Visa utbildning.se som: Mobil

Mindit – The House of Sales

Mindit – The House of Sales

VI PÅ MINDIT gör en sak, vi utbildar inom försäljning och det gör vi riktigt bra. Det handlar ofta om att utbilda ledningsgrupper, säljchefer, KAM och säljare men även om att utbilda den övriga organisationen i att bli mer säljande och affärsmannamässiga.

Vår vision är att tillsammans med våra kunder utveckla och revolutionera utbildningsbranschen. Välkommen med på vår resa!

Ett axplock av företag som vi fått förtroendet att hjälpa:

Företag

Referenser

Robert Engman, VD Fazer Confectionary Sweden

”Jag har haft nöjet att tillsammans med Mindit genomföra en utbildningsinsats för Fazer Konfektyr. Säljkulturanalysen genomfördes enligt mig på ett mycket föredömligt sätt, noggrant och med bred förankring i hela organisationen. Mindit la mycket tid på att skapa sig en bild av Fazers nuläge, samresor, intervjuer mm. Vilket var en viktig nyckel till att den avslutande workshopen blev så givande och kunde drivas i ett högt tempo. Mindits representant är som person väldigt inlyssnande, engagerad och kunnig. Jag ser med stor nyfikenhet fram emot nästa utbildningstillfälle.”

Henrik Holmgren, Marknadsdirektör Strålfors Identification Solutions

”För att skapa verklig förändring krävs kontinuitet. Konceptet och metodiken med regelbundna digitala föreläsningar som Mindit erbjuder svarar mot det behovet.  Teamet utvecklas i takt med de nya perspektiven och verktygen i föreläsningarna.” 

Niklas Lefévre, Head of Sales and Marketing

Mindit visade redan i offertstadiet intresse men framförallt förmåga att sätta sig in i vår affär och dess utmaningar.
Detta tillsammans med möjligheten till direktkontakt med en relevant referenskund gjorde att vi valde Mindit.

”Kort sammanfattat var syftet med utbildningen att vi skulle stärka vårt affärsmannaskap. Upplägg och utbildare var över förväntan där vi ej överöstes med för många metodiker och teorier utan varje del var noga utvald för att passa våra behov. Ett stort plus var att utbildaren inför utbildningen gjorde en diger förstudie vilket resulterade i diskussioner och övningar relaterade till vår vardag. Vi gick stärkta ur utbildningen samtidigt som vi fick med oss bra ”case-studies” att arbeta vidare med.”

Visa alla utbildningar med Mindit – The House of Sales

Utbildningar

Öppen utbildning
Försäljning Längd Pris Ort Snittbetyg
Operativ Säljledning 4 dagar 34 200 SEK Stockholm
5,0 (6)
Säljutbildning – Värdebaserad försäljning 4 dagar 34 200 SEK Stockholm
4,9 (9)
Företagsanpassad utbildning
Försäljning
Presentationsteknik Rikstäckande
4,9 (10)
Förhandlingsteknik
Framgångsrik förhandling 2 dagar Rikstäckande
Säljutbildning - Kontakt- och Säljhinder 31 200 SEK Rikstäckande
5,0 (3)
HR
Personlighetstest
Effektiv kommunikation med DiSC personlighetsprofil Rikstäckande

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Mindit – The House of Sales och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Mindit – The House of Sales

No18, Centralplan 15
111 22 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 38 recensioner.

Nicklas Hällström, Försäljningschef, SF Media
(5)
Under mina 20 år inom sälj och marknadsföring har jag gått väldigt många utbildningar. I Mikael möter man något helt nytt. Ödmjukt, lyhörd, och väldigt kompetent är tre sammanfattande ord. Mikael är retoriskt mycket skicklig vilket gör att det blir väldigt intressant och inspirerande att lyssna på honom. Mikaels breda utbildningsgrund och långa ...
Visa mer
Anders Ragnarsson, Head of commercial, Marginalen Bank
(5)
We worked with mikael Nylund when we launched our sales effectiveness program. I am happy to recommend Mikael both as individual sales coach and sales trainer. His professionalism, sales knowledge and enthusiasm stands out as extra strengths. I am happy to give more feedback to whomever wants to know more about the work we did together.
Fredrik Stagmo, , Conaxess
(5)
Jag kan starkt rekommendera Mikael Nylund som tränare, coach, mentor eller bara bollplank till både enskilda eller gruppträningar! Den kompetens som Mikael innehar är värdefull att ta in i både arbetslivet och privatlivet. Hatten av för allt Du har lärt mig och mina kollegor på Conaxess.
Intresseanmälan

För att få mer information från Mindit – The House of Sales, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 38 recensioner.