Visa utbildning.se som: Mobil

Personligt ledarskap - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning

Kommande starter
Sverige
Kontakta oss

Distans
Kontakta oss
Personligt ledarskap

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Chefsnätverk och ledarutveckling för dig som vill omsätta verktyg och teori till praktik

Personligt ledarskap med fokus på din personliga utveckling gör dig tryggare och bättre i din ledarroll. Med god förmåga till självvärdering, ökad empatisk förmåga och större trygghet tar du ditt ledarskap till nästa nivå.

Utbildningen ger dig ökad förståelse för vad som begränsar dig och vad du kan göra för att komma vidare. Du får praktisk träning i att använda modeller och teorier som tar fram din verkliga ledarpotential. Du lär dig utveckla och använda det som du, din grupp, organisation eller enskild personal behöver just nu: En dynamisk ledare med ett personligt ledarskap.

Gå utbildning på distans

Hos oss kan du välja att gå utbildning på plats i våra lokaler, eller att öka kompetensen utan att lämna hemmet. Oavsett vad du väljer kommer du bli påfylld med ny kunskap, praktisk träning och massor av energi från både utbildare och kurskamrater.

"Gå den här utbildningen!"

ULF PETERSÉN, VÄSTERVIKS BOSTAD

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Föreberedelser innan kursen:

Innan kursen kontaktar vi dig för att stämma av dina förväntningar och behov. Med hjälp av din mentor benar ni ut vad du vill uppnå och utformar kursen efter det. Du får också tillgång till Ledarskap online och Ledarskapspodden, som ger möjlighet till förberedelser som gör kursdagarna mer effektiva.  

Innehåll:

 • Lär känna dig själv
 • Personlig utveckling ur ett ledarperspektiv
 • Lösningsfokus
 • Dynamisk ledarutveckling
 • Starka och svaga sidor
 • Svagheter blir styrkor
 • Ge andra utrymme att växa
 • Mental träning i chefsrollen
 • Fokus på målbilder
 • Självförtroende, självvärdering och självkännedom
 • Stärka jaget
 • Målsättningar och prioriteringar
 • Få tiden att räcka till
 • Effektivitet och kvalitet i vardagen
 • Nätverkande i ledarrollen
 • Personlig handlingsplan mellan tillfällena

Efter kursen

Avslutningsvis får du en personlig utvecklingsplan kopplad till vårt program ”21-dagarsvanan”. Det är ett program som stöttar dig i tillämpningen av dina nya färdigheter. I kursen ingår också efterföljande chefscoachning för att hjälpa dig upprätthålla den positiva utveckling du åstadkommit. Du får ett medlemskap i Ledarnätverket, som ger dig tillgång till kompetenta ledarskapsutbildare och utbyte med andra chefer. Bland annat har vi varannan månad kombinerad frukost och nätverksträff där du får träning, repetition eller fördjupning på ett specifikt ledarverktyg. Sist men inte minst får du tillgång till vår kompetensdatabas Ledarskap Online.

Video

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Personligt ledarskap - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Personligt ledarskap - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1160 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Personligt ledarskap - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: