Certifikat VD-kompetens

FEI - Företagsekonomiska Institutet
Kort om utbildningen
2+2+2+2 dagar
89 000 SEK exkl. moms
Distans

Video

VD-kompetens

Kursbeskrivning

Har du de kompetenser som krävs för att vara VD?

I en snabbt föränderlig värld är din kompetens och ledarförmåga av stor betydelse för verksamhetens resultat och utveckling. Certifikat VD-kompetens ger dig verktygen, kunskaperna och inspirationen du behöver för att nå framgång i rollen som VD.

Det är en välbeprövad utbildning med många nöjda deltagare, som är värdefull vare sig du är erfaren, ny eller blivande VD. Efter ett godkänt slutprov får du ditt certifikat i VD-kompetens, som ett kvitto på dina ledarkunskaper inför framtida uppdrag.

 

FEI Studielån – få hjälp med kursavgiften

FEI Studielån

I de flesta fall står arbetsgivaren för kursavgiften på FEI. För dig som inte har denna möjlighet men ändå vill satsa på din personliga kompetensutveckling erbjuder vi FEI Studielån. Erbjudandet vänder sig till dig som har eget företag eller vill betala kursavgiften som privatperson. Amorteringstiden är upp till fem år beroende på storleken på avgiften och kursens eller utbildningens längd.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med kursavgiften.

Kursinnehåll

Översikt

Om Certifikat VD-kompetens

Som VD ställs det stora krav på din kompetens och handlingskraft för att skapa lönsamhet, tillväxt, trivsel och utveckling. Samtidigt är konkurrensen hård och förutsättningarna kan skifta snabbt – därför är din förmåga att leda av stor betydelse för verksamhetens framgång.

Med Certifikat VD-kompetens vill vi ge dig förutsättningar att lyckas som VD, genom rätt kunskaper och verktyg för att leda din verksamhet. Utbildningen, som är välbeprövad med många nöjda tidigare deltagare, hålls av erfarna föreläsare som är experter inom sina ämnesområden. Innehållet är uppbyggt på ett stimulerande och inspirerande sätt i form av aktuella case, praktiska teorier, användbara verktyg och interaktiva diskussioner.

Efter utbildningen har du en bredare förståelse och konkreta kunskaper för din roll, eller framtida roll, som VD. Du erbjuds också en timmes individuell konsultation med var och en av våra ämnesexperter efter avslutad utbildning. Efter godkänt slutprov erhåller du dessutom ett certifikat som bekräftar din VD-kompetens och gör dig attraktiv inför framtida uppdrag.

Ladda ner vår broschyr för mer information om utbildningen, omdömen från deltagare och information om ämnesexperterna.

Kursinnehåll

  • Strategi och affärsplanering
  • Ledarskap och strategisk HR
  • Kundfokus och effektivitet
  • Varumärke och marknadsföring
  • VD-rollen och styrelsen
  • Ekonomistyrning för resultat
  • Hållbarhet och CSR
  • Att leda digital transformation
  • Innovation och förändringsledning

Vem ska gå utbildningen?

Utbildningen vänder sig till dig som är erfaren, ny, blivande VD, eller siktar på en framtida VD-befattning. Utbildningen passar även dig som har en ledande position med helhetsansvar.

Många deltagare har varit VD under något år och upplever behovet av att bredda sina kunskaper och perspektiv. Andra är nya eller på väg in i rollen som VD, och vill ha en gedigen kunskapsbas som skapar rätt förutsättningar för att leda verksamheten. Några deltagare har också lång VD-erfarenhet och vill träffa andra med liknande utmaningar för att få ny inspiration. De flesta deltagare har även lång arbetslivserfarenhet och erfarenhet av en ledande befattning. Bland arbetsgivarna återfinns såväl företag som offentliga verksamheter och frivilligorganisationer.

Vad säger tidigare deltagare?

Jag tycker att utbildningen var bra med många konkreta verklighetsbaserade case. Gruppen var sammansatt av vd:ar från många branscher vilket gav lärorika erfarenhetsutbyten och givande dialoger. Jag kan varmt rekommendera denna vd-utbildning oavsett om du är ny eller erfaren vd.
Daniel Husberg, vd IST AB

Samtliga lärare i utbildningen höll hög klass och gav användbara verktyg som jag redan haft nytta av. Jag kan verkligen rekommendera vd-utbildningen!
Eva Gustafsson, vd Conservator AB

Man får en massa konkreta verktyg och kunskaper för att applicera i sin egen verksamhet och helikopterperspektiv av vad som krävs i vd-rollen. Efter utbildningen har jag blivit en bättre kravställare både på mig själv och omgivningen.
Peter Fransson, regional director Atracco Group AB

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifikat VD-kompetens, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FEI - Företagsekonomiska Institutet

FEI - kurser inom hela det företagsekonomiska ämnesområdet, HR och mycket mer.

Vårt utbud sträcker sig från grundläggande kurser till akademiska uppdragsutbildningar. Studierformen är upplagd för att kunna kombinera studierna med ditt arbete. Med FEIFLEX – vår ledande hybridmodell, väljer du mellan att delta fysiskt på plats i Stockholm på dag- eller kvällstid...


Läs mer om FEI - Företagsekonomiska Institutet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FEI - Företagsekonomiska Institutet

Kammakargatan 10, Box 1341
111 83 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifikat VD-kompetens!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 215 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifikat VD-kompetens från FEI - Företagsekonomiska Institutet, fyll i dina uppgifter: