Visa utbildning.se som: Mobil

HLR med hjärtstartare

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
3 timmar
   
Rikstäckande
Svenska, Engelska
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
HLR utbildning med hjärtstartare

Kursbeskrivning

HLR-utbildning med hjärtstartare för hela teamet

Vid ett hjärtstopp är de första minuterna avgörande för vad följderna blir. Därför är det av stor betydelse hur förberedd du & dina kollegor är så att ni snabbt kan ta rätt beslut och genomföra livsuppehållande åtgärder. Chansa inte, genomför en HLR-utbildning skräddarsydd för just ditt företag.

Video

Fortsatta studier

Upplägg

Under utbildningen i hjärt- lungräddning får du både teoretiska och praktiska kunskaper genom övningar och diskussioner. Hur vi ska prioritera, utföra kompressioner och inblåsningar samt agerande vid luftvägsstopp är några av övningarna ni kommer få genomföra under HLR-utbildningen. Allt under översyn av instruktörerna som alla har lång erfarenhet inom räddningstjänst och som utbildare. Vi kommer även att visa och informera om hjärtstartarens roll och grundläggande funktioner.

Utbildningen kan med fördel skräddarsys för er verksamhet och kan innefatta verkliga scenarion som i vissa fall kan försvåra situationen ytterligare. Till exempel vid arbete i svårtillgänglig miljö, hotfulla situationer eller med små barn.

Tid & plats

VI ANPASSAR OSS - INTE NI

Vi levererar utbildning där och när ni kan. Vi har förberedda kursplatser från söder om ekvatorn till nordligaste Sverige och tar mer än gärna fram nya kursplatser om det skulle krävas. Både dom webbaserade och lärarledda utbildningarna kan levereras dygnet runt, 365 dagar om året. 

Investering

  • Utbildningen följer HLR-rådets riktlinjer
  • Utbildningen tar ca. 3 timmar

Kursledare

Pedagogiska kursledare med lång erfarenhet både inom räddningstjänst och som utbildare ser till att utbildningen ger kunskaper för livet. 

Certifikat

Första hjälpen och HLR

Att ha kunskaper inom första hjälpen och hjärt- och lungräddning är viktigt för alla som vill kunna hjälpa till och känna sig trygga att vidta åtgärder vid en nödsituation. Men den även för dig som vill förstå din omgivning och kunna förhindra framtida potentiella olyckor.

Läs mer om Första hjälpen och HLR

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om HLR med hjärtstartare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 67 recensioner.

Carina Nilsson
Mycket bra kurs och kursledare. Lättbegripligt och bra med praktiska övningar.
Isabelle
Man känner sig tryggare i HLR efter kursen. Bra och tydlig kursledare.
Pia
Kunnig lärare som var informativ utan man på något sätt tappade intressen. Lagom variation av praktik och prat i lagom doser. Tiden flög fram.

SafeatWork Sweden AB

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Idag är det 400+ organisationer, 10 av världens största företag, 8 svenska myndigheter & världens kanske mest prestigefyllda regering som ger oss förtroendet att leverera utbildning. Nu vill vi gärna hjälpa er!  Skräddarsydda utbildningar inom arbetsmiljö, sjukvård, brandskydd & trafiksäkerhet. ...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 67 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 634 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen HLR med hjärtstartare från SafeatWork Sweden AB, fyll i dina uppgifter: