Visa utbildning.se som: Mobil

Diplomerad Personalvetare - HR-chefsutbildningen

FEI - Företagsekonomiska Institutet
Kort om utbildningen
13 månader
147 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-03-04 - Distans
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2019-03-04  
147 000 SEK
2019-09-05  
147 000 SEK
Malmö
2019-03-04  
147 000 SEK
2019-09-05  
147 000 SEK
Stockholm
2019-03-04  
147 000 SEK
2019-09-05  
147 000 SEK

Kursbeskrivning

Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa utbildningsprogram för nyckelpersoner inom HR. Innehållet täcker alla de viktigaste områdena för chefer, konsulter och specialister inom HR. Lektioner äger rum en dag i veckan under drygt ett år. Diplomerad Personalvetare vänder sig till dig som har en ansvarsbefattning inom personal/HR. Tillägget HR-chefsutbildningen markerar att det handlar om att ge kvalificerad kompetens för dig som är, eller siktar på att bli, HR-chef, HR-partner eller HR-konsult. Du har ett gediget intresse för människor, en egen drivkraft och ett stort engagemang. Utbildningen, som är en av marknadens mest heltäckande, utgår i ett modernt och progressivt HR-tänkande. Vårt mål är du ska få insikter och verktyg för att kunna skapa en positiv HR-kultur i din organisation. En kultur som attraherar de bästa medarbetarna, som uppmuntrar dem att växa och som skapar delaktighet, trygghet och gemensamma värden. En kultur med en direkt och tydlig koppling till företagets strategi och mål.

Vem går utbildningen?

De flesta deltagare har minst 10 års arbetslivserfarenhet varav en längre eller kortare del avser HR-arbete. Deltagarnas teoretiska bakgrund varierar. Vissa har gymnasiestudier i kombination med kontinuerlig kompetensutveckling och relevant karriärerfarenhet. Andra deltagare har akademisk examen men känner att de vill komplettera med en aktuell och uppdaterad professionell utbildning. Deltagarnas medelålder är 38 år. Bland arbetsgivarna återfinns företag, offentliga arbetsgivare och frivilligorganisationer.

Relevant studieplan

Våra utbildningar utvärderas kontinuerligt. Dels ber vi våra deltagare att löpande bedöma alla kursmoment, dels har vi kontinuerliga kontakter med de arbetsgivare som har valt FEI som kompetenspartner. Med utgångspunkt i detta, det vill säga marknadens behov och önskemål, har vi utformat studieplanen.

Vad ingår i utbildningen?

Kurserna som ingår i Diplomerad Personalvetare - HR-chefsutbildningen är utvecklade för att ge bredd, djup och inte minst aktualitet. Innehållet utgår från de krav som arbetsgivare ställer på modernt och effektivt HR-arbete, i dag och i framtiden. Du får konkreta sakkunskaper som du har nytta av rent operativt, men utbildningen innehåller också nödvändiga process och strategiinslag. I alla moment är kopplingen mellan teori och praktik tydlig.  

Kursinnehåll:

 • HR-chefens verktyg 3-dagar
 • Coaching 2-dagar
 • Företagsekonomi för HR 2-dagar
 • Personalekonomi 3-dagar
 • Praktisk arbetsrätt 5-dagar
 • HR-chefens ledarskap 5-dagar
 • Rekrytering & intervjumetodik 3-dagar
 • Arbetsmiljö & rehabilitering 2-dagar
 • Etik & mångfald för HR-chefer 5-dagar
 • Strategisk kompetensförsörjning 3-dagar
 • HR-chefens roll i ledningsgruppen 3-dagar
 • Projektarbete inom HR 3 -dagar

Video

Investering

147 000 kr exkl. moms. I avgiften ingår kurslitteratur och annat kursmaterial samt kaffe. På intensivkurserna ingår också lunch.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad Personalvetare - HR-chefsutbildningen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FEI - Företagsekonomiska Institutet

FEI - Företagsekonomiska Institutet

FEI erbjuder kurser inom hela det företagsekonomiska ämnesområdet.

Vårt öppna utbud spänner från grundläggande kurser till akademiska utbildningar. Studieformen utgår från dig som är yrkesverksam. Du kan välja att läsa i Stockholm på dag- eller kvällstid eller via FEI FLEX – vår ledande metod för moderna nätbaserade distansstudier. Tveka...


Läs mer om FEI - Företagsekonomiska Institutet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FEI - Företagsekonomiska Institutet

Kammakargatan 10, Box 1341
111 83 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Diplomerad Personalvetare - HR-chefsutbildningen!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 92 recensioner
Alla recensioner för arrangören