Visa utbildning.se som: Mobil

The Scandinavian Executive MBA

FEI - Företagsekonomiska Institutet
Kort om utbildningen
24 månader
230 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-09-02 - Distans
Distans, London, Stockholm
Engelska
Öppen utbildning
Kommande starter
London
2019-09-02  
230 000 SEK
Stockholm
2019-09-02  
230 000 SEK
Distans
2019-09-02  
230 000 SEK

Kursbeskrivning

En modern managementutbildning

Denna internationella MBA-utbildning har en tydlig skandinavisk förankring. Den är skräddarsydd för dig vill göra affärer i eller med skandinaviska företag eller för dig som helt enkelt söker ett MBA-program som vilar på en värdegrund som känns relevant och modern. Vår ambition är att ge dig kunskaper i management för dagens och framtidens näringsliv, där CSR-frågor som miljö, hållbarhet och jämlikhet har självklart utrymme i kursplanerna.

Flexibla studier i Stockholm, London och med FEI FLEX

Programmet ges med FEI FLEX– en innovativ studieform som kombinerar traditionella lektioner och studier online. FEI FLEX effektiviserar inlärningen och ger dig stora möjligheter att skapa en skräddarsydd lösning som passar just din livssituation.

I denna deltidsversion av programmet kan du välja var du vill studera. Samlingar sker under en till två dagar i månaden: Välj att närvara i Stockholm, London eller online via FEI FLEX. Mellan samlingarna sker studierna online via webinarier, du kan medverka aktivt var du är befinner dig.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som har eller siktar på en chefsbefattning med personal- och/eller lönsamhetsansvar. Vidare förutsätts personlig drivkraft och engagemang samt en förmåga att ta såväl individuellt ansvar som att konstruktivt bidra i gruppbaserade övningar och arbeten.

Det teoretiska antagningskravet är en akademisk grundexamen oberoende av ämne eller annan lämplig eftergymnasial utbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet. Den rekommenderade minimiåldern vid ansökan är 27 år. I den digitala ansökan ska två referenser lämnas. Slutligen förutsätts tillräckliga kunskaper i engelska.

Kursinnehåll

Programmet innefattar tio delkurser (varje kurs ger endera 5 eller 10 ECTS) samt ett avslutande examensarbete i form av ett managementprojekt (20 ECTS). Examensarbetet (”D-uppsatsen”) kan med fördel kopplas till den egna arbetssituation.

Modules ECTS

 • Creativity, Innovation and Enterprise – 5 ECTS
 • Curiosity, Creativity and Research – 5 ECTS
 • Research in Action – 5 ECTS
 • Management Consultancy in a Global Environment – 5 ECTS
 • Strategic Management in a Global Environment – 10 ECTS
 • Creating and Delivering Customer Value– 10 ECTS
 • Measuring and Enhancing Financial Performance – 10 ECTS
 • Global Operations and Logistics– 5 ECTS
 • Developing Enterprising Leaders in a Global World – 10 ECTS
 • Everyday Sustainability for Business– 5 ECTS
 • Capstone Business Project – 20 ECTS

Total 90 ECTS

ECTS står för European Credit Transfer and Accumulation System, det gemensamma systemet för högskolepoäng som tillämpas vid svenska och övriga europeiska universitet.

Video

Investering

Det finns flera sätt att finansiera The Scandinavian Executive MBAutbildningen beroende på dina omständigheter. Om arbetsgivaren står för avgiften (det vanligaste alternativet) delar vi upp kursavgiften och fakturerar vid fyra tillfällen under utbildningens gång.

Vill du satsa själv som privatperson eller egenföretagare tillämpar vi samma modell med fyra fakturor. Men vi erbjuder också ett annat alternativ: Om du föredrar en längre betalningstid kan du ansöka om FEI Studielån med upp till fem års avbetalning till en låg ränta.

Examen, diplom m.m.

Studierna leder till en akademisk påbyggnadsexamen: Master of Business Administration (International Management). Examen utfärdas av FEI:s samarbetspartnerLondon South Bank University.

FEI har samarbetat med LSBU i över tio år. Med över 25 000 studenter är det ett av Londons största universitet. LSBU grundades redan 1893, är statligt och icke vinstdrivande. Utbudet är i hög grad utformat i samarbete med näringsliv och arbetsmarknad.En betydande andel av studenterna är yrkesverksamma.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om The Scandinavian Executive MBA, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FEI - Företagsekonomiska Institutet

FEI - Företagsekonomiska Institutet

FEI erbjuder kurser inom hela det företagsekonomiska ämnesområdet.

Vårt öppna utbud spänner från grundläggande kurser till akademisk uppdragsutbildning. Studieformen utgår från dig som är yrkesverksam. Du kan välja att läsa i Stockholm på dag- eller kvällstid eller via FEI FLEX – vår ledande metod för moderna nätbaserade distansstudier. Tveka...


Läs mer om FEI - Företagsekonomiska Institutet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FEI - Företagsekonomiska Institutet

Kammakargatan 10, Box 1341
111 83 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera The Scandinavian Executive MBA!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 92 recensioner.
Alla recensioner för arrangören