Recensioner av Academic House

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 192 recensioner
Skriv en recension
5/5
Johanna W
13 dec 2023
En dag av lärdomar och insikter!

Jag hade flera "genombrott" i min personliga effektivitet, som först och främst handlade om att förstå mig själv bättre inom det här området. Hur fungerar just jag och min hjärn...

Visa mer
4/5
Tommy Thorsell, Cidan Machinery Sweden
01 nov 2021

Jag fick många bra verktyg att använda i min roll som säljare

4/5
Ewa Wickenberg
25 jan 2021

"Jag är enormt nöjd med kursen i allmänhet och kursledaren i synnerhet. Bra att kursledaren tog tillvara på den kompetens som fanns i gruppen."

4/5
Charlotta Borelius
25 jan 2021

"Två intensiva dagar med mycket bra reflektioner, diskussioner och berikande kunskaper! Bra upplägg och bra mix mellan teori och praktik. Tack för en bra kurs!"

5/5
Gunilla Kaneberg
25 jan 2021

Bra upplägg; teori varvat med övningar och grupparbete. Tydlig, saklig information med möjlighet till diskussioner. Kurserna på Academic House håller en hög standard."

5/5
Ingrid Eriksson
25 jan 2021

"Bra erfarenhetsutbyte med andra deltagare."

4/5
Peter Kollarik
25 jan 2021

"Strukturerat - väl avvägt - rätt fokus."

4/5
Sigfus Konradsson
25 jan 2021

"Jag är mycket nöjd med kursen och genomförandet."

5/5
Anna Högdahl
25 jan 2021

"Bra pedagogisk kursledare. Lätt att följa med i undervisningen. Kul!"

5/5
Avtalsansvarig
25 jan 2021

"Bra diskussioner, material, gruppövningar och lagom många rollspel. Fina lokaler, god mat och dryck och bra stämning bland deltagarna."

4/5
Ylva Sörman Nath
25 jan 2021

"Jag har fått konkreta verktyg samt ökad medvetenhet och förståelse för förhandlingsteknik. Pedagogiskt och bra med videoaktivitet som metod. Trevlig och bra stämning, högt i tak."

5/5
Maria Jacobsson
25 jan 2021

"Bra att vi fick så många konkreta verktyg och att vi fick öva oss genom att filma. Toppen med liten grupp. Väldigt fint bemötande av Academic House."

4/5
Martina Grönqvist
25 jan 2021

"Bra, teoretiska övningar med direkt feedback."

4/5
Örjan Svanerud
25 jan 2021

"Mycket nöjd, en av de bästa kurserna jag deltagit i. Formatet och kursledare var perfekt för ändamålet!"

4/5
Charmaine Slottsdahl
25 jan 2021

"Mycket bra! Jag kommer att rekommendera Academic House för denna kurs."

4/5
Caroline E. Piekert
25 jan 2021

"Kursledaren var fantastisk som bidrog med allt från kunskap, erfarenheter, tips och kompetens, samt bjöd på sig själv! Bra med liten grupp vilket bidrog till att det fanns utry...

Visa mer
5/5
Nadine Lind
14 okt 2020

”Jag är grymt imponerad av kursledaren, TACK!”

4/5
Viktor Friberg
14 okt 2020

”Jag tyckte det var bra att få en riktig verktygslåda! Jag vet att jag kan bli en riktigt bra säljare om jag övar på de verktyg som kursledaren gett mig”.

5/5
DanielTrukman
14 okt 2020

”Kursledaren var väldigt tydlig samt höjde engagemanget för sälj”

4/5
Anders Törnell
26 aug 2020

’’Kunnig lärare, bra på att exemplifiera”

4/5
Jarmo Kokki
18 mar 2020

”Mycket bra kurs som tog upp mer än vad jag förvänta mig"

5/5
Andreas Paulsen
18 mar 2020

”Pedagogisk och öppen kursledare. Ingen fråga var för dum”

4/5
Marie Högberg
18 mar 2020

"Intressant och användbar kurs, tack så mycket"

4/5
Eva Lindvall
04 feb 2020

’’Många saker som är tänkvärda som jag kan prova praktiskt redan imorgon’’

5/5
Fredrik Holmgren
04 feb 2020

’’Grundlig genomgång av många bra punkter som berör ledarskap. Bra med små grupper och bra med tid för frågor och diksussion’’

Visar 1-25 av 192 recensioner
1
2
3
4
...
8