Visa utbildning.se som: Mobil

Förhandlingsteknik

Academic House
Kort om utbildningen
2,5 dagar
13 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-09-09 - Stockholm
Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-09-09  
13 900 SEK
2019-11-27  
13 900 SEK
Malmö
2019-10-14  
13 900 SEK
Göteborg
2019-11-04  
13 900 SEK

Kursbeskrivning

Förhandlingsteknik - Ge dig själv ett övertag

En bra förhandling ger både dig och din motpart goda förutsättningar att skapa och bibehålla en god relation. Vi ger dig kunskap att förhandla utan fula knep som ändå ger resultat.

Förhandlingsteknik kan användas i många sammanhang. Alla hamnar vi i olika situationer där det krävs förhandling. Det kan vara med den viktiga affärspartnern, den slipade säljaren eller kanske ägaren till den attraktiva sommarstugan. Förhandlingsteknik handlar både om att argumentera för sina idéer men också att anpassa sig till motpartens önskemål. Det krävs därför en genomtänkt strategi och att skapa förtroende mellan dig och din motpart. Genom verktyg och träning kan du slipa dina kunskaper inom förhandling.

Förhandlingsteknik

Under kursen förhandlingsteknik identifierar vi etablerade och framgångsrika sätt att lyckas i dina förhandlingar. Vi går igenom hur vi på bästa möjliga sätt planerar och genomför en förhandling. Vi lär oss att hantera dödlägen i förhandlingar och hur vi för processen vidare. Vi tittar också på olika förhandlingsstilar, egenskaper och beteenden och lär oss att utnyttja dessa på bästa sätt. Utbildningen är praktiskt och personligt inriktad och ger viktiga individuella återkopplingar.

FörhandlingAcademic House strävar efter små grupper där alla deltagare får möjlighet att öva och ställa egna frågor utifrån egna situationer. Utbildningen kan även anpassas för intern utbildning inom Sverige och Norden. Klicka på knappen ’’Beställ information’’ för att kontakta oss.

Liknande kurser:

Praktisk kommunikation

Målgrupp

Du som vill skapa framgångsrika och långsiktigt hållbara resultat i din verksamet. Alla som någon gång köper eller säljer tjänster eller produkter. Utbildningen vänder sig även till dig som förhandlar immateriella förmåner, tex löner, gratifikationer etc, i olika situationer.

Kursen kan även anpassas till tid, plats och form som passar dig och dina medarbetare.

Utbildningens mål

Utbildningen ger dig konkreta verktyg och metoder för att genomföra framgångsrika förhandlingar utan att förlora de goda relationerna med motparten. Under dagarna kommer du att få praktisk kunskap om kommunikation och argumentation. Du kommer att kunna förbereda och planera din förhandling och anpassa den efter olika situationer och personlighetstyper.

Ur innehållet

  • Förhandlingens olika faser
  • Hantera dödlägen och vänd dem till din fördel
  • Kommunikationens roll i förhandlingen
  • Personlighetstyper och hur jag kan använda dem
  • Identifiera motpartens personlighetstyp
  • Det viktiga kroppsspråket
  • Värderingar, beteenden och drivkrafter
  • Den svåra konsten att lyssna

Sagt av tdigare deltagare

"Strukturerat - väl avvägt - rätt fokus."
Peter Kollarik, tf Produktionschef, Kungliga Dramatiska Teatern

"Jag är mycket nöjd med kursen och genomförandet."
Sigfus Konradsson, Arcona AB

"Bra pedagogisk kursledare. Lätt att följa med i undervisningen. Kul!"
Anna Högdahl, Patientförsäkringen LÖF

"Bra diskussioner, material, gruppövningar och lagom många rollspel. Fina lokaler, god mat och dryck och bra stämning bland deltagarna."
Avtalsansvarig, Landstinget i Östergötland

"Jag har fått konkreta verktyg samt ökad medvetenhet och förståelse för förhandlingsteknik. Pedagogiskt och bra med videoaktivitet som metod. Trevlig och bra stämning, högt i tak."
Ylva Sörman Nath, Sveriges Ambassad i Dhaka, Bangladesh

"Bra att vi fick så många konkreta verktyg och att vi fick öva oss genom att filma. Toppen med liten grupp. Väldigt fint bemötande av Academic House."
Maria Jacobsson

"Bra, teoretiska övningar med direkt feedback."
Martina Grönqvist, Kundansvarig, Trygg-Hansa,

Personer som visat intresse för denna kurs har även visat intresse för:

» Effektiv försäljning

» Personlig kommunikation

» Att presentera och övertyga

» Att leda i förändring

» Att leda - Ledarskap Ny som chef

Kursledare

Gunnar har över 20 års erfarenhet av att leda och utveckla organisationer i olika Gunnar Lindebobranscher och arbetar idag med utbildning i förhandlingsteknik och projektarbete. Gunnar är en mycket skicklig utbildare som uppskattas för sin förmåga att konkretisera verktyg och omsätta teori i praktiken.

Examen, diplom m.m.

En stund före din kurs så kommer du att få svara på några frågor om din roll, dig själv och dina utmaningar. Dessa ligger till grund för diskussioner och övningar under kursdagarna. Några månader efter kursen får du möjlighet att svara på några fler frågor för att säkerställa din nytta av utbildningen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandlingsteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Carl-William
(5)
Fruktansvärt givande diskussioner och lärorika ämnen. Väldigt bra kursledare dessutom.
Ann-Louise
(5)
Både bra och konkreta verktyg att använda i vardagen. Jag är mycket nöjd.
Maria
(5)
Praktiska övningar och modeller att kunna använda mig av.

Academic House

Academic House

Academic House ger dig träning, kunskap och insikt inom områdena projektledning, ledarskap, kommunikation, affärsmannaskap, försäljning och förhandling . Vi vet att utveckling kräver förberedelse, engagemang och uppföljning. För dig som kursdeltagare innebär det att du redan innan du tagit första steget in...


Läs mer om Academic House och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Academic House

Torsgatan 30
11321 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Förhandlingsteknik
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 142 recensioner.
Alla recensioner för arrangören