Employee Experience

Företagsuniversitetet, i Stockholm
Längd
2 dagar
Pris
15 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
17 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2 dagar
Pris
15 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
17 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 15 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

HR-processer med medarbetarupplevelse, engagemang och resultat i fokus

  • Kunskaper, metoder och verktyg för att arbeta proaktivt med medarbetarupplevelsen i fokus
  • Employer Branding och varumärke
  • Från rekrytering och onboarding till utveckling och offboarding
  • Arbetsplatskultur, inkludering, hållbarhet, utveckling och karriär

Forskning har visat att det finns ett direkt orsakssamband mellan medarbetarupplevelse och medarbetarengagemang. Ju bättre upplevelse desto större engagemang. Ju större engagemang desto bättre resultat.

Employee Experience handlar om att genom organisationens olika HR-processer, från rekrytering och onboarding till avslutning och offboarding, förbättra medarbetarupplevelsen, stärka medarbetarnas engagemang och på så sätt kunna attrahera och behålla rätt medarbetare, nå bättre resultat och stärka företagets varumärke.

På den här kursen får du som arbetar med HR lära dig hur du kan utveckla din organisations Employee Experience och Employer Branding genom de olika HR-processerna. Vi går systematiskt igenom hela cykeln, från hur man kan attrahera, introducera och utveckla sina medarbetare till hur man gör en bra offboarding. Vi tar även upp frågor som arbetsplatskultur, hållbarhet, mångfald och inkludering samt kompetensutveckling och karriär.

Välkommen till två intensiva och inspirerande dagar som ger dig kunskaper som skapar goda resultat och stärker din organisations varumärke!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 april, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är t.ex. HR-chef, HR Business Partner, HR-specialist och till dig som arbetar med internkommunikation eller marknadsföring och som vill lära dig hur du kan utveckla företagets varumärke genom Employee Experience och Employer Branding.

Företagsuniversitetet är certifierade av Almega

I maj 2021 fick Företagsuniversitetet Almega Utbildningsföretagens högt ansedda auktorisation och anses därmed uppfylla de fastställda kvalitetskriterierna.

 – Vi är stolta över auktorisationen. Det är ett formellt bevis på det som våra kursdeltagare och kunder alltid vittnat om: att Företagsuniversitetet står för hög kvalitet och att vi har system för att åstadkomma det, säger Stefan Haglund, Företagsuniversitetets vd.

 

Lärare

Lärare
Helena Bodin

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Employee Experience, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Företagsuniversitetet
Posthuset
Vasagatan 28
11120 Stockholm

Uppgradera dina kunskaper på Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...

Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights