Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Academic House

Snittbetyg: 5

Baseras på 131 recensioner

Marie Tirmen Olen
(5)
Magnus var pedagogisk och bjöd in till diskussioner på lagom nivå. Bra övningar under utbildningen. Bra med mallar för praktiskt ansvarande.
Sofia Härén
(5)
Bra balans mellan teori och praktiska övningar. Bra koppling till verkligheten, inte bara teori utan praktiskt applicerbart på mitt arbete.
Mattis Ekestaf
(5)
God tid att diskutera i grupp och möjlighet att applicera på egna projekt och erfarenheter. Kursens innehåll gick att anpassa till alla deltagares olika erfarenheter av ledarskap. Högt i tak vilket gjorde det lätt att dela med sig av sina tankar och upplevelser
Kristofer Svensson
(5)
Bra dialog mellan utbildare och deltagare. Mycket bra möjlighet till erfarenhetsutbyte i alla led.
Annalie
(5)
Jag har fått både konkreta verktyg att arbeta med och insikter som gör att jag känner mig rustad inför fortsättningen
Peter
(5)
Tyckte att kursledaren gjorde detta med bravur, skönt att få en större/kraftigare inramning i vad som följer rollen som projektledare
Gabriella
(5)
Tack, känner mig bättre förberedd att ta i tu med mina arbetsuppgifter. Bra exempel ur verkligheten, lätt att ta till sig.
Elin
(5)
Rolig och nyttig kurs!
Linda
(5)
Jag fick verktyg som jag efterfrågat
Daniel Oltengren
(5)
Har fått en tydligare blid vad som förväntas av mig som chef och verktyg för att utföra det.
Brita Wennsten
(5)
Det var intressant med hur vår hjärna fungerar och stresshantering. Samtal i små grupper också mycket bra.
Jonna Boubli
(5)
Anna var väldigt duktig föreläsare, vi slapp somna 😊 Gjorde all information intressant, levande, personligt anpassad till oss på kursen.
Patricia Dunphy
(5)
Väldigt innehållsrik kurs med en balanserad blandning mellan teori och praktiska övningar. Rekommenderas!
Malin
(5)
Jag är mycket nöjd med upplägget och utbildaren. Ser fram emot att gå fördjupad projektledning längre fram. Gillade att vi inte var så många, man blir mycket mer delaktig då
Ronja
(5)
En bra blandning av uppgifter, teori och personlig feedback. Vi hade olika förkunskaper men kursledaren anpassade det bra. Kursledaren var driven, påläst och engagerad!
Jonas
(5)
En bra mix av praktik och teori. Det var kanon!!
Ulla
(5)
Allt var över förväntan! Både intressant och givande. Enkla exempel med illustrationer och fantastiskt upplägg och pedagogik.
Gunilla
(5)
Bra upplägg av teori varvat med övningar och grupparbete. Tydlig och saklig information med bra möjlighet till diskussioner. Kurserna på Academic House håller en hög standard.
Andreas
(5)
Kursledaren var tydlig i det som förmedlades. Bra att vi var en liten grupp som både kunde ventilera och diskutera mycket tillsammans!
Charlotta
(5)
Mycket feedback, praktiska övningar och ett öppet och tillåtande klimat. Fantastiskt lärorikt och spännande. Jag känner mig stärkt att gå vidare och utmana de situationer och grupperingar som jag arbetar med!
Johan Björk
(5)
Kursledaren samt den dialog som fanns i kursen var väldigt bra och upplägget var mycket pedagogiskt. Från start av projekt till slutförande av projekt.
Sandra Claesson
(5)
Kunnig kursledare som var lätt att lyssna på. Tack för det trevliga bemötandet!
Anders Nordvall
(5)
Erfaren och pedagogisk kursledare. En bra balans mellan teori, övningar och diskussioner.
Carl-Johan
(5)
Mycket kunnig, erfaren och pedagogisk kursledare som brann för ämnet. Bra med DISC-analysen, alla övningar och kursmaterialet.
Jonas
(5)
Bra balans mellan föredrag och övningar och kursledarens egna erfarenheter varvades in bra. Användbara verktyg och bra med få deltagare.
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!