Framtids-, trend- och omvärldsanalys

Företagsuniversitetet, i Stockholm
Längd
6 dagar
Pris
48 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Datum kommer senare se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
6 dagar
Pris
48 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Datum kommer senare se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Praktiska metoder och strategier för att säkra ditt företags framtid

  • Skapa förutsättningar för en hållbar utveckling
  • Trender och innovationer som kommer att påverka på kort och lång sikt
  • Praktiska verktyg för att utveckla strategier

Företag har idag en betydligt kortare livslängd än vad de hade förut. Det beror naturligtvis på den snabba utvecklingen som gör ständiga anpassningar och förändringar nödvändiga. Hur ska man tänka, vad ska man göra för att förbereda och säkra organisationens framtid när man inte riktigt vet hur den ser ut?

Vill du vara den som driver din organisations utveckling? Vill du förstå trender och innovationer som kommer att påverka på både kort och lång sikt? Vill du lära dig verktygen som gör att du kan navigera din organisation på ett framgångsrikt sätt genom de ständiga förändringarna? Och vill du bli en del av ett nätverk för framtidsstrateger?

Då ska du anmäla dig till vår utbildning "Framtids-, trend- och omvärldsanalys". Baserat på många års forskning och erfarenhet har vi låtit samla de bästa verktygen och metoderna för att utbilda framtidsstrateger av världsklass.

Du får bland annat lära dig att tolka megatrender, omvärldshändelser, nya beteenden och hur dessa kommer att påverka ditt företag. Du får lära dig välja verktyg och metoder som främjar just din organisations verksamhet, mål och visioner och du får kunskaper om innovationsarbete, scenarioplanering och framtidsledarskap. Allt för att kunna ta fram de strategier som behövs för att skapa en hållbar framtid för din organisation.

Företagsuniversitetet har tagit fram denna utbildning tillsammans med Anna Frankzén Starrin och Mia H Högström från Sign of Times, båda mycket erfarna framtidsstrateger som lutar sig på både forskning och egen praktisk erfarenhet.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Datum kommer senare

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som vill leda och driva organisationens utveckling mot en hållbar framtid. Du kan vara t.ex. chef och/eller ledare, verksamhetsutvecklare, arbeta inom HR eller med innovation.

Företagsuniversitetet är certifierade av Almega

I maj 2021 fick Företagsuniversitetet Almega Utbildningsföretagens högt ansedda auktorisation och anses därmed uppfylla de fastställda kvalitetskriterierna.

 – Vi är stolta över auktorisationen. Det är ett formellt bevis på det som våra kursdeltagare och kunder alltid vittnat om: att Företagsuniversitetet står för hög kvalitet och att vi har system för att åstadkomma det, säger Stefan Haglund, Företagsuniversitetets vd.

 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Framtids-, trend- och omvärldsanalys, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Företagsuniversitetet
Posthuset
Vasagatan 28
11120 Stockholm

Uppgradera dina kunskaper på Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...

Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights