HLR med hjärtstartare

SafeatWork Sweden AB, Rikstäckande
Längd
3 timmar
Språk
Svenska ( + mer )
Längd
3 timmar
Språk
Svenska ( + mer )
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

HLR utbildning med hjärtstartare

HLR-utbildning med hjärtstartare för hela teamet

Vid ett hjärtstopp är de första minuterna avgörande för vad följderna blir. Därför är det av stor betydelse hur förberedd du & dina kollegor är så att ni snabbt kan ta rätt beslut och genomföra livsuppehållande åtgärder. Chansa inte, genomför en HLR-utbildning skräddarsydd för just ditt företag.

Video

Upplägg

Under utbildningen i hjärt- lungräddning får du både teoretiska och praktiska kunskaper genom övningar och diskussioner. Hur vi ska prioritera, utföra kompressioner och inblåsningar samt agerande vid luftvägsstopp är några av övningarna ni kommer få genomföra under HLR-utbildningen. Allt under översyn av instruktörerna som alla har lång erfarenhet inom räddningstjänst och som utbildare. Vi kommer även att visa och informera om hjärtstartarens roll och grundläggande funktioner.

Utbildningen kan med fördel skräddarsys för er verksamhet och kan innefatta verkliga scenarion som i vissa fall kan försvåra situationen ytterligare. Till exempel vid arbete i svårtillgänglig miljö, hotfulla situationer eller med små barn.

Tid & plats

VI ANPASSAR OSS - INTE NI

Vi levererar utbildning där och när ni kan. Vi har förberedda kursplatser från söder om ekvatorn till nordligaste Sverige och tar mer än gärna fram nya kursplatser om det skulle krävas. Både dom webbaserade och lärarledda utbildningarna kan levereras dygnet runt, 365 dagar om året. 

Investering

  • Utbildningen följer HLR-rådets riktlinjer
  • Utbildningen tar ca. 3 timmar

Kursledare

Pedagogiska kursledare med lång erfarenhet både inom räddningstjänst och som utbildare ser till att utbildningen ger kunskaper för livet. 

Certifikat

Första hjälpen och HLR

Att ha kunskaper inom första hjälpen och hjärt- och lungräddning är viktigt för alla som vill kunna hjälpa till och känna sig trygga att vidta åtgärder vid en nödsituation. Men den även för dig som vill förstå din omgivning och kunna förhindra framtida potentiella olyckor.

Läs mer om Första hjälpen och HLR

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om HLR med hjärtstartare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 87 recensioner
Skriv en recension
4/5
Martinsson Elektronik AB
10 maj 2023

Det var bra. Lärde mig några nya saker och blev påmind om många saker. Föreläsaren var också bra och på läst. Så ni får en stark 4.

5/5
Anne Jokelainen
10 maj 2023

Bra sammansättning av kursen med både praktik och teori.

5/5
Bengt Lundell
10 maj 2023
Nyttig

Tydlig och mycket användbar utbildning, kändes bra att få den kunskapen.

SafeatWork Sweden AB
Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Idag är det 500+ organisationer, 10 av världens största företag, 8 svenska myndigheter & världens kanske mest prestigefyllda regering som ger oss förtroendet att leverera utbildning. Nu vill vi gärna hjälpa er!  Skräddarsydda utbildningar inom arbetsmiljö, sjukvård, brandskydd & trafiksäkerhet. ...

Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Highlights