Fastighetsmäklare 120 hp

Längd
FEIFLEX: Stockholm, Göteborg, Malmö, Alicante & online.
Längd
FEIFLEX: Stockholm, Göteborg, Malmö, Alicante & online.
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Video

Kursbeskrivning

Många av dagens etablerade och framgångsrika fastighetsmäklare har fått sin utbildning via FEI. Redan för 30 år sedan började vi utbilda blivande mäklare enligt dåvarande regelverk. Sedan 2015 har vi med en tidigare samarbetspartner erbjudit en gedigen och modern uppdragsutbildning.

FEI strävar efter att återigen kunna erbjuda en uppdragsutbildning till fastighetsmäklare inom kort, tillsammans med en ny samarbetspartner.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta gärna oss eller fyll i en intresseanmälan nedan så hör vi av oss!

FEI FLEX

FEIFLEX är vårt unika hybridkoncept som ger total frihet. Med FEIFLEX kombineras det bästa av traditionell klassrumsundervisning och distansstudier. Det innebär fördelar för alla kursdeltagare oberoende av hur du väljer att studera; på plats hos oss, från hemmet, kontoret eller på resan. FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

FEI Studielån – få hjälp med kursavgiften

FEI Studielån

I de flesta fall står arbetsgivaren för kursavgiften på FEI. För dig som inte har denna möjlighet men ändå vill satsa på din personliga kompetensutveckling erbjuder vi FEI Studielån. Erbjudandet vänder sig till dig som har eget företag eller vill betala kursavgiften som privatperson. Amorteringstiden är upp till fem år beroende på storleken på avgiften och kursens eller utbildningens längd.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med kursavgiften.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Fastighetsmäklare 120 hp, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 11 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
04 dec 2018
Fastighetsmäklare

5 av 5

5/5
Kursdeltagare
29 nov 2018
Fastighetsmäklare

5 av 5

5/5
Kursdeltagare
29 nov 2018
Fastighetsmäklare

Bra föreläsare med intressant och relevant föreläsningsmaterial.

FEI - Företagsekonomiska Institutet
Kammakargatan 10, Box 1341
111 83 Stockholm

FEI - kurser inom hela det företagsekonomiska ämnesområdet, HR och mycket mer.

Vårt utbud sträcker sig från grundläggande kurser till akademiska uppdragsutbildningar. Studierformen är upplagd för att kunna kombinera studierna med ditt arbete. Med FEIFLEX – vår ledande hybridmodell, väljer du mellan att delta fysiskt på plats i Stockholm på dag- eller kvällstid...

Läs mer om FEI - Företagsekonomiska Institutet och visa alla utbildningar.

Highlights