Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad processutvecklare

Trivector LogiQ
Kort om utbildningen
7 dagar
75 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Du väljer sjäv när du börjar programmet - Lund
Göteborg, Lund, Stockholm
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
Enligt förfrågan  
75 000 SEK
Lund
Du väljer sjäv när du börjar programmet  
75 000 SEK
Stockholm
Du väljer sjäv när du börjar programmet  
75 000 SEK

Kursbeskrivning

Ta chansen och certifiera dig inom processutveckling. Utbildningsprogrammet certifierad processutvecklare ger dig grundstenarna en processutvecklare måste besitta för att kunna hantera de utmaningarna som uppstår i och med dagens snabba förändringstakt. 

Det är en mångfacetterad roll som kräver både förståelse och kunskap inom ett antal skilda områden. Vi på Trivector har utifrån 20 års erfarenhet från kundprojekt och metodutveckling tagit fram ett utbildningsprogram som ger dig rätt förutsättningar för att lyckas i din roll som verksamhetsutvecklare eller processledare.  Du får konkreta verktyg och metoder på hur du kan förbättra den interna effektiviteten i din verksamhet och öka kundnöjdheten.  

För att säkerställa att du får ut maximal nytta av din utbildning erbjuder vi dig en personlig coach som följer dig under hela programmet.

Vad kursen ger dig

Genom att genomgå vår certifiering så säkerställer du att du har en hög nivå av förståelse och kunskap om att genomföra processutveckling. Detta gynnar verksamheten du arbetar för och ger även dig som processutvecklare en personlig konkurrensfördel.

Under programmet lär du dig att…

  • Identifiera förbättringsmöjligheter inom din verksamhet samt att verkställa och driva ett förändringsarbete som leder till bestående resultat.
  • Rita processkartor och skapa hållbara samarbeten över organisatoriska gränser. Du får metoder och verktyg som hjälper dig att skapa en samsyn av verksamheten. 
  • Jobba kontinuerligt med att förbättra verksamheten utifrån kund, medborgare eller brukare samt att agera agilt och anpassa verksamheten efter dagens snabba utvecklingstakt.
  • Utveckla mätsystem för verksamhetens processer. Du lär dig avgöra vad som är viktigt att mäta, hur du ska gå tillväga och följa upp resultat.   

Kursinnehåll

Programmet innehåller 7 kursdagar. Inför varje kurs får du en läsanvisning och läser ett avsnitt ur boken. Mellan kurserna utför du en hemuppgift. Det är totalt två hemuppgifter som ska utföras under utbildningsperioden. När du gått samtliga kurser och utfört hemarbetet avslutas utbildningsprogrammet med ett certifieringsprov. Omfattningen av hemarbetet, förberedelser och certifieringsprovet motsvarar totalt ca 10 arbetsdagar.  

Ett detaljerat program finner du på Trivectors hemsida. 

Programkomponenter - Certifierad processutvecklare

Kursanmälan och information

Anmälan sker på Trivectors hemsida. 

Upplägg

Du sätter tempot själv. Du kan gå samtliga kurser och utföra alla uppgifter under en termin (6 månader) eller välja att göra det över två terminer. Du måste dock ha utfört samtliga moment inom tre terminer (18 månader). Vi rekommenderar dock deltagarna att genomgå utbildningsprogrammet inom 6-12 månader för att få ut det mesta av både studier och praktisk tillämpning efter genomfört program.

Examen, diplom m.m.

Utbildningsprogrammet utförs utifrån boken "Processbaserad verksamhetsutveckling" - den svenska bibeln om processer. Boken är den mest använda inom området och används på fler än 20 olika universitet och högskolor. Certifieringen utfärdas av författarna Anders Ljungberg och Everth Larsson

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad processutvecklare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Trivector LogiQ

Trivector LogiQ

Trivector LogiQ - Verksamhetsutveckling

Trivector LogiQ AB är ett konsult- och utbildningsföretag inom området processbaserad verksamhetsutveckling. Genom ständig kunskapsuppbyggnad och ett vetenskapligt angreppssätt ligger vi steget före våra konkurrenter med att utveckla lösningar som tillfredsställer våra kunders behov och stärker deras konkurrenskraft. Vårt angreppssätt...


Läs mer om Trivector LogiQ och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Trivector LogiQ

Vävaregatan 21
222 36 LUND

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad processutvecklare!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner
Alla recensioner för arrangören