Inga recensioner än

Arbete på väg - Webbaserat: APV 1.1 - 1.3

Längd
4 timmar
Längd
4 timmar
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Arbete på väg webbaserat

E-learning enligt kompetenskraven APV 1.1, 1.2 & 1.3 + Nivå 1 & 2

Nu finns det en heltäckande e-learning som uppfyller trafikverkets kompetenskrav både enligt de nya (TDOK 2018:0371 och TDOK 2018:0372) och de gamla, TRVKApv och TRVRApv.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som vill ha en komplett paketlösning som uppfyller kompetenskraven både enligt APV 1.1, APV 1.2 och APV 1.3, samt enligt de utgående kraven: nivå 1 och 2. Det innebär att du utöver grundkompetens även får den kompetens som krävs vid vägarbeten där du beträder vägbanan eller vägslänten, sam om du ska framföra någon form av väghållningsfordon.

Kursinnehåll

Innehåll

Utbildningen tydliggör och skänker kunskap på ett pedagogiskt och interaktivt sätt. Under ca. 4 timmar som kan delas upp i så många tillfällen som kursdeltagaren önskar tydliggörs många viktiga ämnen.

 • Urval av ämnen som berörs under kursen:
 • V3-principen
 • Riskbedömning & Riskminimering
 • Arbetsmiljö & säkerhetsåtgärder
 • Gällande lagar, krav och föreskrifter i ditt arbete.
 • Ansvar & konsekvenser
 • Vägmärken, utmärkning & tunga skydd
 • Grunderna för arbete som vakt och vad som gäller vid användning av lots.
 • Grundregler och fakta kring trafiksäkerhet och olyckor.
 • Hur du förebygger olyckor med hänsyn till övriga trafikanters beteende och säkerheten för oskyddade trafikanter.
 • Kapitel 12 i Trafikförordningen:Bestämmelser för väghållningsarbete

Video

Upplägg

Upplägg och tidsåtgång

Utbildningen består av 15 avsnitt om vardera 5–10 minuter och ett slutprov. Tidsåtgången varierar beroende på din förkunskap, men generellt rekommenderar vi att du avsätter ca. 4 timmar för genomförandet. Du kan självklart pausa utbildningen för att återuppta den vid ett senare tillfälle. Utbildningen avslutas med ett kunskapstest som ger dig ett certifikat. Certifikatet kan du utan extra kostnad få registrerat i ID06 kompetensdatabas.

Genomförandeprocess

Inom kort efter att du har beställt kursen får du en aktiveringskod på sms, koden är giltig i 60 dagar men du kan genomföra kursen direkt. Utbildningen innehåller en pedagogisk blandning av filmer, repetitionsfrågor och slutprov. Vid godkänt slutprov får du ett digitalt utbildningsbevis som också kan registreras i ID06 kompetensdatabas. Om du även vill ha ett fysiskt utbildningskort skickat med posten kan du välja det i utbildningsplattformen, det skickas kostnadsfritt.

Certifikat

ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbete på väg - Webbaserat: APV 1.1 - 1.3, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
SafeatWork Sweden AB
Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Idag är det 500+ organisationer, 10 av världens största företag, 8 svenska myndigheter & världens kanske mest prestigefyllda regering som ger oss förtroendet att leverera utbildning. Nu vill vi gärna hjälpa er!  Skräddarsydda utbildningar inom arbetsmiljö, sjukvård, brandskydd & trafiksäkerhet. ...

Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Highlights