Visa utbildning.se som: Mobil

Ekonomi för icke-ekonomer

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
Längd: 3 dagar
Pris: 14 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2018-11-14 09:00 - Stockholm
Ort: Göteborg, Stockholm
Typ: Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2018-11-14 09:00 
14 500 SEK
2018-11-14 09:00 
14 500 SEK
2019-11-13 09:00 
14 500 SEK
Göteborg
2019-05-15 09:00 
14 500 SEK

Kursbeskrivning

Ekonomi för icke-ekonomer är en bred, grundläggande utbildning i ekonomi som vänder sig till dig som vill få en övergripande bild av hur företagets ekonomiska system hänger samman och fungerar. Kursen ger en helhetsbild samt förståelse för hur du kan använda de ekonomiska verktygen för att vara med och skapa en långsiktig och uthållig lönsamhet i verksamheten.  Du får arbeta med hela ekonomiprocessen i din verksamhet, från att ta fram beslutsunderlag i form av kalkyler, använda dem för att ta fram en budget som du styr verksamheten med, till redovisning och uppföljning som ger dig underlag för nya kalkyler.Ta gärna med dig dina egna frågeställningar och underlag för att göra egna kalkyler, samt egna årsredovisningar för att med räkenskapsanalys bedöma företagen. Kursen utgörs till stor del av praktiska övningar som ger dig stor möjlighet att få kunskapen på plats i diskussion med övriga deltagare.

Målgrupp

Inga formella förkunskaper krävs.

Syfte

Kursen ger dig en stabil grund samt trygghet i arbetet med ekonomiska frågor i din verksamhet. Du får de ekonomiska verktygen du behöver för att göra kalkyler, budget, räkenskapsanalys, läsa och tolka ekonomisk information samt förstå och kommunicera med ekonomerna. Med stort fokus på sammanhang, får du en helhetsbild och förståelse för hur långsiktig och uthållig lönsamhet skapas.

Investering

14500 SEK

Intresseanmälan

Vill du få mer information om Ekonomi för icke-ekonomer? Fyll i formuläret så blir du kontaktad av utbildningsarrangören.

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ekonomi för icke-ekonomer!

Arrangörsrecensioner
          (4,5)
Baseras på 21 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer