Visa utbildning.se som: Mobil

Grundutbildning offentlig upphandling

Colligio
Kort om utbildningen
1 dag alternativt 3 dagar
4 400 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Grundkurs offentlig upphandling, ny upphandlare

Offentlig upphandling för dig som är ny i rollen som upphandlare

Grundutbildning offentlig upphandling 3 dagar, vänder sig i första hand till dig som är ny i rollen som upphandlare eller om du ofta deltar i upphandlingsprocessen och vill få en bättre förståelse för den.

3 dagars utbildningen lämpar sig även för anbudsgivare och de som har lång erfarenhet av inköp på den privata sidan och som nu arbetar som upphandlare eller upphandlingschef på den offentliga sidan.

Syftet med utbildningen är att ge deltagarna de grundläggande kunskaperna om LOU/LUF samt de grundläggande momenten för att kunna genomföra en offentlig upphandling från början till slut.

Målet med utbildningen är att du, med den kunskap och de verktyg du får, ska känna dig trygg att i rollen som upphandlare kunna genomföra enklare upphandlingar eller som kravställare kunna bidra fullt ut i upphandlingsprocessen.

Grundutbildning offentlig upphandling 1 dag, för beställare och leverantörer, är en övergripande utbildningsdag för dig som på olika sätt kommer i kontakt med offentlig upphandling. 

1 dags utbildningen vänder sig till dig som är leverantör och som vill få en förståelse för upphandlingsprocessen och vad man ska tänka på som anbudsgivare.

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper om LOU och dess praktiska konsekvenser.

Målgrupp

Grunderna i LOU och upphandlingsprocessen. För dig som är ny i rollen som upphandlare eller på olika sätt kommer i kontakt med offentlig upphandling.

Endagsutbildningen passar även dig som är leverantör och som vill få förståelse för processen och vad man ska tänka på som anbudsgivare.

Tredagarsutbildningen genomförs i Stockholm och Göteborg vid 4 olika tillfällen.

Endagsutbildningen utförs som distansutbildning. Det blir två pass mellan kl 9-12 och 13-16, med bensträckare varje timme.

Upplägg

Utbildningarna är även möjliga att genomföra som anpassade utbildningar utifrån era behov och önskemål.

Investering

1 dag distans - 4 400 SEK exkl. moms
I avgiften ingår kursmaterial.

3 dagar - 14 900 SEK exkl. moms
I avgiften ingår lunch, fika och kursmaterial.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundutbildning offentlig upphandling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Colligio

Offentlig upphandling på flera nivåer

Colligio erbjuder utbildningar på olika nivåer för dig som inköpare/upphandlare, beställare eller anbudsgivare inom offentlig upphandling.Våra utbildningar är alltid uppdaterade och anpassade till alla de förändringar som sker inom offentlig upphandling, vilket ger dig en trygg grund att stå på....


Läs mer om Colligio och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Colligio

Åsgatan 30
791 71 FALUN

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Grundutbildning offentlig upphandling!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundutbildning offentlig upphandling från Colligio, fyll i dina uppgifter:

Mer inom området