Diplomerad Personalvetare – HR-chefsutbildningen

FEI - Företagsekonomiska Institutet, i Stockholm (+3 orter)
Längd
14 månader
Pris
159 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
29 augusti, 2024 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Längd
14 månader
Pris
159 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
29 augusti, 2024 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Video

Kursbeskrivning

En klassiker som sedan starten på 1960-talet varit en språngbräda för över 1 000 karriärer inom HR/personalområdet! Utbildningen uppdateras löpande, både när det gäller kursinnehåll och leveransform. Målet är att vara Sveriges bästa program för nyckelpersoner inom HR. Innehållet täcker alla de viktigaste områdena för chefer, konsulter och specialister inom HR. Välj att gå utbildningen i Stockholm, Göteborg eller Malmö eller delta aktivt på distans via FEIFLEX.

Kommande kursstarter

Välj mellan 4 kursstarter

29 augusti, 2024

  • Öppen utbildning
  • Göteborg

29 augusti, 2024

  • Öppen utbildning
  • Malmö

29 augusti, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

29 augusti, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

FEI Studielån – få hjälp med kursavgiften

FEI Studielån

I de flesta fall står arbetsgivaren för kursavgiften på FEI. För dig som inte har denna möjlighet men ändå vill satsa på din personliga kompetensutveckling erbjuder vi FEI Studielån. Erbjudandet vänder sig till dig som har eget företag eller vill betala kursavgiften som privatperson. Amorteringstiden är upp till fem år beroende på storleken på avgiften och kursens eller utbildningens längd.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med kursavgiften.

Kursinnehåll

Översikt

Denna utbildning har under flera decennier samlat kvalificerade deltagare från många olika företag och organisationer. Stora arbetsgivare väljer regelbundet utbildningen för kompetensutveckling sina nyckelpersoner inom HR. Utbildningen är omfattande, mångfacetterad och ger rejäla kunskaper, både ”hårda” faktakunskaper och ”mjuk” processinriktad kompetens.

Den röda tråden i utbildningen är mötet, det vill säga möjligheten att träffa andra praktiker och utvecklas tillsammans för att lära sig hur ett positivt, modernt och effektivt HR-arbete ska bedrivas.

Den vänder sig till dig som har en ansvarsbefattning inom personal/HR. Tillägget HR-chefsutbildningen markerar att det handlar om att ge kvalificerad kompetens för dig som är, eller siktar på att bli, HR-chef, HR-partner eller HR-konsult. Du har ett gediget intresse för människor, en egen drivkraft och ett stort engagemang.

Utbildningen, som är en av marknadens mest heltäckande, utgår i ett modernt och progressivt HR-tänkande. Vårt mål är du ska få insikter och verktyg för att kunna skapa en positiv HR-kultur i din organisation. En kultur som också skapar goda förutsättningar för att utveckla verksamhetens varumärke och konkurrenskraft. HR utgör en viktig del i det förändringsarbete som kommer av nya krav kring personalarbete och hållbarhet i ett vidare perspektiv. HR har idag en tydlig koppling till företagets strategi och mål.

Utbildningen startar två gånger per år, i september och mars. Studierna omfattar en dags undervisning i veckan under drygt ett år. Välj att närvara på plats i Stockholm/Göteborg/Malmö eller på distans via FEIFLEX.

Vem går utbildningen?

De flesta deltagare har minst 10 års arbetslivserfarenhet varav en längre eller kortare del avser HR-arbete. Deltagarnas teoretiska bakgrund varierar. Vissa har gymnasiestudier i kombination med kontinuerlig kompetensutveckling och relevant karriärerfarenhet. Andra deltagare har akademisk examen men känner att de vill komplettera med en aktuell och uppdaterad professionell utbildning. Bland arbetsgivarna återfinns företag, offentliga arbetsgivare och frivilligorganisationer.

Vad säger tidigare deltagare?

“Bra utbildning med relevanta kurser. Den går bra att kombinera med arbete även om den tar en del fritid i anspråk.”

“Heltäckande utbildning för hela HR-funktionens spektra med ambition och mål att göra HR till en drivande del av företagets kärnverksamhet. Du utvecklas såväl av duktiga experter inom sitt respektive område som att dela erfarenhet och olika synsätt mellan kurskamraterna.”

“Kunniga lärare. Bra utbildningsfaciliteter. Relevant innehåll.”

“Det var pedagogiskt upplagt och interaktivt, samtidigt som man på ett smart sätt nyttjade modern teknik. När det var hektiskt på jobbet kunde man på ett enkelt sätt följa undervisningen på distans/i efterhand. Jag har förvärvat en enorm mängd kunskap, som jag kunnat applicera direkt i mitt dagliga arbete. Lärarna är experter inom sina respektive områden, vilket genast gav en känsla av att jag satsat på rätt på att välja FEI. Vår grupp var fantastisk!”

Relevant studieplan

Våra utbildningar utvärderas kontinuerligt. Dels ber vi våra deltagare att löpande bedöma alla kursmoment, dels har vi kontinuerliga kontakter med de arbetsgivare som har valt FEI som kompetenspartner. Med utgångspunkt i detta, det vill säga marknadens behov och önskemål, har vi utformat studieplanen.

Vad ingår i utbildningen?

Kurserna som ingår i Diplomerad Personalvetare – HR-chefsutbildningen är utvecklade för att ge bredd, djup och inte minst aktualitet. Innehållet utgår från de krav som arbetsgivare ställer på modernt och effektivt HR-arbete, i dag och i framtiden. Du får konkreta sakkunskaper som du har nytta av rent operativt, men utbildningen innehåller också nödvändiga process och strategiinslag. I alla moment är kopplingen mellan teori och praktik tydlig.

Kursledarna

Utbildningen leds av ett mycket erfaret lärarteam. Samtliga kursledare är praktiskt yrkesverksamma inom sina specialområden, de har gedigen pedagogisk erfarenhet och en förmåga att entusiasmera och engagera.

Informationsmöte

Vill du veta mer om utbildningen? På våra informationsmöten berättar vi om innehållet, hur upplägget fungerar och vilka möjligheter till finansiering som finns.
Anmälan görs här.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad Personalvetare – HR-chefsutbildningen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
FEI - Företagsekonomiska Institutet
Kammakargatan 10, Box 1341
111 83 Stockholm

FEI - kurser inom hela det företagsekonomiska ämnesområdet, HR och mycket mer.

Vårt utbud sträcker sig från grundläggande kurser till akademiska uppdragsutbildningar. Studierformen är upplagd för att kunna kombinera studierna med ditt arbete. Med FEIFLEX – vår ledande hybridmodell, väljer du mellan att delta fysiskt på plats i Stockholm på dag- eller kvällstid...

Läs mer om FEI - Företagsekonomiska Institutet och visa alla utbildningar.

Highlights