Visa utbildning.se som: Mobil

Brandsäker arbetsplats

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
8 timmar
   
Rikstäckande
Svenska, Engelska
Skapa en brandsäker arbetsplats genom utbildning från SafeAtWork Sweden

Kursbeskrivning

Skapa en arbetsplats fri från bränder & onödiga risker

Bränder orsakar varje år stora skador på både egendom och människor. Nu kan er arbetsplats förebygga bränder på ett effektivt och smidigt sätt. Safe@Works utbildningskoncept Brandsäker Arbetsplats är en en kostnadseffektiv helhetslösning som idag används av flertalet internationella företag.

Målgrupp

Alla företag och organisationer med personal eller besökare i sina lokaler. Utbildningsdelarna skräddarsys för att passa er på bästa sätt utan onödig kostnad. 

Kursinnehåll

Delmoment 1: Brandskyddsutbildning

Safe@Works brandskyddsutbildning är framtagen av väl erfarna instruktörer med lång erfarenhet från sina yrkesroller som brandmän och kursledare. Brandskyddsutbildningen förmedlar de teoretiska och praktiska kunskaper som behövs för att minimera risken att någon skadas eller omkommer i en brand.

Delmoment 2: Utrymningsledare

För att minimera riskerna vid en utrymning krävs inarbetade rutiner, tydliga ansvarsområden och att alla som befinner sig i lokalerna vet vem dom ska vända sig till vid behov av hjälp. Utrymningsledarna ser till att utrymningen sker på ett säkert sätt. 

Delmoment 3: Utrymningsövning

Säkerställ att företaget har en väl inarbetad rutin för utrymningsförfarandet och att samtliga anställda har en god kännedom om hur just den ska agera vid utrymning.

Video

Upplägg

Utbildningskonceptet bygger på riktlinjer från både MSB och Arbetsmiljöverket och innehåller 3 olika delmoment som alla går att skräddarsy för just er verksamhet.

Med konceptet Brandsäker Arbetsplats får hela företaget de nödvändiga kunskaperna för att förebygga och bekämpa bränder. Ni kan genomföra alla momenten på en och samma dag eller sprida ut dom över en längre tid.

Tid & plats

VI ANPASSAR OSS - INTE NI

Vi levererar utbildning där och när ni kan. Vi har förberedda kursplatser från söder om ekvatorn till nordligaste Sverige och tar mer än gärna fram nya kursplatser om det skulle krävas. Både dom webbaserade och lärarledda utbildningarna kan levereras dygnet runt, 365 dagar om året. 

Kursledare

Pedagogiska kursledare med lång erfarenhet både inom räddningstjänst och som utbildare ser till att utbildningen ger kunskaper för livet. 

Examen, diplom m.m.

Företaget har möjlighet att få certifikatet Brandsäker Arbetsplats

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Brandsäker arbetsplats, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 15 recensioner.

Charlotta Granström, Roche AB
Tydlig och lärorik brandkurs
Roche AB
Bra även om vi gått igenom detta tidigare ett antal gånger men påminnelse är alltid bra.
Mahdi Adawi

SafeatWork Sweden AB

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Idag är det 400+ organisationer, 10 av världens största företag, 8 svenska myndigheter & världens kanske mest prestigefyllda regering som ger oss förtroendet att leverera utbildning. Nu vill vi gärna hjälpa er!  Skräddarsydda utbildningar inom arbetsmiljö, sjukvård, brandskydd & trafiksäkerhet. ...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 634 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Brandsäker arbetsplats från SafeatWork Sweden AB, fyll i dina uppgifter: