Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Academic House Projektutbildning

Academic House
Kort om utbildningen
Efter önskemål
Nästa tillfälle: Enligt önskemål - Sverige
Danmark, Finland, Norge, Rikstäckande
Kommande starter
Danmark
Enligt önskemål

Kursbeskrivning

Academic House genomför anpassade kurser och internutbildningar inom projektledning och ledarskap över hela Norden. I ett anpassat uppdrag har vi möjlighet att utgå från din organisations utmaningar, modeller och verktyg. Vi kan också hjälpa till med att etablera nya och gemensamma arbetssätt för individer och grupper. Våra projektutbildningar vänder sig till projektledare, beställare, styrgrupp och andra medarbetare som arbetar i projekt.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningens mål

Utbildningarna ger er träning, insikt och utveckling inom områden som projektledning, projektstyrning, ledarskap, kommunikation, projektplanering, riskhantering, tidsplanering, grupputveckling med mera. Före varje uppdrag diskuterar vi tillsammans nuläge och målläge för att säkerställa att utbildningen ger er avsedd effekt. Skicka en intresseförfrågan eller läs med på vår hemsida om hur vi arbetar i anpassade och företagsinterna uppdrag.

Anpassade utbildningar kan genomföras på den plats som passar er bäst. I era lokaler, på annan ort eller i våra moderna utbildningslokaler i centrala Stockholm.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Academic House Projektutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Academic House

Academic House

Academic House ger dig träning, kunskap och insikt inom områdena projektledning, ledarskap, kommunikation, affärsmannaskap, försäljning och förhandling . Vi vet att utveckling kräver förberedelse, engagemang och uppföljning. För dig som kursdeltagare innebär det att du redan innan du tagit första steget in...


Läs mer om Academic House och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Academic House

Torsgatan 30
11321 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Academic House Projektutbildning från Academic House, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Academic House Projektutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 163 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar