Fallskyddsutbildning

SafeatWork Sweden AB, Rikstäckande
Längd
8 timmar
Längd
8 timmar
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Fallskyddsutbildning

Förebygg olyckor på arbetsplatsen genom fallskyddsutbildning

Fallolyckor är tyvärr en av de vanligaste orsakerna till dödsfall inom flera branscher. Safe@Works fallskyddsutbildning fokuserar därför på hur vi kan minimera risker när arbete på hög höjd ska utföras. 

Varför välja SafeatWork Sweden AB?

Yrkesverksamma konsulter

Lärarlett samt e-learning

Nöjd kund garanti

Målgrupp

Ni som har anställda som utför eller kommer utföra arbete på hög höjd. 

  • Uppfyller Arbetsmiljöverkets krav & riktlinjer.

Video

Upplägg

Safe@Works utbildning i fallskydd ger deltagarna rätt verktyg för att minimera riskerna vid arbete på hög höjd. Erfarna instruktörer delar på ett pedagogiskt sätt med sig av erfarenheter och kunskaper som gör er arbetsmiljö säker.

Är ni osäkra på vilka krav och utbildningar som gäller för just er verksamhet? Våra erfarna instruktörer hjälper gladeligen er att ta fram rätt kursplan och direktiv för er. Fallskyddsutbildningen kan levereras både som hel- och halvdag beroendes på praktiska övningar och utbildningen passar en bred målgrupp. Personlig utrustning kan med fördel användas i den praktiska delen och annars har vi självklart med oss utrustning för deltagarna att använda.

Repetitionsutbildning i fallskydd ingår

Kunskap är en färskvara och regelbunden repetition krävs för att kunskapen ska finnas kvar och hållas uppdaterad. En webbaserad repetitionsutbildning ingår därför kostnadsfritt för alla kursdeltagare på våra fallskyddsutbildningar. Utbildningen brukar ta 15-20 minuter beroende på hur mycket deltagaren kommer ihåg från den lärarledda utbildningen. Deltagaren kan genomföra utbildningen på dator, surfplatta eller smartphone och det finns ingen begränsning för hur många gånger kursen genomförs. Hur lång tid repetitionsutbildningen ska finnas tillgänglig bestämmer ni vid köp av den lärarledda fallskyddsutbildningen.

Tid & plats

VI ANPASSAR OSS - INTE NI

Vi levererar utbildning där och när ni kan. Vi har förberedda kursplatser från söder om ekvatorn till nordligaste Sverige och tar mer än gärna fram nya kursplatser om det skulle krävas. Både dom webbaserade och lärarledda utbildningarna kan levereras dygnet runt, 365 dagar om året. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Fallskyddsutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 33 recensioner
Skriv en recension
5/5
Jonathan Garcia Reyes
08 maj 2023
Mycket spännande

Visa saker kan jag använda på jobbet och privat så det är roligt

5/5
Patrik Soltech
04 maj 2023
Väldigt pedagogisk och trevlig.

Väldigt bra dag , roligt och trevligt

5/5
Robert Schinkler
02 maj 2023

Bra utbildning för oss.

SafeatWork Sweden AB
Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Idag är det 500+ organisationer, 10 av världens största företag, 8 svenska myndigheter & världens kanske mest prestigefyllda regering som ger oss förtroendet att leverera utbildning. Nu vill vi gärna hjälpa er!  Skräddarsydda utbildningar inom arbetsmiljö, sjukvård, brandskydd & trafiksäkerhet. ...

Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Highlights