Visa utbildning.se som: Mobil

4fp - Passionerad Förändringsledare

4FP
Kort om utbildningen
3 dagar
25 000 SEK exkl. moms
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Ett ledarskap som släpper loss kraften hos dig och medarbetarna

4FP Academy

Vi förflyttar morgondagens ledare in i framtiden. Vi utvecklar passionerade förändringsledare med mod att leda verklig förändring. Vår utbildning ”Passionerad Förändringsledare” är vår startmodul och ingången till 4FP´s förändringsmetoder som tar dig in i framtiden.

Varför

För dig som är redo att bli en passionerad förändringsledare. Att i ditt ledarskap känna nyfikenhet och livfullhet för att utforska dina och andras orealiserade potentialer.

Vad

Genom övningar utforskar vi beteenden och mönster som kan vara begränsningar i ditt ledarskap idag. Därifrån får ledaren chansen att prova det möjliga och vad det skulle innebära i ledarens verklighet.

Hur

4FP har en metodik som både identifierar och löser upp det som begränsar eller skapar blockeringar. Det unika med vårt sätt att jobba är att vi länkar den inre personliga utvecklingen till den yttre världen där du verkar. Vi arbetar praktiskt och upplevelsebaserat där systematiken gör att du bryter igenom på ett sätt du inte gjort tidigare.

Resultat

Att bli en självklar, passionerad förändringsledare. En ledare som inspirerar människor till att våga släppa loss kraften och välja det möjliga och inte bara det nödvändiga, i en förändring.

4FP – ”For Full Potential”

Vi har lyckats frigöra de orealiserade potentialerna och åstadkommit extraordinära resultat och visat att det går att få tillbaka kostnaden för ledningsutvecklingsinsatser mångdubbelt.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

4FP vänder sig till dig som vill realisera din organisations fulla potential eller som vill stödja ledare och grupper i att göra detta. Kort och gott – till alla som i sin professionella roll vill utforska det möjliga och uppnå det extraordinära.

Kursledare

Charlotte Arndt och Peggy Björkenheim.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om 4fp - Passionerad Förändringsledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

4FP

4FP

Vi förflyttar morgondagens ledare in i framtiden!

4FP vänder sig till dig som vill realisera din organisations fulla potential eller som vill stödja ledare och grupper i att göra detta. Kort och gott – till alla som i sin professionella roll vill utforska det möjliga och uppnå...


Läs mer om 4FP och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

4FP

Vasagatan 16
111 20 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen 4fp - Passionerad Förändringsledare från 4FP, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera 4fp - Passionerad Förändringsledare!

Liknande utbildningar