Visa utbildning.se som: Mobil

Ergonomi på arbetsplatsen

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
3 timmar
   
Rikstäckande
Ergonomiutbildning

Kursbeskrivning

Prioritera god ergonomi på arbetsplatsen

Minimera riskerna för ohälsa och olycksfall redan idag. Med Arbetsmiljöverkets föreskrifter inom belastningsergonomi som grund går vi igenom de vanligaste riskfaktorerna och hur man arbetar med sin teknik för att orka mer i sitt arbete.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig både till dig som har ett stillasittande och monotont arbete och till dig som regelbundet gör tunga och obekväma lyft. Till exempel personal inom Kontor, lager, produktion eller transport

Vi arbetar med utbildning av personal på en rad olika typer av företag, organisationer och omsorgsenheter. Det kan röra sig om allt från förskolor till livsmedelsbutiker eller kontor. Vi anpassar utbildningen för att passa er arbetsplats. 

Video

Upplägg

Ergonomiutbildning av högsta standard

Den utbildning i arbetsplatsergonomi som vi erbjuder är av högsta kvalitet och unikt anpassad efter den bransch som ditt företag eller organisation arbetar inom. En genomsnittlig utbildning håller på i två till tre timmar och innehåller allt från relevant statistik till övningar och minnesregler. När utbildningen är klar ska alla på arbetsplatsen vara mer medvetna om hur kroppen belastas under ett arbetspass och vilka förändringar man kan införa i arbetsrutinerna för att öka välmåendet.

Tid & plats

Vi kommer till er

Vår utbildning sker med fördel i era lokaler då detta ger oss möjlighet att se vilka typer av risker och utmaningar som föreligger på arbetsplatsen. Sedan är det också betydligt enklare att en föreläsare från oss kommer till er än att ni ska behöva ta hela personalstyrkan till oss. Önskas lokal så ordnar vi det åt er.

Investering

Minskad sjukfrånvaro med bra ergonomi på arbetsplatsen

Förutom ökad produktivitet och kvalitet på arbetet har vi som mål med vår utbildning att minska sjukfrånvaron på arbetsplatsen och höja det allmänna välmåendet. Smärta och obehag som kommer av felaktig belastning eller förslitningar har en tendens att leda till långsiktiga sjukskrivningar. 

  • Gruppstorlek: Upp till 25 personer
  • Tidsåtgång: 3 timmar.
  • Maxantal per dag: 100 personer
  • Utbildningen uppfyller arbetsmiljöverkets krav & riktlinjer
  • Pris: 14 990 kr per grupp

Certifikat

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Från och med 1 januari 2021 finns ett stöd för arbetsmiljöutbildningar. Här finns utbildningar från godkända arrangörer och ansökan administreras av AFA.

Läs mer om Stöd för arbetsmiljöutbildning

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ergonomi på arbetsplatsen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 22 recensioner.

Barbro Svensson
Det var en riktigt bra kurs .Jag lärde mig mycket och det var mycke humor med hela tiden.Han förklarade så att jag förstod utan att det blev tråkigt. Riktigt bra
Veronica Sundström Gund
En utbildning som överträffade våra förväntningar stort. Daniel utbildar på ett suveränt sätt med sina stora kunskaper i ämnet.
jan-ola
Bra upplägg, blandat med övningar mycket bra

SafeatWork Sweden AB

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Vi vill vara er självklara partner när ni vill skapa en säker och trivsam arbetsplats. Därför lovar vi att alltid vara noggranna med att verkligen lyssna in ert behov, skräddarsy och anpassa oss för att er hantering ska bli så...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 22 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 488 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ergonomi på arbetsplatsen från SafeatWork Sweden AB, fyll i dina uppgifter: