Kvällskurser

Optimera din tid med en kvällskurs

Vill du öka din kompetens inom ett område men känner att dagtiden inte räcker till? Då kan en kvällskurs vara det du letar efter. Kvällskurser finns inom många olika områden. Ta chansen att bli expert på kvällstid.
Visar 1-25 av 39 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 39 träffar
1
2

Att gå en utbildning utöver din vanliga sysselsättning kan vara en tidsmässig utmaning. Ibland räcker inte de åtta timmarna till för det du vill göra. Med en kvällskurs kan du få ett mer flexibelt alternativ som går att kombinera med ditt arbete och vardagliga liv. Om du är en utpräglad kvällsmänniska och lär dig saker bättre på dygnets senare timmar så är en kvällskurs ett bra alternativ för dig.

För vem passar en kvällskurs?

En kvällskurs kan passa de flesta. Särskilt bra kan det vara för dig som har en sysselsättning på dagtid och vill göra utbildningen utanför ordinarie arbetstid. Det är också ett bra alternativ för dig som har lättare att fokusera på kvällstid. Det finns kvällskurser för alla åldrar och du kan gå själv eller tillsammans med någon du känner. Det finns utbildningar både för dig som är nybörjare och för dig med tidigare erfarenhet.

Hur fungerar kvällskurser?

Det som skiljer en kvällskurs från en vanlig kurs på dagtid är just tiden på dygnet. Kursen hålls i regel efter ordinarie arbetstid, ofta runt kl 18.00 på eftermiddagen och ibland senare än så. Kursupplägget varierar mellan olika kurser och arrangörer, likaså längden på kursen. Beroende på arrangör och område kan din kvällskurs vara från ett kurstillfälle upp till flera kurstillfällen utspritt över några månader.

Var kan jag gå en kvällskurs?

Du kan hitta kvällskurser i olika delar av landet. Utbudet är särskilt stort i Stockholm, Malmö och Göteborg, men flera arrangörer som håller kvällskurser erbjuder utbildningen som distansutbildning. Då kan du genomföra utbildningen var du än befinner dig. 

Inom vilka områden kan jag gå en kvällskurs?

Kurser på kvällstid ges inom en rad olika områden.

Några exempel är:

  • Affärsstyrning
  • Drönarkurs
  • Kommunikation och marknadsföring
  • Presentationsteknik
  • UX-design
  • Ledarskap
  • Projektledning
  • Språk
Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Bra framtidsutsikter för utbilda...

Jenny Gentele, kursledare i utbildningen Diplomerad redovisningsekonom, om goda framtidsutsikter för utbildade redovisningsekonomer och sitt intresse för årsredovisningar.

Läs mer
"Förändringen går snabbt och vi ...

Åsa Liedgren, Executive Assistant på Sustainable Banking på SEB, berättar om sina erfarenheter av utbildningen ”Executive Assistant 2025” under hösten 2020.

Läs mer
PRINCE2 – Kungen av projektledni...
Adding Value Consulting AB

– Att vi nu har en mall att utgå ifrån vid allt projektarbete har gjort organisationen mycket mer effektiv och dessutom talar vi alla samma språk. Våra kunder ser att vi arbetar efter en internationell erkänd standard och de vet då att vi är effektiva och har kontroll på risker, kvalitet och levererar det vi har lovat och oftast lite extra därutöver!

Göran Enström, Commercial Manager, Envirotainer

Läs mer
D&T Företagsutbildning

InDesign: "Kursledaren var mycket duktig och kursen var mycket lärorik. Känner att fler borde ha gått den här kursen då det var många aha-upplevelser och mycket som är användbart för oss."

Läs mer om vad våra referenser säger om D&T Företagsutbildning.

Läs mer