Kravspecifikation och kvalificering

Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Kravspecifikation och kvalificering

Kursen är för dig som arbetat med upphandlingar ett tag, som är jurist eller har ett intresse för juridik och vill ta dina upphandlingar till nästa nivå.

Utbildningen vänder sig till dig med erfarenhet av offentlig upphandling, som vill fördjupa dina kunskaper om kravställning. Du kommer bl.a. genom att djupdyka i relevant praxis att lära dig om hur man kan arbeta med kravställning som ett led i att uppnå övergripande verksamhetsmål. Utbildningen visar möjligheterna med kravställning som finns i LOU.

Kursinnehåll

  • Hur man kan ställa krav på upphandlingsföremålet

  • Hur man kan ställa krav på leverantören

Upplägg och pedagogik

För att skapa bättre upphandlingsdokument som ökar chanserna för goda resultat under hela avtalstiden, för att minska riskerna för överprövningar och öka chanserna att vinna om de ändå blir ett faktum samt för att bli inspirerad att prova nytt.

Datum och pris

I priset ingår kursdokumentation Fickfakta och intyg. 

Utbildning på distans

Just nu erbjuds alla våra kurser och utbildningar uteslutande på distans. Detta under tiden vi ser över våra utbildningsformer och undersöker vilka möjligheter som finns för till exempel hybridutbildningar. 

Kursmaterial och länk till undervisningen skickas dagen innan kursen.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Kravspecifikation och kvalificering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Adda AffärsConcept
Hornsgatan 15
Stockholm

Adda AffärsConcept

Hur genomför du en förnyad konkurrensutsättning? Hur tar du fram ett upphandlingsdokument? Vilken utvärderingsmodell ska du använda? Vilka krav kan du ställa på varan eller tjänsten? Vilka upphandlingsförfaranden är lämpligast? Vilka bestämmelser i AB/ABT är det viktigt att ha koll...

Läs mer om Adda AffärsConcept och visa alla utbildningar.

Highlights