Visa utbildning.se som: Mobil

Mindit – The House of Sales

Mindit – The House of Sales

Mindit utbildar säljare, key account managers, säljledare och försäljningschefer samt de i organisationen som behöver bli mer säljande som t.ex. tekniker, konsulter och projektledare. Våra värderingar sammanfattar vi i PASSION, VÄRDE och ENKELHET. Drivkraften hittar vi i att skapa resultat och även i att utveckla våra kunder och oss själva. Vi ska alltid addera stort värde vilket gör våra kunder till vinnare och det ska vara enkelt att ha med oss att göra, på alla plan. Vid frågan till våra kunder om varför man arbetar med oss får man svaret – Ert stora engagemang. Vår vision är att tillsammans med våra kunder utveckla och revolutionera utbildningsbranschen. Välkommen med på vår resa!

Ett axplock av företag som vi fått förtroendet att hjälpa:

Företag

Referenser

Robert Engman, VD Fazer Confectionary Sweden

”Jag har haft nöjet att tillsammans med Mindit genomföra en utbildningsinsats för Fazer Konfektyr. Säljkulturanalysen genomfördes enligt mig på ett mycket föredömligt sätt, noggrant och med bred förankring i hela organisationen. Mindit la mycket tid på att skapa sig en bild av Fazers nuläge, samresor, intervjuer mm. Vilket var en viktig nyckel till att den avslutande workshopen blev så givande och kunde drivas i ett högt tempo. Mindits representant är som person väldigt inlyssnande, engagerad och kunnig. Jag ser med stor nyfikenhet fram emot nästa utbildningstillfälle.”

Henrik Holmgren, Marknadsdirektör Strålfors Identification Solutions

”För att skapa verklig förändring krävs kontinuitet. Konceptet och metodiken med regelbundna digitala föreläsningar som Mindit erbjuder svarar mot det behovet.  Teamet utvecklas i takt med de nya perspektiven och verktygen i föreläsningarna.” 

Niklas Lefévre, Head of Sales and Marketing

Mindit visade redan i offertstadiet intresse men framförallt förmåga att sätta sig in i vår affär och dess utmaningar.
Detta tillsammans med möjligheten till direktkontakt med en relevant referenskund gjorde att vi valde Mindit.

”Kort sammanfattat var syftet med utbildningen att vi skulle stärka vårt affärsmannaskap. Upplägg och utbildare var över förväntan där vi ej överöstes med för många metodiker och teorier utan varje del var noga utvald för att passa våra behov. Ett stort plus var att utbildaren inför utbildningen gjorde en diger förstudie vilket resulterade i diskussioner och övningar relaterade till vår vardag. Vi gick stärkta ur utbildningen samtidigt som vi fick med oss bra ”case-studies” att arbeta vidare med.”

Visa alla utbildningar med Mindit – The House of Sales

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Mindit – The House of Sales och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Mindit – The House of Sales

No18, Centralplan 15
111 22 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer

Recensioner

Kursdeltagare
(5)
Erik är väldigt proffesionell och lyhörd. Även Ola och ANette har varit uppskattade av medarbetarna.
Kursdeltagare
(5)
Är imponerad över deras förmåga och leveranser. De lever som de lär, alltid pålästa, förberedda, lyhörda och resultatfokuserade.
Rolf N
(5)
Vi beställde en fyradagarsutbildning i Operativ Säljledning. Jag upplevde att konsulten var väldigt lyhörd och lyssnade in vårt behov på ett föredömligt sätt. Därefter skräddarsyddes utbildningsdagarna. Själva utbildningen var också mycket bra genomförd. Kursledaren kände av gruppen på ett utmärkt sätt och vid tillfällen när vi behövde stanna up...
Visa mer
Intresseanmälan

För att få mer information från Mindit – The House of Sales, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Mindit – The House of Sales
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 15 recensioner.