Försvararkurs för kvinnliga advokater - steg II

BG Institute, i Lidingö
Längd
Två dagar
Pris
23 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
30 augusti, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
Två dagar
Pris
23 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
30 augusti, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 23 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning



Välkommen till vår nya efterlängtade påbyggnadskurs för kvinnliga försvarsadvokater, med de erfarana föreläsarna och advokaterna Frida Wallin och Sabina Böö samt hovrättsrådet Therese Linderoth. Tillsammans med föreläsarna och deltagarna kommer du att förjdupa dig i avancerade rättsliga koncept inom försvarsarbete.

Kursen, som är en fördjupning i förhållande till Försvararkurs för kvinnliga advokater – steg 1, är tänkt att vara en djupdykning i några av de frågeställningar som vi ofta stöter på men kanske inte så ofta att det handlar om självklarheter och som kan upplevas som extra svåra. Det är bra, men inte nödvändigt, att ha gått steg 1 – eller annan motsvarande kurs – innan du deltar i steg 2.

 

Kursen äger rum på lyxiga Ellery Beach House på Lidingö utanför Stockholm.

I kurspriset ingår följande: I kurspriset ingår följande: 12 kurstimmar, toppmoderna enkelrum, fördrink, gemensam middag på restaurang Palmers inklusive vinpaket på kvällen, samt frukost, lunch och fika båda kursdagarna.

På fredagskvällen ingår även Beach Club Access (fyra varma pooler, 2 bastur, eld-relax och badbrygga – samt lån av badtofflor och ultra soft morgonrock).

När första kursdagen avslutas byter vi om till morgonrockar och beger oss till Coco Beach Club där 4 varma pooler, 2 bastur, eld-relax och badbrygga väntar oss. För den som vill finns även ett gym i anslutning. Därefter väntar fördrink och middag. Efter en dag full av nya intryck har alla deltagare varsitt enkelrum med den bästa Queen size-sängen, man kan tänka sig.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

30 augusti, 2024

  • Öppen utbildning
  • Lidingö

16 maj, 2025

  • Öppen utbildning
  • Lidingö

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Försvararkurs för kvinnliga advokater - steg II, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
BG Institute
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...

Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Highlights