Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Drift och underhåll av fjärrvärmeledningar

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
2 dagar
10 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-05 10:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Äldre ledningssystem kräver kontinuerligt underhåll och tillsyn samt planering för reinvestering.Driftpersonalen som utför arbetet måste ha god kunskap om olika vanliga fel hos respektive ledningstyper för att i tid kunna vidta rätt underhållsåtgärder och undvika driftavbrott. De behöver även ha god kännedom om nätets uppbyggnad, kapacitet, vanliga fel hos respektive ledningstyp, kontrollrutiner och inte minst skyddsföreskrifter och arbetsmiljöfrågor.Med tilltagande ålder på ledningsnätet får beredskapsfrågor allt större betydelse.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Viss erfarenhet av drift- och underhållsfrågor på fjärrvärmenät.

Syfte

Att ge god kunskap om olika vanliga fel hos respektive ledningstyper för att i tid kunna vidta rätt underhållsåtgärder och undvika driftavbrott. Kännedom om nätets uppbyggnad, kapacitet, vanliga fel hos respektive ledningstyp, kontrollrutiner och inte minst skyddsföreskrifter, samt arbets- och miljöfrågor.

Investering

10200 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Drift och underhåll av fjärrvärmeledningar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Drift och underhåll av fjärrvärmeledningar!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 47 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer

Liknande utbildningar