Brandsäker arbetsplats

SafeatWork Sweden AB, Rikstäckande
Längd
8 timmar
Språk
Svenska ( + mer )
Längd
8 timmar
Språk
Svenska ( + mer )
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Skapa en brandsäker arbetsplats genom utbildning från SafeAtWork Sweden

Skapa en arbetsplats fri från bränder & onödiga risker

Bränder orsakar varje år stora skador på både egendom och människor. Nu kan er arbetsplats förebygga bränder på ett effektivt och smidigt sätt. Safe@Works utbildningskoncept Brandsäker Arbetsplats är en en kostnadseffektiv helhetslösning som idag används av flertalet internationella företag.

Varför välja SafeatWork Sweden AB?

Yrkesverksamma konsulter

Lärarlett samt e-learning

Nöjd kund garanti

Målgrupp

Alla företag och organisationer med personal eller besökare i sina lokaler. Utbildningsdelarna skräddarsys för att passa er på bästa sätt utan onödig kostnad. 

Kursinnehåll

Delmoment 1: Brandskyddsutbildning

Safe@Works brandskyddsutbildning är framtagen av väl erfarna instruktörer med lång erfarenhet från sina yrkesroller som brandmän och kursledare. Brandskyddsutbildningen förmedlar de teoretiska och praktiska kunskaper som behövs för att minimera risken att någon skadas eller omkommer i en brand.

Delmoment 2: Utrymningsledare

För att minimera riskerna vid en utrymning krävs inarbetade rutiner, tydliga ansvarsområden och att alla som befinner sig i lokalerna vet vem dom ska vända sig till vid behov av hjälp. Utrymningsledarna ser till att utrymningen sker på ett säkert sätt. 

Delmoment 3: Utrymningsövning

Säkerställ att företaget har en väl inarbetad rutin för utrymningsförfarandet och att samtliga anställda har en god kännedom om hur just den ska agera vid utrymning.

Video

Upplägg

Utbildningskonceptet bygger på riktlinjer från både MSB och Arbetsmiljöverket och innehåller 3 olika delmoment som alla går att skräddarsy för just er verksamhet.

Med konceptet Brandsäker Arbetsplats får hela företaget de nödvändiga kunskaperna för att förebygga och bekämpa bränder. Ni kan genomföra alla momenten på en och samma dag eller sprida ut dom över en längre tid.

Tid & plats

VI ANPASSAR OSS - INTE NI

Vi levererar utbildning där och när ni kan. Vi har förberedda kursplatser från söder om ekvatorn till nordligaste Sverige och tar mer än gärna fram nya kursplatser om det skulle krävas. Både dom webbaserade och lärarledda utbildningarna kan levereras dygnet runt, 365 dagar om året. 

Kursledare

Pedagogiska kursledare med lång erfarenhet både inom räddningstjänst och som utbildare ser till att utbildningen ger kunskaper för livet. 

Examen, diplom m.m.

Företaget har möjlighet att få certifikatet Brandsäker Arbetsplats

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Brandsäker arbetsplats, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 23 recensioner
Skriv en recension
5/5
Cecilia
06 mar 2024
HR Generalist

Very well carried out training. Initially thought it was a long time slot but trainer made it very interesting to listen and involved all with questions. Extra plus for lettin...

Visa mer
5/5
Sebastian
06 mar 2024
Very useful training

Very well structured and precise in terms of the messages and the topics, also giving some time for practicing how to use a fire extinguisher.

5/5
Rickard
02 jan 2023
Intressant och lärorikt!

Även om jag gått kurser i brandsäkerhet tidigare, så tycker jag att det var intressant och lärorikt. Alltid bra att upprepa sådant man lärt sig tidigare.

SafeatWork Sweden AB
Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Idag är det 500+ organisationer, 10 av världens största företag, 8 svenska myndigheter & världens kanske mest prestigefyllda regering som ger oss förtroendet att leverera utbildning. Nu vill vi gärna hjälpa er!  Skräddarsydda utbildningar inom arbetsmiljö, sjukvård, brandskydd & trafiksäkerhet. ...

Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Highlights