Visa utbildning.se som: Mobil

Programmatic, AI and Data

FEI - Företagsekonomiska Institutet
Kort om utbildningen
Intensivt 1 dag
5 900 SEK exkl. moms
   
Malmö, Stockholm

Kursbeskrivning

Det finns idag en betydande kunskapslucka kring programmatic. Många gånger kan gjorda investeringar kännas för stora utifrån vad beställare faktiskt kan i ämnet. Med denna kurs täpper vi igen kunskapsluckan och behandlar även en del fördomar som finns kring programmatiska köp.

FEI Studielån – få hjälp med kursavgiften

FEI Studielån

I de flesta fall står arbetsgivaren för kursavgiften på FEI. För dig som inte har denna möjlighet men ändå vill satsa på din personliga kompetensutveckling, lanserar vi nu FEI Studielån. Erbjudandet vänder sig till dig som har eget företag eller vill betala kursavgiften som privatperson. Amorteringstiden är upp till fem år.

Nu erbjuder vi en lösning för dig som själv vill satsa på din utveckling. Om du står för kursavgiften, via ditt eget företag eller privat, kan vi erbjuda finansiering genom FEI Studielån. Det betyder att du får kredit upp till fem år med låg ränta.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med kursavgiften.

Kursinnehåll

Om kursen

Om den digitala utvecklingen går snabbt så går den programmatiska, om möjligt, ännu snabbare. Från att ingen knappt haft kännedom om vad programmatiska köp innebär för bara några år sedan, utgör idag ca 55% av Sveriges displayannonsering programmatiska investeringar. Samtidigt som dessa satsningar innebär stora möjligheter för verksamheten finns fallgropar att se upp för. Denna kurs benar ut vad man ska tänka på för att bli en bra programmatisk annonsör.

Rätt budskap till rätt person vid rätt tillfälle är mycket viktigt i samband med programmatiska köp. Vi kommer därför gå igenom vilka typer av data som finns tillgängliga, hur den köps och hur den kan hanteras. Vi kommer också ge en introduktion i maskininlärning för att redogöra för hur vi idag kan ta hjälp av artificiell intelligens i våra programmatiska kampanjer.

För vem?

Kursen lämpar sig för personer som aktivt kommer att jobba med programmatiska köp men även beställare av programmatiska tjänster. Grundläggande kunskaper inom digital marknadsföring.

Kursinnehåll

  • Programmatic – hur fungerar det?
  • Programmatiska fördelar
  • DMP/DSP/SSP/Adserver
  • AI – hur fungerar det?
  • Crawling, pixeltracking, mätning
  • Prospecting vs retargeting
  • DCO
  • Leverantörer och byråer

Efter kursen

Efter kursen kan du självständigt kunna driva programmatiska kampanjer på ett optimalt sätt, alternativt ställa rätt krav som beställare.

Video

   

Upplägg

Omfattning

Intensivkurs 1 dag kl. 09.00-16.00.

Genomförande

Kursen genomförs med FEIFLEX vilket betyder att du vid varje enskilt tillfälle kan välja om du vill:

  • Närvara i FEI:s klassrum. Detta alternativ är för dig som vill studera på traditionellt sätt. Du värdesätter studiemiljön på FEI och möjligheten att nätverka på plats med dina studiekamrater.

eller

  • Delta live på distans, var du än befinner dig, till exempel på kontoret. Du hörs och syns i klassrummet, kan ställa frågor, diskutera och vara med i gruppövningar, precis som om du hade varit på plats.

 

Lektionerna spelas dessutom in så att du kan repetera i efterhand. Alla deltagare har tillgång till inspelningarna.

Välj det alternativ som passar dig och din arbetsgivare bäst!

Intyg

Samtliga deltagare som uppfyller närvarokravet på minst 70 % erhåller FEI:s studieintyg med kursbeskrivning.

Avgift

5 900 kr exkl. moms. I avgiften ingår kurslitteratur och annat kursmaterial samt lunch och/eller kaffe.

Eget företag/privatperson? Delbetala med FEI Studielån från 101kr/mån.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Programmatic, AI and Data, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FEI - Företagsekonomiska Institutet

FEI - Företagsekonomiska Institutet

FEI erbjuder kurser inom hela det företagsekonomiska ämnesområdet.

Vårt utbud sträcker sig från grundläggande kurser till akademiska uppdragsutbildningar. Studieformen utgår från dig som är yrkesverksam. Du kan välja att läsa i Stockholm på dag- eller kvällstid eller via FEIFLEX – vår ledande metod för moderna nätbaserade distansstudier. Tveka inte...


Läs mer om FEI - Företagsekonomiska Institutet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FEI - Företagsekonomiska Institutet

Kammakargatan 10, Box 1341
111 83 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Programmatic, AI and Data från FEI - Företagsekonomiska Institutet, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Programmatic, AI and Data!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 215 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar