HLR och första hjälpen

SafeatWork Sweden AB, Rikstäckande
Längd
4 timmar
Språk
Engelska ( + mer )
Längd
4 timmar
Språk
Engelska ( + mer )
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Utbildning i HLR och Första hjälpen

Vet du och dina kollegor hur ni ska agera vid ett hjärtstopp? Inträffar ett hjärtstopp eller en allvarlig olycka kommer de första minuterna att vara avgörande, med rätt kunskap kan ni förebygga tragedin. 

HLR-Utbildning skräddarsydd efter er vardag

Vår utbildning i HLR och första hjälpen passar alla organisationer inom alla branscher. Det kan vara ett tufft löfte om alla yrkesgrupper dessutom ska uppleva kvalitet i utbildningen. Men tack vare våra mycket kompetenta och erfarna instruktörer kan utbildningen alltid anpassas till just er vardag. Kursdeltagarna kommer att få livsviktig kunskap genom teori och verklighetsanpassade övningar. 

Varför välja SafeatWork Sweden AB?

Yrkesverksamma konsulter

Lärarlett samt e-learning

Nöjd kund garanti

Målgrupp

Bara HLR eller både HLR och första hjälpen?

  1. Vi erbjuder 2 alternativ, antingen den här utbildningen som kombinerar HLR och första hjälpen på 4 timmar. Eller den mer djupgående leveransen som innehåller två stycken 3-timmars utbildningar. HLR med hjärtstartare och Första hjälpen utbildningen: S-CABCDE. S-CABCDE bygger på de internationella riktlinjerna för första hjälpen och har sedan ett antal år ersatt L-ABC även i Sverige.

Jobbar ni i en utmanande arbetsmiljö?

Våra instruktörer har stor vana vid att genomföra avancerade övningar med scenarion som kan försvåra situationen ytterligare. Till exempel attentat med ett stort antal skadade, olyckor i svårtillgänglig miljö eller arbete med hotfulla klienter.

Video

Tid & plats

Utbildningen kan genomföras där och när ni önskar. Våra instruktörer kan hjälpa er med utbildning över hela världen. Vi genomför kurser vardagar, helger & nätter. Vi har instruktörer som är vana att jobbar på flyg, båt & i våldsamma miljöer. Vi anpassar oss efter era förutsättningar och strävar alltid efter att förenkla för er.

Certifikat

Första hjälpen och HLR

Att ha kunskaper inom första hjälpen och hjärt- och lungräddning är viktigt för alla som vill kunna hjälpa till och känna sig trygga att vidta åtgärder vid en nödsituation. Men den även för dig som vill förstå din omgivning och kunna förhindra framtida potentiella olyckor.

Läs mer om Första hjälpen och HLR

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om HLR och första hjälpen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 180 recensioner
Skriv en recension
5/5
Bonnier News Local AB
19 mar 2024

Lärorik kurs med bra praktiska övningar. Bra att man fick ha en egen docka att träna på men sen avsluta med gruppövning.

5/5
Linda, Östersunds-Posten
13 mar 2024
Tydligt och informativt

Bra med konkreta tips om hur man ska agera.

5/5
Josefine Lundgren
13 mar 2024
Jättebra

Jag tycker att kursen var väldigt bra gjort, både med praktiska saker och fick en pedagogisk föreläsning.

SafeatWork Sweden AB
Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Idag är det 500+ organisationer, 10 av världens största företag, 8 svenska myndigheter & världens kanske mest prestigefyllda regering som ger oss förtroendet att leverera utbildning. Nu vill vi gärna hjälpa er!  Skräddarsydda utbildningar inom arbetsmiljö, sjukvård, brandskydd & trafiksäkerhet. ...

Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Highlights