Personlig utveckling- Boosta din självkänsla

Pris
2 499 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
01-okt 2023 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Pris
2 499 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
01-okt 2023 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Från 2 499 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Personlig utveckling- Boosta din självkänsla

Vill du bli tryggare, starkare och få bättre självkänsla? Var med och bygg upp dig själv för att bli din egen bästa vän och hejaklack. 

De viktigaste tankarna du har, är de där orden du säger till dig själv, om dig själv. Med den här kursen kommer du få en chans att titta på de där orden och byta ut dem, för att bli ditt bästa jag. 

Vi utsätts ibland för utmaningar i livet. Men din tro på dig själv och hur du värdesätter dig själv i de stunderna kommer att vara avgörande för hur du tar dig igenom dem och mår. Du har makten att bestämma vem du vill vara och hur du vill behandla dig själv. Du kommer att få utmana dina inre föreställningar, förtydliga vad som är viktigt för dig, vart du vill leda dig själv och veta hur du kan skapa din framtid genom förändrat tankemönster.

Så om du är redo för att boosta självkänslan, ta steget och anmäl dig idag!

Varmt välkommen! 

Jag ser fram emot att ses/Maria

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

01-okt 2023

  • Onlineutbildning
  • Distans

19-nov 2023

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Svenska

Varför välja Maria Lindberg Coaching?

Distansutbildningar

Du väljer startdatum

Individuellt upplägg

Målgrupp

Kursen är utformad för att passa alla som är redo att ta sig an jobbet att se på sig själv med nya ögon. Den tar dig igenom en resa av personlig utveckling och självupptäckt.

Oroar du dig för vad andra tycker? Är du känslig för kritik? Har du svårigheter med relationer? Har du höga krav på dig själv? Känner du att ditt värde mäts i prestationer? Söker du andras bekräftelse? Har du självkritiska tankar som säger att du inte är tillräcklig? Då tycker jag att du ska vara med!

Kursinnehåll

Kursen tar dig igenom en resa av personlig utveckling och självupptäckt. Som erfaren livscoach kommer jag guida dig genom bland annat följande frågeställningar: 

- Vad är ditt nuläge? Hur är livet idag? Vad har du med dig i bagaget i form av övertygelser om hur saker och ting är, som påverkar dig i dag och hur du ser på dig själv?

- Vad är ditt önskade läge? Vem vill du vara? Vad vill du känna, hur vill du att livet ska vara, vad är viktigt för dig? Jag visar dig hur du kan skapa de förändringar du vill ha.

- Hur kan du älska dig själv fullt ut? till 100% oavsett vad? Hur kan du lyfta dig själv? Hur kan du ta hand om dig själv? Hur kan du äga ditt liv?

- Hur kan du hantera tankar och känslor? Hur kan du känna dig trygg även när livet är stökigt? 


Kursen inkluderar interaktiva föreläsningar, gruppdiskussioner, självreflektion och  övningsuppgifter. Träffarna kommer att spelas in ifall du skulle missa något tillfälle.


Upplägg

Kursen är upplagd så att vi hörs 4 söndagar kl 17-18 via videosamtal. Däremellan har du reflektionsuppgifter att göra, som kommer att ligga på en kursportal. Kursen bygger delvis på gruppdiskussioner för att stötta och lära av varandra, men du bestämmer helt själv hur mycket du vill dela med dig av. 

Kursledare

Hej, jag heter Maria!

Jag har många års erfarenhet av att coacha människor genom förändring och till bättre mående. Något jag har sett hos väldigt många är att låg självkänsla skapar problem inom flera olika områden i livet. Det är som en grundbult som behövs för att få resten av livet plats. Det är med det i åtanke som jag har skapat den här kursen. För jag vet att en stark trygghet i sig själv verkligen gör skillnad.

Så jag hoppas vi ses, jag ser fram emot det!

//Maria

Maria Lindberg, cert. stress - & livscoach Livsdesign Akademin

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Personlig utveckling- Boosta din självkänsla, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Maria Lindberg Coaching
Stockholm

Varmt välkommen!

Jag stödjer dig på din livsresa, att utvecklas och bygga inre styrka! När vi förändrar oss själva från insidan och hur vi ser på omvärlden kommer också vår upplevelse av livet ändras. Om och om igen ser jag mina kunder...

Läs mer om Maria Lindberg Coaching och visa alla utbildningar.

Highlights