Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Beskrivningsteknik AMA Anläggning 17

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
1 dag
5 700 SEK exkl. moms
   
Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning

På denna utbildning lär du dig regler för användning och för samband mellan beskrivning och AMA. Vi går speciellt igenom nyheter i AMA Anläggning.AMA Anläggning 17 är avsedd att tjäna som ett underlag vid upprättande av tekniska beskrivningar och syftar till att förenkla arbetet med att formulera beställarens krav på den färdiga produkten och dess delar.En entreprenör skall förstå beskrivningen för att kunna åstadkomma produktionsresultat av rätt kvalitet.Observera: I entreprenadavtalet gäller aktuell beskrivning. Där beskrivningen hänvisar till AMA Anläggning gäller beskrivningarna i AMA som avtal.Texter som har publicerats i AMA-nytts beskrivningsdel är inarbetade. Vidare har hänsyn tagits till ny och reviderad standard samt den tekniska utvecklingen. Trafikverkets anvisningar är inarbetade. AMA Anläggning 17 kan således användas inom hela anläggningssektorn.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Erfarenheter från branschen.

Syfte

Kursen syftar till att förmedla kunskap om de tekniska beskrivningarna i AMA Anläggning 17 med tillhörande råd anvisningar RA 17 Anläggning samt visa på skillnaderna från tidigare tekniska beskrivningar, hur de tolkas och när de bör användas.

Investering

5700 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Beskrivningsteknik AMA Anläggning 17, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Beskrivningsteknik AMA Anläggning 17!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 47 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer

Liknande utbildningar