Inga recensioner än

Eco driving / Sparsam körning - Webbaserat

Längd
0,5 timmar
Längd
0,5 timmar
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Webbaserad utbildning i sparsam körning / Eco driving

Vill ni minska era fordonskostnader?

Minska kostnader och uppfyll miljökrav genom en resurseffektiv utbildning i sparsam körning. Miljökraven vid upphandlingar och avtalsskrivning blir allt hårdare. Förare som är utbildade i att minimera sin miljöpåverkan blir en förutsättning för att vinna affärer. Safe@Works e-learning i sparsam körning ser till att det förblir en konkurrensfördel för dig och ditt företag.

Kursinnehåll

Safe@Works E-learning i sparsam körning bygger på ett väl beprövat utbildningskoncept som utvecklas i takt med nyheter inom bilindustrin. Den genomsnittliga bränslebesparingen för våra besökare ligger stadigt runt 15%. Genom aktiva val från deltagaren anpassas utbildningen efter varje enskild deltagares vardag. Drivmedel, körvanor och biltyp är några delar som påverkar vilken körteknik som blir optimal för just dig. Självklart finns möjlighet att lära sig mer om övriga drivmedel och tekniker också.

  • Bilar och dess utveckling globalt
  • Kan vi som enskild person göra skillnad?
  • Körteknik
  • Miljö i samverkan med trafiksäkerhet

Video

Upplägg

Webbaserad interaktiv utbildning uppbyggd för att göra ett ämne som många av våra kursdeltagare på förhand inte tycker är speciellt spännande, till att bli en intressant och effektiv utbildning. 

Utbildningen kan genomföras dygnet runt på läsplatta eller dator och tar ca 30 minuter att genomföra inklusive avslutande kunskapstest. 

Examen, diplom m.m.

Kursen genomförs enligt de riktlinjer som framställts av trafikverket och bygger på forskning från bland andra VTI för att ytterligare säkerställa att vi byggt upp kursens innehåll på goda grunder.

Varje kursdeltagare får ett personligt utbildningsbevis och ni som företag har möjlighet att få ett samlat utbildningsbevis. 

Många av våra kunder genomför denna utbildning som en del i sin miljöcertifiering för KRAV-märkning m.fl. 

Certifikat

ISO 14000 och ISO 14001

ISO 14000 och ISO 14001

Ett miljöledningssystem enligt ISO 14000 omfattar organisering, uppföljning, utvärdering och redovisning av organisationens miljöarbete. ISO 14001 är en ledningssystemstandard för miljö och den mest använda miljöstandarden i världen. 

Läs mer om ISO 14000 och ISO 14001

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Eco driving / Sparsam körning - Webbaserat, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
SafeatWork Sweden AB
Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Idag är det 500+ organisationer, 10 av världens största företag, 8 svenska myndigheter & världens kanske mest prestigefyllda regering som ger oss förtroendet att leverera utbildning. Nu vill vi gärna hjälpa er!  Skräddarsydda utbildningar inom arbetsmiljö, sjukvård, brandskydd & trafiksäkerhet. ...

Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Highlights