SE HIT! 😀 Sista chansen att ansöka till SSE MBA-stipendiet 2024, värt 645 000 kr. Årets ansökan stänger fredag 2024-05-31.

Certifierad NLP Practitioner Deluxe

Längd
120 timmar
Pris
28 800 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
120 timmar
Pris
28 800 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Från 28 800 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Välkommen till Sveriges mest omfattande Coach- och Terapeututbildning hos Herold Communication – din väg till personlig och professionell utveckling!

NLP Deluxe Utbildning – Det Ultimata Steget i Din Utveckling!

Upplev en transformation genom 120 live webinar under 90 dagar, över 600 timmar inspelat material och ett gediget utbildningsinnehåll som sträcker sig över Coaching, NLP, Hypnos, Hypnoterapi, EFT, Ledarskap, Train the Trainer, och mycket mer.

Varför välja vår utbildning?

 1. Sveriges Mest Kompletta Coachutbildning: Vi strävar efter att erbjuda den mest heltäckande utbildningen som inkluderar inte bara NLP och Hypnos utan även en bredd av ämnen och verktyg som klassisk coachning, EFT, releasetekniker, Train the Trainer, och marknadsföringsstrategier – en verktygslåda för framgång i olika sammanhang.

 2. Flexibel Onlineplattform: Vår kurs hålls online via Zoom, vilket ger dig friheten att delta var du än befinner dig. Missa aldrig ett värdefullt ögonblick, eftersom alla webbinarier spelas in för din bekvämlighet.

 3. Intensivt Lärande med Boot Camp: Varje månad erbjuder vi en helg Boot Camp för en intensiv och fördjupad inlärningsupplevelse. Det är en möjlighet att samla kunskap, praktisera och växa tillsammans med andra deltagare.

 4. Tillgång till Omfattande Material: Du kommer inte bara ha tillgång till över 100 webinar timmar  utan också över 600 timmar från tidigare kurser. Efter avslutad kurs fortsätter du att utforska ämnen och fördjupa dina kunskaper när det passar dig.

 5. Livslång Åtkomst via Kursportal & App: Vi erbjuder livslång tillgång till kursportalen och appen även efter avslutad kurs. Studera och gå igenom materialet i din egen takt och i harmoni med ditt eget tempo och schema.

Målgrupp: Vår kurs är öppen för alla som är redo att växa och utforska nya möjligheter. Den passar både dem som söker personlig utveckling och de som vill använda kunskaperna professionellt.

Certifiering: Du certifieras via INLPO (Internationell NLP Organisation) till NLP Practitioner efter genomfört certifieringstest och uppfyllda kriterier enligt internationell standard.

Här är några reflektioner från våra deltagare (under 2023 har över 90 deltagare varit med på resan):

"Fantastisk kurs! Möjligheterna som öppnats upp inför framtiden är oändliga, och tillsammans skapar vi magi!"

"Alexander är inspirerande, positiv och lever som han lär. En fantastisk förebild och lärare som inspirerar mig enormt."

"Tacksam över meditationerna i kursportalen som jag använder flera gånger i veckan för olika syften och olika resultat."

"Kursportalen är en fantastisk resursbank där jag går när jag vill och behöver, inklusive alla pdf-er och utskrifter som blivit ett arkiv med dokument om verktyg, metoder och vägledningar."

"Har hittat tillbaka till min kreativitet och vågar testa och utmana mig själv inom alla områden i mitt liv. Detta är bara början på min resa och berättelse."

"Alexander har definitivt lyckats med sin intention!"

Kommande kursstarter

Välj mellan 4 kursstarter

juli 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

oktober 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

januari 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

april 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

Målgrupp

Målgruppen för Vår Transformative NLP Deluxe Utbildning är Mångfaldig och Inkluderande!

Vår NLP Deluxe Utbildning är utformad för en bred målgrupp och lockar deltagare från olika åldrar och yrkesbakgrunder. Här är några exempel på de olika grupper av individer som har dragit nytta av och berikat vår utbildning:

 1. 20-70 Åringar: Oavsett om du är i början av din karriär, mitt i livet eller njuter av pensionen, är vår utbildning öppen för alla åldrar. Vi har haft entusiastiska deltagare från 20 till 70 år, vilket skapar en unik och varierad inlärningsmiljö.

 2. Chefer och Projektledare: För ledare och projektledare erbjuder vår kurs inte bara en fördjupad förståelse för NLP utan också specialiserade verktyg för att förbättra ledarskapsfärdigheter och framgångsrikt driva projekt.

 3. HR-personal: För HR-professionella är vår utbildning en resurs för att förstå och hantera människor på ett effektivt sätt, med fokus på kommunikation, motivation och relationsbyggande.

 4. Coacher och Terapeuter: Många deltagare som redan är etablerade inom coaching och terapi har valt vår utbildning för att förstärka sina kunskaper och integrera kraftfulla NLP-tekniker i sitt arbete.

 5. Egna Företagare: För dem som har startat eget företag eller överväger att göra det, ger vår kurs inte bara verktyg för personlig utveckling utan också insikter i att bygga och driva en framgångsrik verksamhet.

Denna breda spektrum av deltagare bidrar till en dynamisk och inkluderande lärandemiljö där olika perspektiv och erfarenheter berikar utbytet av kunskap och öppnar upp för kreativitet och förståelse. Oavsett din bakgrund eller mål med utbildningen är du välkommen att delta och bli en del av vår gemenskap av lärande och tillväxt!

Kursinnehåll

NLP Practitioner Deluxe Utbildning:
Intro och Appen: Presentation av kursens struktur och tillgängliga resurser som Appen.
Självledarskap Loggbok: Lektioner om självhypnos, morgonmeditationer, utmaningar och olika verktyg för personlig utveckling.
Coachutbildning: Lektioner om ansvar, skapa tillit, kommunikation, coachprogram, SWOT, SMART, GROW, och olika coachingverktyg.
Ledarskapsutbildning Certifikat: Lektioner om ledarskapets betydelse, mod, prioriteringar, kultur, strategier, och olika certifikatrelaterade ämnen.
NLP Practitioner Certifikat: Omfattande lektioner som täcker olika aspekter av NLP, coaching och strategier.

Hypnos Diplom Utbildning Omfattande utbildning i hypnos med olika induktionstekniker och tillämpningar.

EFT Diplom Utbildning: Fokuserar på Emotional Freedom Techniques (EFT) med olika sessioner och boot camps.

Lagar, Etik och Regler Diplom Utbildning: Information om juridiska och etiska aspekter av yrket.

Train the Trainer Utbildning: Fokuserar på att utbilda blivande tränare och delar strategier för att skapa och leverera kurser.

Mastermind Utbildning: Lektioner om mastermind-grupper, målsättningar och samarbete.

Marknadsföring: Lektioner om marknadsföring, säljprocessen och användning av olika verktyg.

Gäster: Innehåller webbinarier med gästtalare om olika ämnen.

Fortsatta studier

Nästa Nivå: Ansök  för NLP Master Practitioner Deluxe Utbildning!

Grattis till att ha avslutat vår Transformative NLP Deluxe Utbildning! Vi bjuder in dig att ta nästa steg på din resa genom att ansöka om vår NLP Master Practitioner Deluxe Utbildning.

Vad Kan Du Förvänta Dig?

Fördjupad Förståelse: Utforska NLP på en ännu djupare nivå och fördjupa din förståelse för de avancerade teknikerna och principerna som gör NLP så kraftfullt.

Avancerade Tekniker: Lär dig avancerade NLP-tekniker och metoder som kommer att ytterligare förstärka din förmåga att skapa förändring och hjälpa andra.

Specialisering och Integration: Specialisera dig inom områden som intresserar dig mest och integrera NLP ännu mer effektivt i ditt professionella och personliga liv.

Community of Excellence: Bli en del av vår växande gemenskap av NLP-utövare och fortsätt att dela insikter, erfarenheter och stöd med varandra.

Välkommen att fortsätta din resa med vår NLP Master Practitioner Deluxe Utbildning – där transformation och möjligheter fortsätter att blomstra!

Upplägg

Kursupplevelse: En Mix av Live och Inspelade Webinar

Vi är glada att meddela att vår utbildning erbjuder en mångsidig kursupplevelse, skapad för att passa olika inlärningsstilar och schemabehov. Här är några viktiga detaljer om vårt unika upplägg:

1. Interaktiva Webbinar:

 • Tid och Plats: Varje måndag och onsdag mellan 19:15 och 21:15.
 • Format: Genom Zoom-plattformen kan du delta i realtid. Interagera med instruktörer och andra deltagare, ställ frågor och få omedelbara svar. Alla sessioner spelas även in för att du ska kunna se dem i efterhand.

2. Intensiv Boot Camp:

 • Frekvens: Var tredje helg.
 • Sessionstider: Mellan kl. 8:00-12:00 och 13:00-17:00.
 • Format: Sessioner via Zoom som ger en fördjupad inlärning. Här har du möjlighet att fördjupa dina kunskaper och praktisera färdigheterna i en koncentrerad och interaktiv miljö.

3. Inspelat Material:

 • Omfattning: Över 600 timmar av inspelat material.
 • Flexibilitet: Du har friheten att gå tillbaka till inspelningarna när det passar dig bäst. Repetera viktiga delar av kursen och anpassa ditt inlärningsschema efter dina egna behov.

4. Stödgrupp på Facebook:

 • Gemenskap: En dedikerad Facebook-grupp för alla deltagare.
 • Resurser: Få ytterligare resurser, dela framsteg, ställ frågor och interagera med instruktörer och andra kursdeltagare. Skapa en stöttande gemenskap som följer dig genom hela kursen.

Vår Mål:

Vi strävar efter att skapa en komplett och engagerande kursupplevelse som är flexibel och anpassningsbar. Oavsett om du föredrar att delta live, fördjupa dig under Boot Camp eller gå igenom materialet i din egen takt, vill vi erbjuda en utbildning som möter dina behov och ger dig möjlighet att växa och utvecklas inom ämnet. Välkommen till en kurs där din inlärning är i fokus!

Tid & plats

Investering

Din Investering i Personlig och Professionell Utveckling!

Är du redo att ta nästa steg mot din bästa version? Då är vår NLP Practitioner Deluxe Utbildning din biljett till transformation och framgång!

Investering:
För endast 28 800 SEK exklusive moms, kan du säkra din plats och få tillgång till Sveriges mest omfattande och prisvärda NLP-utbildning. Detta inkluderar:

Stort Innehåll: Över 600 timmar inspelat material, 120 live webbinarier, och ett brett spektrum av ämnen, inklusive Coaching, NLP, Hypnos, Hypnoterapi, EFT, Ledarskap, Train the Trainer, och mer!

Early Bird Förmån: Som Early Bird-deltagare erbjuds du individuellt stöd med vår erfarna kursledare, Alexander Herold. Detta ger dig en unik möjlighet att få personlig vägledning och stöd för din utveckling.

Prisvärdhet: Vi strävar efter att erbjuda den mest prisvärda och omfattande NLP-utbildningen i Sverige. Din investering kommer inte bara att forma din framtid utan även erbjuda ett oslagbart värde.

Mat & logi

Erbjudande

Kursens mål

Kursledare

Alexander Herold, vår erfarna och engagerade kursledare, är en framstående expert inom områdena Coaching, NLP (Neuro-Linguistic Programming), Hypnos och EFT (Emotional Freedom Techniques). Med över 30 års erfarenhet inom personlig utveckling och en passion för att guida andra mot framgång, har Alexander etablerat sig som en respekterad utbildare och mentor.

Alexander är känd för sin djupa förståelse av mänskligt beteende och hur man skapar positiva förändringar på individuell och kollektiv nivå. Hans undervisningsstil är engagerande och praktisk, och han strävar alltid efter att göra avancerade koncept tillgängliga och användbara för alla deltagare.

Som kursledare för våra utbildningar delar Alexander inte bara teoretisk kunskap utan erbjuder också verktyg, tekniker och insikter som kan tillämpas i vardagen. Hans öppenhet och förmåga att skapa en stödjande och inspirerande lärandemiljö gör kursupplevelsen berikande och transformationell för varje deltagare.

Utöver att vara en skicklig utbildare är Alexander även verksam som coach och terapeut, vilket ger en djup praktisk förankring till hans undervisning. Hans dedikation till personlig utveckling gör honom till en unik och värdefull resurs för alla som strävar efter att växa och blomstra i olika områden av sina liv.

Examen, diplom m.m.

Skräddarsy Din Utbildning – Få Mer Än Bara Ett Certifikat!

Vår NLP Deluxe Utbildning sträcker sig bortom bara NLP Practitioner-certifiering och erbjuder en mångfald av diplom och certifikat för att bredda och fördjupa din kompetens. Genom att välja vår utbildning får du inte bara en titel, utan flera värdefulla erkännanden av din expertis:

 1. NLP Practitioner Certifikat: Certifieras via INLPO (Internationell NLP Organisation) och uppfyller internationella standarder för NLP Practitioner.

 2. Hypnos/Hypnoterapi Diplom: Få en omfattande förståelse för hypnos och hypnoterapi och erhåll ett diplom som bekräftar din kompetens inom detta kraftfulla område.

 3. Ledarskaps Certifikat: Utveckla ditt ledarskap med vårt specialiserade certifikat som fokuserar på att bygga och leda framgångsrika team.

 4. EFT Diplom: Bli en expert på Emotional Freedom Techniques och få ett diplom som intygar din förmåga att använda denna teknik för att främja emotionell balans.

 5. Lag & Etik Diplom
 6. Kurs Diplom

Genom att avsluta vår NLP Deluxe Utbildning kommer du att gå utrustad inte bara med en bred förståelse för NLP utan också med specialiserade färdigheter inom coaching, hypnos, ledarskap och EFT. Denna diversifierade certifiering kommer att stärka din professionella profil och öppna dörrar till olika områden inom personlig och professionell utveckling.

Välj en utbildning som inte bara ser till ditt nuvarande behov utan också förbereder dig för en framtid av möjligheter och framgång!

Certifikat

NLP

NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) innefattar de tre viktigaste komponenterna som gemensamt skapar mänskligt medvetande: neurologi, språk och programmering.

Läs mer om NLP

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad NLP Practitioner Deluxe, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 42 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Malin
23 feb 2024

Utbildningen NLP Practitioner Deluxe är för dig som på ett djupare plan vill förstå hur vi människor fungerar, från sinne, kommunikation och beteende. Det är en komplett utbildn...

Visa mer
5/5
Helena
23 feb 2024

Jag tycker om hur utbildningen är upplagd med NLP först och hypnos sen, tiden 3 månader är också en bra tid för att hinna förändras tillräckligt mycket och börja identifiera sig...

Visa mer
5/5
Stina
31 jan 2024

Bästa grundkursen inom coachning NLP och hypnos. Kan varmt rekommendera den till alla som vill komma vidare i sin personliga utveckling eller finnas för andra på den resan.

Herold Communication
Östra Ringgatan 9M
44131 Alingsås

Herold Communication

Herold Communications motto är: Vi hjälper våra kunder att hitta sin inre Styrka, Trygghet, Självrespekt och att leva ett självbestämt Liv! På Herold Communication jobbar vi både med enskilda sessioner och utbildningar. Vi är experter inom hypnos, coachning, NLP och...

Läs mer om Herold Communication och visa alla utbildningar.

Highlights