Offentlig upphandling - företagsanpassad

Akiro Management, Distans (+1 orter)
Längd
Enligt överenskommelse med kund
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Enligt överenskommelse med kund
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Lagen om offentlig upphandling - företagsanpassad

Vägen till offentlig upphandling börjar här 

Det här är kursen för dig som vill få kunskap om att lyckas med dina upphandlingar.

Det här är utbildningen för dig som vill göra fler affärer med offentlig sektor.

Offentlig upphandling i Sverige omsätter ungefär 800 miljarder kronor och det publiceras ca 20 000 upphandlingar per år. Statistiken säger att det endast inkommer 4,1 anbud per upphandling, vilket gör att konkurrensen är relativt liten.

Syftet med utbildningen är att stärka dig och företagets närvaro på den offentliga arenan så att företaget tar hem fler lönsamma affärer med den offentliga sektorn.

Den offentliga kunden är ofta den som får vårt samhälle att investera i lågkonjunkturer, pandemi och andra kriser men även när vi är i högkonjunktur. Den offentliga kunden måste fortsätta handla oavsett vad som händer i omvärlden, en start, pålitlig och intressant kund att arbeta med. Vilket gör att framtidsutsikterna är otroligt goda.

Akiro Management AB skräddarsyr utbildningen inom offentlig upphandling för ert företag, utifrån ert behov av kompetensutveckling. Ni väljer själva plats, utformning och kurslängd (hel-, halv- eller tvådagarskurs).

Akiro erbjuder även kortare föreläsningar och workshops i offentligupphandling.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Enligt överenskommelse

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Enligt överenskommelse

  • Företagsanpassad utbildning
  • Distans

Målgrupp

Utbildningsinsatsen anpassas efter hur era kunskaper ser ut idag. Vad är det som behöver stärkas? Det kan vara grunderna i offentlig upphandling, att vi lär oss hur ett vinnande anbud skapas eller hur du på effektivaste sättet säljer till den offentliga kunden.

Företagsanpassad utbildning i sin bästa form.

Kursinnehåll

Innehållsförslag (beroende på upplägg och önskemål)

  • Genomgång av grunderna inom offentlig upphandling och de lagar som styr ex LOU – vad är viktigt att vi som leverantör kan kring regelverket
  • Anbudsprocessen från start till mål. Vilka ingående komponenter är av vikt att ha kontroll på och när.
  • Aktiv försäljning, hur hjälper vi kunden att köpa det vi kan och vill leverera

 

Kursledare

Maria Hägnander

Maria är erfaren, målinriktad och positiv med en gedigen kompetens och trovärdighet. Kombinationen av Marias egenskaper gör henne till en person som märks och som man vill arbeta tillsammans med – hon är väldigt lätt att tycka om. Maria vill göra bra saker och samtidigt ha kul under resan – då inspirerar hon som mest. Maria har hög leveranskapacitet och förmågan att realisera uppsatta mål och visioner. Under stressade situationer är Maria alltid lugn och självsäker, något som smittar av sig på andra runt omkring.

Maria har över 20 års erfarenhet av offentlig upphandling med försäljning av programvara, komplexa IT-tjänster samt system för omsorgstjänster detta med fokus på offentlig sektor.

Maria Hägnander

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Offentlig upphandling - företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 7 recensioner
Skriv en recension
5/5
Marie Lindkvist
22 feb 2024
Inspirerande och lärorikt

Maria är otroligt engagerad och kunnig. Lätt och rolig att lyssna på. Som deltagare fick jag mycket med mig hem att använda direkt.

4/5
Ludwig Larsson, XL-Bygg Faringe
09 feb 2024
Offentlig upphandling

Jag och min kollega Robert närvarade under denna utbildning, jag tycker att det var en bra grundläggande och informativ kurs. Vi fick under utbildningen en inblick i hur anbud ...

Visa mer
5/5
Martin, XL Bygg
08 feb 2024

Bra och informativ utbildning. Mindre grupp som skapade bra diskussioner, Maria engagerad utbildare som är lyhörd och svarar bra på våra frågor.

Akiro Management
Uttervägen 28
531 57 Lidköping

Vägen till offentliga affärer börjar här! Behöver du hjälp med anbudsarbetet och få bättre effekt och fler vinnande anbud med offentlig sektor? Akiro Management genomför öppna samt skräddarsydda upplägg för just ditt företag, vad behöver du?Akiro Management AB grundat av Maria...

Läs mer om Akiro Management och visa alla utbildningar.

Highlights