Bygg- och projektledning i praktiken

Byggakademin
Kort om utbildningen
2 dagar
10 700 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-04-25 08:00 - Distans
Distans, Göteborg, Malmö, Rikstäckande, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning

Kommande starter
Stockholm
10 700 SEK
2023-04-25

Malmö
10 700 SEK
2023-05-04

Göteborg
10 700 SEK
2023-05-30

Sverige
Vi skräddarsyr företagsinterna utbildningar. Kontakta oss gärna för offert.

Video

Byggledare

Kursbeskrivning

Bygg- och projektledning i praktiken

Kursen Bygg- och projektledning i praktiken tar upp speciella frågeställningar som det innebär att vara byggledare eller projektledare hos beställare. Rollen som kundens projektledare eller byggledare är en helt annan än att vara platschef hos entreprenören. Du ska ta tillvara beställarens intressen ur ett ekonomiskt perspektiv och förstås se till att få rätt kvalitet i slutprodukten. Du är beställarens representant i det dagliga arbetet.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som är byggledare/ projektledare på beställarsidan och till dig som avser att bli beställare med minst 2 års arbetslivserfarenhet.

Kursinnehåll

  • Byggledning introduktion
  • Förfrågningsunderlag och kontrakt
  • Bygg- och projektledarens roll och ansvar
  • Förberedelse inför start av projektet
  •  Arbetet under projektet
  • Slutbesiktning
  • Överlämning och projektavslut
  • Byggledarens handbok

Upplägg

Kursen omfattar två dagar.

Kursen erbjuds även som streamad online utbildning

Du som inte kan eller vill medverka fysiskt på våra kurser har möjlighet att delta på flera av våra kurstillfällen på distans. Genom vår webblösning deltar du online live under den utbildning som genomförs hos oss.

Kursdokumentation

Byggakademin använder sig av en kursapplikation med digital kursdokumentation som medger blended learning. Det innebär att du alltid har materialet tillgängligt oavsett tid och rum. 

Kursledare

Håkan Larsson

Håkan Larsson, 38 års erfarenhet inom mark- och infrastruktursektorn både i rollen som entreprenör och beställare, arbetar idag som projekt- och byggledare på SENSUM AB och är föreläsare på Byggledarutbildningen. Håkan beskriver sig själv som en lagspelare med en verktygslåda bestående av lång erfarenhet, kompetens, kommunikationsförmåga och ett brinnande engagemang. I och med hans erfarenhet från tiden som entreprenör i kombination med olika roller inom beställarorganisationen så har han ett helhetsperspektiv på de problemställningar som såväl beställare som entreprenör ofta står inför i sina projekt.

Magnus Thörn

Magnus Thörn, Byggnadsingenjör, har 27 års erfarenhet inom mark- och infrastruktursektorn, både i rollen som entreprenör och beställare, arbetar idag som projekt- och byggledare på SENSUM AB och är föreläsare på kursen Byggledarutbildning. Magnus är analytisk, lugn och målinriktad. Han har en strak drivkraft och äger förmågan att entusiasmera samt att få gruppen att dra åt samma håll. Magnus har som eget mål att verka som en länk mellan projektering och produktion med syfte att få en bättre, prisvärd och produktionseffektiv produkt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Bygg- och projektledning i praktiken, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 6 recensioner.

Jenny Danielsson, AFRY AB

”Föreläsaren Håkan Larsson på Bygg- och projektledarutbildningen får alla stjärnor han kan få. Jag kan verkligen rekommendera kursen både för dig som är ny i rollen och även för dig som har några år på nacken som bygg- och projektledare och som vill fräscha upp dina kunskaper. Kursen gav en bra överblick av bygg- och projektledarens roll och utm...

Visa mer
Jennie Wikström, Tibi Stockholm AB

Byggledarutbildning Nyttan med kursen: "Mer struktur och planering av mitt arbete

Ida Falk Petersson

De löpande entreprenadprocesserna var väldigt bra och lärorikt för mig

Byggakademin

Vi utbildar alla i byggsektorn. 

Byggakademin är ett utbildningsföretag för alla i byggsektorn med målet att ge bästa kompetensutveckling av högsta kvalitét. Utbildning är alltid en god investering och på Byggakademins kurser får du kunskap och verktyg som är praktiska och tillämpningsbara redan från första...


Läs mer om Byggakademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Byggakademin

Vikingavägen 17c
133 33 Saltsjöbaden

Tel: 010 - 228 15 55

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1109 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Bygg- och projektledning i praktiken från Byggakademin, fyll i dina uppgifter: