Certified Business Transformation Architect

Cordial Learning, i Stockholm (+1 orter)
Längd
8 + 1 kursdag samt eget arbete
Pris
79 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
10 oktober, 2023 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
8 + 1 kursdag samt eget arbete
Pris
79 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
10 oktober, 2023 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Certified Business Transformation Architect

Bygg kraften att framtidssäkra din verksamhet

Den digitala utvecklingen accelererar och kundernas krav ökar. Konkurrensen är hård och en god förmåga att konstant transformera din verksamhet är ett måste för att fortsatt vara relevant. All utveckling behöver mänsklig styrning – vi har verktygslådan för det. Programmet Certified Business Transformation Architect ger dig djupare kunskap om affärsdriven verksamhetsutveckling utifrån ett affärsmodell- och arkitekturperspektiv.

I utvecklingsprogrammet Certified Business Transformation Architect får du en god kunskap om modern strategiutveckling genom fördjupning inom affärsmodeller och affärsarkitektur. Programmet sammanför den strategiska agendan med dina operativa strukturer såsom processer, organisation, styrning och IT. Du får metoder för att med precision analysera och designa din verksamhet för att säkerställa såväl maximalt värdeskapande för dina kunder, som en hög flexibilitet i din organisation.

Över tid vinner den som förmår att hållbart framtidssäkra sina affärsmodeller. Du säkerställer din kapacitet att inte bara designa utan också att realisera den önskade förflyttningen med en utvecklingsmetod baserad på affärshändelser. Det genererar styrning mot ett tydligt mål med ett agilt arbetssätt under realiseringen.

Som transformationsarkitekt blir du expert på helheten. Du bygger kompetens för att peka ut riktningen och realisera förflyttningen på ett smart, snabbt och säkert sätt. Det är en unik roll med förmågan att knyta ihop din strategi och dina möjliggörande strukturer.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

10 oktober, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Kursinnehåll

Affärsstrategi & affärsmodellsanalys (dag 1-2)

Du får förmågan att med nya perspektiv spana, identifiera och fånga dynamiken i din marknadskontext. Du tränas i mönsterigenkänning och förmågan att identifiera de möjligheter som marknaden ger. Detta för att kunna positionera din verksamhet för att framtidssäkra era affärsmodeller och säkerställa relevans bortom morgondagen.

Affärsmodellsinnovation (dag 3-4)

Med syfte att realisera din strategiska riktning tränas du i metoder för att förstärka och förfina ditt värdeskapande genom ett strukturerat angreppssätt till affärsmodellsinnovation. Genom ett avstamp i din vision designar vi en framtida affärsmodellsportfölj och analyserar vilka krav den ställer på förflyttning av våra stödjande strukturer.

Design av affärsarkitektur (dag 5-6)

Genom att ta spjärn mot dina nuvarande förmågor och tillgångar designar vi en framtida affärsarkitektur med de fyra dimensionerna; process, information, organisation och system. Dessa kommer att vara nödvändiga för att hållbart och uthålligt realisera din önskade strategiska position.

Realisering av affärsmodeller (dag 7-8)

Genom att precisera en robust plan för din transformation, realiseras nya aspekter av din framtida affärsmodellsportfölj genom en affärshändelsedriven utveckling. Med detta angreppssätt säkrar vi en styrning som är flexibel och ändamålsenlig för att nå det önskade resultatet av din transformation.

Upplägg

  • 8 lärarledda dagar
  • Upplevelse & casebaserad utbildning
  • Hemuppgifter
  • Möjlighet till certifiering
  • Gästföreläsare

Online-stöd

Under programmet ges du access till ett digert online-bibliotek med resurser för fortsatt förkovran och fördjupning inom det som du anser vara din specifika domän inom affärsarkitekturen.

Investering

Kursen är uppdelad i 4 träffar + eximination - För mer information om datum för träffarna, besök vår hemsida.

Mat & logi

Praktisk information

Utbildningen ges i Cordials inspirerande lokaler i hjärtat av Stockholm. Tillsammans äter vi lunch på högkvalitativa restauranger nära Hötorget och fokuserar då på en hållbar meny. I kursavgiften ingår också frukostsmörgåsar, kaffe och fika under hela dagen. 

Deltagare som är i behov av boende ansvarar själva för detta. 

Examen, diplom m.m.

Certifiering

För att kunna certifiera sig krävs fullständig närvaro samt att din examination godkänns av huvudinstruktörerna.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certified Business Transformation Architect, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Cordial Learning
Sveavägen 17
111 57 Stockholm

Om Cordials utbildning

Cordial erbjuder utbildningar inom modern affärsutveckling och transformation. Deras certifieringsprogram nämns ofta som önskad merit i jobbannonser för tjänster inom affärsarkitetur. Du kan också ta del av en kortare fokusutbildning för att spetsa din kompetens inom ett specifikt område eller låta Coridlas rådgivare...

Läs mer om Cordial Learning och visa alla utbildningar.

Highlights