Asil fick ny kompetens som barnskötare

Vi har ställt några frågor till vår elev, Asil Ahmed, som har läst till barnskötare med inriktning pedagogik hos oss. Detta har hon att säga om sin utbildning, hur det var att läsa på distans och hur utbildningen har hjälpt henne i sitt arbetsliv.

Cady Utbildningar

Vi har ställt några frågor till vår elev, Asil Ahmed, som har läst till barnskötare med inriktning pedagogik hos oss. Detta har hon att säga om sin utbildning, hur det var att läsa på distans och hur utbildningen har hjälpt henne i sitt arbetsliv.

Lite om Asils bakgrund

”Som en högutbildad individ från ett annat land har jag tagit med mig en värdefull uppsättning kunskaper till min nya tillvaro i södra Sverige. Jag är gift och har tre underbara barn som ger mitt liv extra glans.

Vår familj bor i en vacker stad där vi trivs och skapar minnen tillsammans. Min personlighet präglas av trevlig och ambitiös natur. Jag strävar alltid efter att nå mina mål och gör det med en positiv inställning. Min självsäkerhet och drivkraft har hjälpt mig att integreras väl i samhället och att navigera genom studier och arbetsliv.

På min fritid njuter jag av att fördjupa mig i litteratur, ta långa promenader som ger mig tid att reflektera och umgås med min älskade familj. Dessa stunder ger mig balans och glädje i livet och är lika värdefulla som mina professionella prestationer.”

Asil ville utveckla sina kunskaper som barnskötare

”Som en högutbildad individ med en passion för att arbeta med barn, kände jag att en utbildning inom barnskötare området skulle vara en naturlig förlängning av mina intressen och kompetenser. Jag har alltid haft ett starkt engagemang för att hjälpa till med barns utveckling och välbefinnande, och jag ser att en utbildning som barnskötare ger mig möjligheten att göra en verklig skillnad i barns liv.

Genom att utbilda mig inom detta område får jag möjlighet att förstå barns behov och beteenden på en djupare nivå, samt utveckla de färdigheter som krävs för att vara en stödjande och inspirerande vuxenfigur i deras liv.

Att arbeta som barnskötare ger mig inte bara möjlighet att följa min passion, utan också att bidra till samhället genom att forma och stödja nästa generation.

När jag valde att genomgå utbildningen hos er hade jag tydliga mål och förväntningar. Jag ville förvärva kunskap och färdigheter för att bli en skicklig barnskötare och bidra till barns välbefinnande och utveckling. Mitt mål var att skapa en trygg och stimulerande miljö för barnen och vara en positiv förebild för dem.

Jag såg utbildningen som ett sätt att förverkliga mina drömmar och jag var övertygad om att den skulle ge min de verktyg jag behövde för att nå mina mål. ”

Hur hon använder sin utbildning till barnskötare i sitt arbetsliv

”Jag jobbar som SFI resurs nu och vill fortsätta studera inom pedagogiska områden. Jag började jobba med det jag har utbildat mig till innan studierna.

Mina nya kunskaper inom pedagogik har starkt förbättrat min undervisning som SFI-resurs. Jag använder nu mer engagerade och anpassade undervisningsmetoder som tilltalar elevernas olika inlärningsstilar. Dessutom har jag lärt mig att utvärdera elevernas framsteg på ett mer effektivt sätt, vilket har lett till bättre resultat. Sammantaget har mina pedagogiska kunskaper gjort mig till en mer effektiv och engagerad lärare och har förbättrat undervisningens kvalitet för mina elever.”

Valda att läsa hos Cady på en väns rekommendation

”Jag hittade till Cady utbildningar genom tips av en vän. Jag valde att utbilda mig hos Cady på grund av deras goda rykte, omfattande kursinnehåll och möjlighet till praktisk erfarenhet. Jag visste att deras erfarna personal och respekterade utbildningsprogram skulle ge mig en stark grund för min framtida karriär som barnskötare.”

Varför Asil är så nöjd med sin utbildning

”Det mest fördelaktiga med att studera hos Cady var den praktiska inriktningen på utbildningen. Genom att kombinera teori med verkliga erfarenheter fick jag en djupare förståelse för ämnet och blev bättre förberedd för att arbeta som barnskötare. Jag uppskattade även den personliga handledningen och flexibiliteten som Cady erbjöd, vilket gjorde det möjligt för mig att anpassa min utbildning efter mina behov och livssituation. Tack vare Cady har jag fått en heltäckande och berikande utbildningsupplevelse som har rustat mig för min framtida karriär.”

Tips och råd som Asil har för blivande elever

”Som blivande elev hos Cady, är mitt råd att omfamna din utbildning med fullt engagemang. Var närvarande och aktiv i varje steg av din inlärnings resa. Utmana dig själv att växa och utvecklas, både personligt och professionellt. Ta vara på den värdefulla handledning som erbjuds och var öppen för att ta emot feedback för att fortsätta förbättra dig. Kom ihåg att balansera dina studier med välbehövlig vila och återhämtning för att hålla dig i toppform. Genom att följa dessa råd kommer du att maximera din utbildnings upplevelse hos Cady och förbereda dig för en framgångsrik karriär som barnskötare. Lycka till på din resa mot kunskap och tillväxt!”

Asil rekommenderar Cadys utbildningen till andra

”Cady erbjuder en inkluderande och stödjande lärmiljö där eleverna uppmuntras att växa och utvecklas både personligt och professionellt. Genom att fokusera på individens behov och styrkor skapar Cady en plats där varje elev kan blomstra och nå sin fulla potential. Deras engagerade och erfarna personal strävar efter att skapa en meningsfull och givande utbildnings upplevelse för varje elev, vilket gör det till en utmärkt plats att studera och växa inom pedagogiska områden.

Jag skulle varmt rekommendera Cady till andra elever på grund av deras högkvalitativa utbildning och engagerade personal. Genom deras omfattande utbildningsprogram och praktikorienterade tillvägagångssätt har jag känt mig väl rustad för att möta kraven inom barnomsorgen. Dessutom har deras flexibla kursalternativ möjliggjort en anpassad utbildning som passar mina individuella behov och livssituation. Cady har verkligen erbjudit mig en berikande och givande utbildnings upplevelse som jag är tacksam för och som jag varmt skulle rekommendera till andra blivande elever.”
Läs mer om Barnskötare med inriktning socialpedagogik

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Cady Utbildningar och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.