Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

God HygienPraxis inom livsmedelshantering

Gothia Logistics
Kort om utbildningen
4 timmar
750 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Hygieniska arbetsmetoder
Grunden i livsmedelslagstiftningen är att den som vill tillhandahålla livsmedel på marknaden också ansvarar för att dessa är säkra och rätt märkta. Livsmedelsverket är central myndighet som leder och samordnar livsmedelskontrollen i Sverige på basis av EU:s ramverk om livsmedelshygien och kontroll.

En säker livsmedelshantering förutsätter att arbetsgivaren tillser att all personal, inklusive nyanställda och extrapersonal, har tillräckliga kunskaper om livsmedelshygien. Denna kurs har tagits fram i samarbete med myndighet som utför livsmedelskontroll av företag.

Utbildningsmål
Livsmedelshygien handlar om att förhindra negativa effekter på människan vid hantering och förvaring av livsmedel. Med hygieniska arbetsmetoder kan man minska dessa risker. Kursen ger dig insikter i gällande lagstiftning inom livsmedelshantering och hygieniska arbetsmetoder.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Förkunskaper

Grundkurs, du behöver inga förkunskaper.

Kursinnehåll

Kursen innehåller

• Livsmedelslagstiftning
• Livsmedel
• Hållbarhet hos livsmedel
• Livsmedelshygien
• Personlig hygien
• Renhållning inom livsmedelshantering
• Kemiska och fysiska hälsofaror
• Egenkontroll för säker hantering av livsmedel

Upplägg

God HygienPraxis inom livsmedelshantering är en modulkurs som läses på distans över internet via vår e-learningsplatform Instant education.

Utbildningens längd är cirka 4 timmar aktiv studietid, beroende på förkunskaper. Varje studerande har tillgång till sin kurs i 2 månader.

Studier
Detta är en Modulkurs som innehåller instuderingsfrågor och ett slutprov med flervalsalternativ rättad av utbildningssystemet. Alla frågor måste vara rätt besvarade för att få Godkänt resultat. Den studerande har tre försök för att lyckas. Efter Godkänt resultat kan ett personligt kursintyg direkt skrivas ut för kursen.

Investering

Pris
750 SEK exkl. moms/studerande.
För större utbildningsprojekt; begär offert.

Onlinepris
600 SEK exkl. moms/studerande

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om God HygienPraxis inom livsmedelshantering , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gothia Logistics

Gothia Logistics

Gothia Logistics arbetar med organisationsutveckling både på distans och genom möten. Vi är ett av Sveriges ledande utbildnings- och kunskapsföretag med inriktning mot industrins behov och har utbildat företag och privatpersoner över hela världen sedan 1992. Våra webbkurser har två...


Läs mer om Gothia Logistics och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Gothia Logistics


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera God HygienPraxis inom livsmedelshantering !

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 107 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar