Visa utbildning.se som: Mobil

BAS P, Byggarbetsmiljösamordnare - Fortsättningskurs

SIFU
Kort om utbildningen
3 dagar
12 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-08-23 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Kursen är till för dig som behöver bygga på med dokumenterad detaljkunskap om olika regler och dess tillämpning i byggprocessen.ProjekteringsinriktningReglerna presenteras i syfte att se tillämning i arbetet med att;- Upprätta kravspecifikation för bruksskedet- Projekteringsunderlag och projekteringsresultat- Beskriva uppdrag till projektörer- Kunna inordna arbetsmiljökraven i bygghandlingar och beskrivningar- Ta fram underlag till arbetsmiljöplan- Ta fram arbetsmiljöplan och kunna granska kvaliteten på upprättade arbetsmiljöplaner- Specificera slutdokumentation- Se koppling till byggledarens uppföljning av arbetet på arbetsställetEfter genomförd kurs delas deltagarens personuppgifter och certifieringsunderlag med KIWA eller RISE

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Erfarenhet från branschen med exempelvis, projekteringsledning, projekteringsarbete, beskrivningsarbete och allmän planering av byggnads-, anläggnings- och installationsarbete.

Syfte

Fördjupning på arbetsmiljöregler som berör BAS P rollen.

Investering

12900 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om BAS P, Byggarbetsmiljösamordnare - Fortsättningskurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Kursdeltagare
Gillar att kursledaren är ute och jobbar med detta. Hade därför god insikt i problem man stöter på.
Kursdeltagare
Kursdeltagare
Vi var en liten deltagargrupp, vilket gjorde det enklare att ställa frågor och utbyta erfarenheter från egna upplevelser.

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen BAS P, Byggarbetsmiljösamordnare - Fortsättningskurs från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer