Visa utbildning.se som: Mobil

Utbildning i tillgängligt guidande

Studiefrämjandet i Stockholm
Kort om utbildningen
1 tillfälle
Nästa tillfälle: 2021-11-14 09:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Är du föreningsaktiv guide inom Sollentuna, Vallentuna, Upplands Väsby, Österåker, Danderyd, Täby eller Vaxholm? Då erbjuder Studiefrämjandet Stockholms Län genom projektet Naturen på lika villkor dig att delta i en kostnadsfri utbildning om tillgängligt guidande.

Kursen innefattar hur du tillgängliggör din guidning för fler, vad som krävs av den fysiska omgivningen och vad som krävs av dig som guide.

Utbildningen genomförs digitalt till följd av Covid-19. Vi ses vid två tillfällen i zoom och har en hemuppgift mellan de digitala träffarna. Kursledarna stöttar er förening att genomföra en tillgänglig guidning genom att vi tillsammans gör en visuell inventering av ert valda område för guidningen. Därefter genomför vi en guidning, antingen digital eller fysisk beroende på restriktionerna för tillfället.

Träffarna sker söndag 14/11 9.00-13.00 samt onsdag 17/1 18.00-20.00

Det är ett samarbete mellan Kilsamverkan, SLU Centrum för naturvägledning och Naturen på lika villkor som möjliggör att utbildningen är kostnadsfri för deltagarna. Ange dina kontaktuppgifter samt vilken förening du är aktiv guide i din anmälan.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursledare

Sofia Arnsten är projektledare för projektet Naturen på lika villkor som syftar att göra naturen i Stockholms län tillgänglig för personer med funktionsvariationer. Katrin Jones Hammarlund är projektledare på Centrum för Naturvägledning på SLU.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utbildning i tillgängligt guidande, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Studiefrämjandet i Stockholm

Studiefrämjandet i Stockholm

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud kurser, utbildningar och kulturarrangemang. Vi är partipolitiskt, fackligt och religiöst obundna. En ideell förening grundad av 19 medlems-organisationer inom djur, natur och kulturområdet.Terminsvis erbjuder vi drygt 350 olika kurser....


Läs mer om Studiefrämjandet i Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Studiefrämjandet i Stockholm

Norrtullsgatan 12 N
102 35 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.studieframjandet.se

Recensioner
Bli den första att recensera Utbildning i tillgängligt guidande!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Utbildning i tillgängligt guidande från Studiefrämjandet i Stockholm, fyll i dina uppgifter: