Visa utbildning.se som: Mobil

Programmatic, AI and Data

FEI - Företagsekonomiska Institutet
Kort om utbildningen
Intensivt 1 dag
5 900 SEK exkl. moms
   
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm

Video

   

Kursbeskrivning

Om kursen

Om den digitala utvecklingen går snabbt så går den programmatiska, om möjligt, ännu snabbare. Från att ingen knappt haft kännedom om vad programmatiska köp innebär för bara några år sedan, utgör idag ca 55% av Sveriges displayannonsering programmatiska investeringar. Samtidigt som dessa satsningar innebär stora möjligheter för verksamheten finns fallgropar att se upp för. Denna kurs benar ut vad man ska tänka på för att bli en bra programmatisk annonsör.

Rätt budskap till rätt person vid rätt tillfälle är mycket viktigt i samband med programmatiska köp. Vi kommer därför gå igenom vilka typer av data som finns tillgängliga, hur den köps och hur den kan hanteras. Vi kommer också ge en introduktion i maskininlärning för att redogöra för hur vi idag kan ta hjälp av artificiell intelligens i våra programmatiska kampanjer.

För vem?

Kursen lämpar sig för personer som aktivt kommer att jobba med programmatiska köp men även beställare av programmatiska tjänster. Grundläggande kunskaper inom digital marknadsföring.

Kursinnehåll

  • Programmatic – hur fungerar det?
  • Programmatiska fördelar
  • DMP/DSP/SSP/Adserver
  • AI – hur fungerar det?
  • Crawling, pixeltracking, mätning
  • Prospecting vs retargeting
  • DCO
  • Leverantörer och byråer

Efter kursen

Efter kursen kan du självständigt kunna driva programmatiska kampanjer på ett optimalt sätt, alternativt ställa rätt krav som beställare.

FEI FLEX

FEIFLEX är vårt unika hybridkoncept som ger total frihet. Med FEIFLEX kombineras det bästa av traditionell klassrumsundervisning och distansstudier. Det innebär fördelar för alla kursdeltagare oberoende av hur du väljer att studera; på plats hos oss, från hemmet, kontoret eller på resan. FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

FEI Studielån – få hjälp med kursavgiften

FEI Studielån

I de flesta fall står arbetsgivaren för kursavgiften på FEI. För dig som inte har denna möjlighet men ändå vill satsa på din personliga kompetensutveckling erbjuder vi FEI Studielån. Erbjudandet vänder sig till dig som har eget företag eller vill betala kursavgiften som privatperson. Amorteringstiden är upp till fem år beroende på storleken på avgiften och kursens eller utbildningens längd.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med kursavgiften.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Programmatic, AI and Data, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FEI - Företagsekonomiska Institutet

FEI erbjuder kurser inom hela det företagsekonomiska ämnesområdet.

Vårt utbud sträcker sig från grundläggande kurser till akademiska uppdragsutbildningar. Studieformen utgår från dig som är yrkesverksam. Du kan välja att läsa i Stockholm på dag- eller kvällstid eller via FEIFLEX – vår ledande metod för moderna nätbaserade distansstudier. Tveka inte...


Läs mer om FEI - Företagsekonomiska Institutet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FEI - Företagsekonomiska Institutet

Kammakargatan 10, Box 1341
111 83 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Programmatic, AI and Data!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 215 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Programmatic, AI and Data från FEI - Företagsekonomiska Institutet, fyll i dina uppgifter: