Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Avancerad förarutbildning

SafeatWork Sweden AB, Rikstäckande
Längd
4 timmar
Språk
Svenska ( + mer )
Längd
4 timmar
Språk
Svenska ( + mer )
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Avancerad förarutbildning, skräddarsydd för er

Safe@Work erbjuder er personal en avancerad förarutbildning med syfte att öka säkerhet och riskmedvetenhet. Både utbildningsinnehåll och instruktör skräddarsys alltid efter just era deltagare och förutsättningar. Kursen är mycket uppskattad bland såväl vanliga tjänstebilsförare som utryckningsförare. 

Vår avancerade trafiksäkerhetsutbildning passar extra bra för dig som har lång erfarenhet av bilkörning eller har gått en trafiksäkerhetsutbildning tidigare. 

Varför välja SafeatWork Sweden AB?

Yrkesverksamma konsulter

Lärarlett samt e-learning

Nöjd kund garanti

Målgrupp

Utbildningen levereras bland annat till polis, tullverk & kriminalvården men är också mycket uppskattad även bland yrkesgrupper som säljare och servicetekniker där deltagarna får utmana gränserna och ges en inblick i hur tunn gränsen mellan upplevd kontroll och en olycka kan vara. 

Söker du skyddsförarutbildning så är det här rätt utbildning för dig, vi genomför avancerad förarutbildning för nationella och internationella skyddsförare av både vanliga och skalskyddade/bepansrade fordon.

Video

Upplägg

Effektiv kursdag med förberedande E-learning i trafiksäkerhet

Kursen fokuserar på att deltagarna ska få mycket tid i bil, vid behov ingår det därför behovsanalys och webbaserad förarutbildning som förberedelse innan kursdagen. På så sätt kan vi säkerställa rätt inriktning på kursen och att deltagarna har den teoretiska kunskap som gör dom mottagliga för lärdomar från den praktiska delen.

Er utbildare för dagen ger också varje kursdeltagare möjlighet att själv vara med och styra över utbildningsinnehållet för att säkerställa en personlig verklighetsanknytning. Allt görs möjligt genom mycket erfarna utbildare med god pedagogisk förmåga.

Tid & plats

Utbildningen genomförs där och när ni önskar. Vardagar, helger & nätter, vi anpassar oss efter er och strävar alltid efter att göra utbildningsleveransen resurseffektiv för er.

Kursen kan levereras både i Sverige och utomlands. Vi har färdiga kursplatser i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Umeå & flertalet internationella orter. 

Mat & logi

Frukost, lunch och eftermiddagsfika ingår alltid på våra heldagskurser. Behöver ni logi eller transport för era kursdeltagare så har vi ett stort urval av samarbetspartners. Vi kan både erbjuda direktkontakt eller att vi fakturerar er för logi & transport. 

Erbjudande

Kombinera denna halvdagsutbildning med någon av våra andra omtyckta utbildningar för att skapa en extra effektiv utbildningsdag till ett combo-pris. 

Kursledare

Med branschens bästa instruktörer är vi trygga med att ni får en givande utbildning som når målet. Samtliga instruktörer har lång erfarenhet och en mycket god pedagogisk förmåga som når fram till varje individ. 

Examen, diplom m.m.

Safe@Works trafiksäkerhetsutbildning uppfyller Arbetsmiljöverkets krav

Varje kursdeltagare får ett personligt utbildningsbevis ihop med eventuell trafiksäkerhetspolicy. Ett samlat utbildningsbevis med tillhörande innehållsförteckning för aktuell kurs skickas till beställaren. Vår rekommendation är att spara det samlade utbildningsbeviset ihop med övrig arbetsmiljödokumentation. Detta för att Arbetsmiljöverket vid en eventuell revision ska kunna se att ni uppfyller kraven. 

Certifikat

ISO 39001:2012 – Ledningssystem för trafiksäkerhet

ISO 39001:2012

ISO 39001:2012 är ett ledningssystem för trafiksäkerhet framtaget av SIS och Trafikverket. En viktig grundprincip för standarden är Sveriges långsiktiga vision om noll döda och allvarligt skadade i vägtrafiken. LISO 39001:2012 kan enkelt samverka med övriga ledningssystem som exempelvis kvalitetsledning (ISO 9001) och miljöledning (ISO 14001) då dessa standarder är uppbyggda efter liknande strukturer.

Läs mer om ISO 39001:2012

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Avancerad förarutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 23 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Jonny Martinsson
19 okt 2021

Very good course!

5/5
Mikael Axelsson
17 jan 2020
Lärorikt

Bra kursledare, intressant och lärorik kurs i säker körning som ökade mitt riskmedvetande.

5/5
Johan F
12 jan 2020

En intressant förmiddag med mycket bilkörning (elbil). Skillnader på halt å blött underlag å tips på hur jag ska bli en bättre förare. Tydliga instruktioner och tips.

SafeatWork Sweden AB
Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Idag är det 500+ organisationer, 10 av världens största företag, 8 svenska myndigheter & världens kanske mest prestigefyllda regering som ger oss förtroendet att leverera utbildning. Nu vill vi gärna hjälpa er!  Skräddarsydda utbildningar inom arbetsmiljö, sjukvård, brandskydd & trafiksäkerhet. ...

Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Highlights