Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Avancerad förarutbildning

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
4 timmar
   
Rikstäckande
Svenska, Engelska, Spanska

Kursbeskrivning

Avancerad förarutbildning, skräddarsydd för er

Safe@Work erbjuder er personal en avancerad förarutbildning med syfte att öka säkerhet och riskmedvetenhet. Både utbildningsinnehåll och instruktör skräddarsys alltid efter just era deltagare och förutsättningar. Kursen är mycket uppskattad bland såväl vanliga tjänstebilsförare som utryckningsförare. 

Vår avancerade trafiksäkerhetsutbildning passar extra bra för dig som har lång erfarenhet av bilkörning eller har gått en trafiksäkerhetsutbildning tidigare. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen levereras bland annat till polis, tullverk & kriminalvården men är också mycket uppskattad även bland yrkesgrupper som säljare och servicetekniker där deltagarna får utmana gränserna och ges en inblick i hur tunn gränsen mellan upplevd kontroll och en olycka kan vara. 

Söker du skyddsförarutbildning så är det här rätt utbildning för dig, vi genomför avancerad förarutbildning för nationella och internationella skyddsförare av både vanliga och skalskyddade/bepansrade fordon.

Video

Upplägg

Effektiv kursdag med förberedande E-learning i trafiksäkerhet

Kursen fokuserar på att deltagarna ska få mycket tid i bil, vid behov ingår det därför behovsanalys och webbaserad trafiksäkerhetsutbildning som förberedelse innan utbildningen. På så sätt kan vi säkerställa rätt inriktning på kursen och att deltagarna har den teoretiska kunskap som gör dom mottagliga för lärdomar från den praktiska delen.

Er utbildare för dagen ger också varje kursdeltagare möjlighet att själv vara med och styra över utbildningsinnehållet för att säkerställa en personlig verklighetsanknytning. Allt görs möjligt genom mycket erfarna utbildare med god pedagogisk förmåga.

Tid & plats

Utbildningen genomförs där och när ni önskar. Vardagar, helger & nätter, vi anpassar oss efter er och strävar alltid efter att göra utbildningsleveransen resurseffektiv för er.

Kursen kan levereras både i Sverige och utomlands. Vi har färdiga kursplatser i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Umeå & flertalet internationella orter. 

Mat & logi

Frukost, lunch och eftermiddagsfika ingår alltid på våra heldagskurser. Behöver ni logi eller transport för era kursdeltagare så har vi ett stort urval av samarbetspartners. Vi kan både erbjuda direktkontakt eller att vi fakturerar er för logi & transport. 

Erbjudande

Kombinera denna halvdagsutbildning med någon av våra andra omtyckta utbildningar för att skapa en extra effektiv utbildningsdag till ett combo-pris. 

Kursledare

Med branschens bästa instruktörer är vi trygga med att ni får en givande utbildning som når målet. Samtliga instruktörer har lång erfarenhet och en mycket god pedagogisk förmåga som når fram till varje individ. 

Examen, diplom m.m.

Safe@Works trafiksäkerhetsutbildning uppfyller Arbetsmiljöverkets krav

Varje kursdeltagare får ett personligt utbildningsbevis ihop med eventuell trafiksäkerhetspolicy. Ett samlat utbildningsbevis med tillhörande innehållsförteckning för aktuell kurs skickas till beställaren. Vår rekommendation är att spara det samlade utbildningsbeviset ihop med övrig arbetsmiljödokumentation. Detta för att Arbetsmiljöverket vid en eventuell revision ska kunna se att ni uppfyller kraven. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Avancerad förarutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 22 recensioner.

Mikael Axelsson
(5)
Bra kursledare, intressant och lärorik kurs i säker körning som ökade mitt riskmedvetande.
Johan F
(5)
En intressant förmiddag med mycket bilkörning (elbil). Skillnader på halt å blött underlag å tips på hur jag ska bli en bättre förare. Tydliga instruktioner och tips.
Andreas
(5)
Grym instruktör som var bra retoriker och som återkopplade med bra feedback under hela kurstillfället!

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Vi vill vara er självklara partner när ni vill skapa en säker och trivsam arbetsplats. Därför lovar vi att alltid vara noggranna med att verkligen lyssna in ert behov, skräddarsy och anpassa oss för att er hantering ska bli så...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 22 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 273 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar