Visa utbildning.se som: Mobil

Trafiksäkerhetsutbildning

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
4 timmar
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Svenska, Engelska, Spanska
Trafiksäkerhetsutbildning

Kursbeskrivning

Förarutbildning med fokus på trafiksäkerhet

Letar du efter en förarutbildning som ger dig och dina anställda rätt kunskaper och riskmedvetenhet i trafiken? Med Safe@Works trafiksäkerhetsutbildning för företag tar ni som arbetsgivare ett viktigt steg för att öka säkerheten och uppfylla arbetsmiljöverket krav på en säker arbetsplats. I utbildningen varvas teori och praktik i väl avvägda former för att skapa en optimal utbildningsdag.

Målgrupp

Safe@Works trafiksäkerhetsutbildning är en perfekt förarutbildning för alla företag med anställda eller konsulter som kör bil i tjänsten. Trafiksäkerhetsutbildningen är alltid anpassningsbar och skräddarsys efter hur just era förutsättningar ser ut. Tack vare våra mycket erfarna kursledare kan ni blanda förare med olika erfarenhet, fordon & arbetsuppgifter. Kursledarna anpassar ända ner på individnivå och kursen passar därför såväl den erfarna tjänstebilsföraren som den med nytaget körkort.

Kursinnehåll

På våra kursplatser finns specialbyggda lokaler som ger möjlighet till praktiska inslag även i teoriblocket. På övningsbanan fördjupar vi oss i bilarnas alltmer komplexa säkerhetssystem och inriktar pedagogiken på vad vi som förare kan göra för att undvika olyckor. Med andra ord en komplett förarutbildning som kan genomföras på en halvdag.

Video

Tid & plats

Utbildningen genomförs där och när ni önskar. Vardagar, helger & nätter, vi anpassar oss efter er och strävar alltid efter att göra utbildningsleveransen resurseffektiv för er.

Kursen kan levereras både i Sverige och utomlands. Vi har färdiga kursplatser i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Umeå & flertalet internationella orter. 

Mat & logi

Frukost eller eftermiddagsfika ingår alltid på våra halvdagskurser. Behöver ni logi, lunch eller transport för era kursdeltagare så har vi ett stort urval av samarbetspartners. Vi kan både erbjuda direktkontakt eller att vi fakturerar er för logi & transport. 

Erbjudande

Kombinera denna halvdagsutbildning med någon av våra andra omtyckta utbildningar för att skapa en extra effektiv utbildningsdag till ett combo-pris. 

Kursledare

Era kursledare för dagen är pedagogiska trafiksäkerhetsexperter med lång erfarenhet som kursledare.

Examen, diplom m.m.

Safe@Works trafiksäkerhetsutbildning uppfyller Arbetsmiljöverkets krav

  • Varje kursdeltagare får ett personligt utbildningsbevis ihop med eventuell trafiksäkerhetspolicy.
  • Ett samlat utbildningsbevis med tillhörande innehållsförteckning för aktuell kurs skickas till beställaren.
    • Vår rekommendation är att spara det samlade utbildningsbeviset ihop med övrig arbetsmiljödokumentation.

Certifikat

ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Trafiksäkerhetsutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 24 recensioner.

Gert @ndersson, LK Systems
(5)
Nyttigt och tankeväckande med uppdaterade kunskaper
Bengt Kvarnälv
(5)
Bra att bli påmind om enkla saker som lätt glöms bort men har stor betydelse
Sebastian Nilsson, LK Systems AB
(5)
Roligt men samtidigt bra med info ang faror/risker med vardaglig körning.

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Vi vill vara er självklara partner när ni vill skapa en säker och trivsam arbetsplats. Därför lovar vi att alltid vara noggranna med att verkligen lyssna in ert behov, skräddarsy och anpassa oss för att er hantering ska bli så...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 24 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 222 recensioner.
Alla recensioner för arrangören