Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Brandsäker arbetsplats

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
8 timmar
   
Rikstäckande
Svenska, Engelska
Skapa en brandsäker arbetsplats genom utbildning från SafeAtWork Sweden

Kursbeskrivning

Skapa en arbetsplats fri från bränder & onödiga risker

Bränder orsakar varje år stora skador på både egendom och människor. Nu kan er arbetsplats förebygga bränder på ett effektivt och smidigt sätt. Safe@Works utbildningskoncept Brandsäker Arbetsplats är en en kostnadseffektiv helhetslösning som idag används av flertalet internationella företag.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Alla företag och organisationer med personal eller besökare i sina lokaler. Utbildningsdelarna skräddarsys för att passa er på bästa sätt utan onödig kostnad. 

Kursinnehåll

Delmoment 1: Brandskyddsutbildning

Safe@Works brandskyddsutbildning är framtagen av väl erfarna instruktörer med lång erfarenhet från sina yrkesroller som brandmän och kursledare. Brandskyddsutbildningen förmedlar de teoretiska och praktiska kunskaper som behövs för att minimera risken att någon skadas eller omkommer i en brand.

Delmoment 2: Utrymningsledare

För att minimera riskerna vid en utrymning krävs inarbetade rutiner, tydliga ansvarsområden och att alla som befinner sig i lokalerna vet vem dom ska vända sig till vid behov av hjälp. Utrymningsledarna ser till att utrymningen sker på ett säkert sätt. 

Delmoment 3: Utrymningsövning

Säkerställ att företaget har en väl inarbetad rutin för utrymningsförfarandet och att samtliga anställda har en god kännedom om hur just den ska agera vid utrymning.

Video

Upplägg

Utbildningskonceptet bygger på riktlinjer från både MSB och Arbetsmiljöverket och innehåller 3 olika delmoment som alla går att skräddarsy för just er verksamhet.

Med konceptet Brandsäker Arbetsplats får hela företaget de nödvändiga kunskaperna för att förebygga och bekämpa bränder. Ni kan genomföra alla momenten på en och samma dag eller sprida ut dom över en längre tid.

Tid & plats

VI ANPASSAR OSS - INTE NI

Vi levererar utbildning där och när ni kan. Vi har förberedda kursplatser från söder om ekvatorn till nordligaste Sverige och tar mer än gärna fram nya kursplatser om det skulle krävas. Både dom webbaserade och lärarledda utbildningarna kan levereras dygnet runt, 365 dagar om året. 

Kursledare

Pedagogiska kursledare med lång erfarenhet både inom räddningstjänst och som utbildare ser till att utbildningen ger kunskaper för livet. 

Examen, diplom m.m.

Företaget har möjlighet att få certifikatet Brandsäker Arbetsplats

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Brandsäker arbetsplats, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Vi vill vara er självklara partner när ni vill skapa en säker och trivsam arbetsplats. Därför lovar vi att alltid vara noggranna med att verkligen lyssna in ert behov, skräddarsy och anpassa oss för att er hantering ska bli så...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Brandsäker arbetsplats!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 289 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar