Visa utbildning.se som: Mobil

HLR och första hjälpen

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
4 timmar
11 990 SEK exkl. moms
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Engelska, Svenska
Utbildning i HLR och Första hjälpen

Kursbeskrivning

Vet du och dina kollegor hur ni ska agera vid ett hjärtstopp? Inträffar ett hjärtstopp eller en allvarlig olycka kommer de första minuterna att vara avgörande, med rätt kunskap kan ni förebygga tragedin. 

HLR-Utbildning skräddarsydd efter er vardag

Vår utbildning i HLR och första hjälpen passar alla organisationer inom alla branscher. Det kan vara ett tufft löfte om alla yrkesgrupper dessutom ska uppleva kvalitet i utbildningen. Men tack vare våra mycket kompetenta och erfarna instruktörer kan utbildningen alltid anpassas till just er vardag. Kursdeltagarna kommer att få livsviktig kunskap genom teori och verklighetsanpassade övningar. 

Målgrupp

Bara HLR eller både HLR och första hjälpen?

Vi erbjuder 2 alternativ, antingen den här utbildningen som kombinerar HLR och första hjälpen på 4 timmar. Eller den mer djupgående leveransen som innehåller två stycken 3-timmars utbildningar. HLR med hjärtstartare och första hjälpen utbildningen: S-CABCDE. S-CABCDE bygger på de internationella riktlinjerna för första hjälpen och har sedan ett antal år ersatt L-ABC även i Sverige.

Jobbar ni i en utmanande arbetsmiljö?

Våra instruktörer har stor vana vid att genomföra avancerade övningar med scenarion som kan försvåra situationen ytterligare. Till exempel attentat med ett stort antal skadade, olyckor i svårtillgänglig miljö eller arbete med hotfulla klienter.

Video

Tid & plats

Utbildningen kan genomföras där och när ni önskar. Våra instruktörer kan hjälpa er med utbildning över hela världen. Vi genomför kurser vardagar, helger & nätter. Vi har instruktörer som är vana att jobbar på flyg, båt & i våldsamma miljöer. Vi anpassar oss efter era förutsättningar och strävar alltid efter att förenkla för er.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om HLR och första hjälpen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kenneth Dahlqvist, Kosan Gas
(4)
Kursledaren var kompetent och trevlig. Riktigt bra. Dock tror jag att anledningen till att det inte var mer av 1a hjälpen är att det inte var hans specialtitet eller lika kul men det är det som händer oss i verkliga livet. Att ge HLR kommer att ske mer sällan.
Abbe, Kosan Gas
(5)
kanon kurs hela vägen
Jonas
(5)
Bra med teori och att man fick öva praktiskt.

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Vi vill vara er självklara partner när ni vill skapa en säker och trivsam arbetsplats. Därför lovar vi att alltid vara noggranna med att verkligen lyssna in ert behov, skräddarsy och anpassa oss för att er hantering ska bli så...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 218 recensioner.
Alla recensioner för arrangören