Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
3 dagar
15 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-09-12 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-09-12  
15 900 SEK
Distans
2019-09-12  
15 900 SEK

Kursbeskrivning

Kursen definierar och sammanfattar HR-chefens roll och ger en introduktion till de viktigaste redskapen som står till förfogande för att arbeta effektivt och framgångsrikt med HR. Kursen kan läsas fristående men är också en utmärkt introduktion till fortsatta studier inom HR.

Om kursen

Denna kurs visar vilka grundläggande verktyg, metoder och processer som en HR-chef har till sitt förfogande för att kunna bidra positivt till en verksamhet.Kursen inleds med en förståelse för hur organisationer - en samling individer som strävar mot samma mål - ser ut, hur de fungerar och hur organisationer kan förändras. Därefter betonas samtal, både "lätta" och "svåra" samtal, men alltid med positivt fokus på framtid och prestation. I kursen ges träning i lönesamtal och utvecklingssamtal.Avslutningsvis tas utveckling av individer och grupper upp. Särskild betoning läggs här på utveckling av chefer.

För vem?

Kursen är lämplig som en orientering eller uppfräschning av äldre kunskaper för kvalificerade medarbetare som är på väg in i en roll som HR-chef, HR-partner eller HR-konsult. Kursen lämpar sig också för chefer inom andra discipliner som vill ha kunskaper om hur modernt HR-arbete bedrivs.

Kursinnehåll

  • Organisationslära
  • Chefens alla samtal
  • Teamutveckling
  • Kompetensutveckling
  • Chefs- och ledarutveckling
 

Video

Investering

15 900 kr exkl. moms. I avgiften ingår kurslitteratur och annat kursmaterial samt kaffe. På intensivkurserna ingår också lunch.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om HR-chefens verktyg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FEI - Företagsekonomiska Institutet

FEI - Företagsekonomiska Institutet

FEI erbjuder kurser inom hela det företagsekonomiska ämnesområdet.

Vårt öppna utbud spänner från grundläggande kurser till akademiska utbildningar. Studieformen utgår från dig som är yrkesverksam. Du kan välja att läsa i Stockholm på dag- eller kvällstid eller via FEI FLEX – vår ledande metod för moderna nätbaserade distansstudier. Tveka...


Läs mer om FEI - Företagsekonomiska Institutet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FEI - Företagsekonomiska Institutet

Kammakargatan 10, Box 1341
111 83 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera HR-chefens verktyg!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 92 recensioner
Alla recensioner för arrangören