Visa utbildning.se som: Mobil

Personligt ledarskap - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Chefsnätverk och ledarutveckling för dig som vill omsätta verktyg och teori till praktisk handling

En person som är trygg i sig själv blir också en bättre ledare och chef. Har man god förmåga till självvärdering har man också större utrymme för äkta empati. Kursen i personligt ledarskap fokuserar på din personliga utveckling och gör dig tryggare och bättre i din ledarroll. Du får en större förståelse för vad som begränsar dig och hur du ska hantera det för att komma vidare. Du får pratiskt träning i att använda modeller och teorier som tar fram din verkliga ledarpotential. Du lär dig också utveckla och använda det som du, din grupp, organisation eller enskild personal behöver just nu: En dynamisk ledare med ett personligt ledarskap.

Gruppkonceptet sker med ett coachande perspektiv och möjliggör träning, grupputveckling, diskussioner och erfarenhetsutbyte. Vi tittar på det du kan men inte gör och tränar praktiskt för att åstadkomma förändring. Du får utveckla dessa delar med hjälp av kursledaren och kurskamraterna, samtidigt som du får en djupare förståelse för dig själv och varför du reagerar och agerar som du gör. Du har under krusen möjlighet att utbyta erfarenhet och fördjupa ditt kontaktnät med andra chefer, se hur andra gör, få stöd kring konkreta problem och utvecklas i gruppen.


"Gå den här utbildningen!"

ULF PETERSÉN, VÄSTERVIKS BOSTAD

Föreberedelser innan kursen:

Innan kursen kontaktar vi dig för att stämma av dina förväntningar och behov. Med hjälp av din mentor benar ni ut vad du vill uppnå och utformar kursen efter det. Du får också tillgång till Ledarskap online och Ledarskapspodden, som ger möjlighet till förberedelser som gör kursdagarna mer effektiva.  

Innehåll:

 • Lär känna dig själv
 • Personlig utveckling ur ett ledarperspektiv
 • Lösningsfokus
 • Dynamisk ledarutveckling
 • Starka och svaga sidor
 • Svagheter blir styrkor
 • Ge andra utrymme att växa
 • Mental träning i chefsrollen
 • Fokus på målbilder
 • Självförtroende, självvärdering och självkännedom
 • Stärka jaget
 • Målsättningar och prioriteringar
 • Få tiden att räcka till
 • Effektivitet och kvalitet i vardagen
 • Nätverkande i ledarrollen
 • Personlig handlingsplan mellan tillfällena

Video

Framfot Sprint

Efter kursen

Avslutningsvis får du en personlig utvecklingsplan kopplad till vårt program ”21-dagarsvanan”. Det är ett program som stöttar dig i tillämpningen av dina nya färdigheter. I kursen ingår också efterföljande chefscoachning för att hjälpa dig upprätthålla den positiva utveckling du åstadkommit. Du får ett medlemskap i Ledarnätverket, som ger dig tillgång till kompetenta ledarskapsutbildare och utbyte med andra chefer. Bland annat har vi varannan månad kombinerad frukost och nätverksträff där du får träning, repetition eller fördjupning på ett specifikt ledarverktyg. Sist men inte minst får du tillgång till vår kompetensdatabas Ledarskap Online.

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Personligt ledarskap - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning


Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Personligt ledarskap - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 820 recensioner.
Alla recensioner för arrangören