Certifierad processutvecklare

Trivector LogiQ, Distans
Längd
Egen takt
Pris
95 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Du väljer när du ska börja utbildningen se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
Egen takt
Pris
95 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Du väljer när du ska börja utbildningen se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Ta chansen och certifiera dig inom processutveckling. Certifieringsprogrammet innehåller många praktiska moment där du får möjlighet att tillämpa olika metoder för processutveckling, processkartläggning och processmätning både under kurstillfällen och i den egna verksamheten.

Certifieringsprogrammet ger dig grundstenarna en verksamhetsutvecklare eller processutvecklare måste besitta för att kunna hantera de utmaningarna som uppstår i och med dagens snabba förändringstakt. Du får konkreta verktyg och metoder på hur du kan förbättra den interna effektiviteten i din verksamhet och öka kundnöjdheten.  

I programmet ingår coaching av en av våra seniora konsulter, vilket är något unikt. Fördelen med att få coaching är att du får ett helt annat djup och förståelse av teori och metoder för att kunna tillämpa dem effektivt i din verksamhet. Din coach finns till för att säkerställa att du får ut maximal nytta av programmet.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Du väljer när du ska börja utbildningen

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Svenska

Varför välja Trivector LogiQ?

Distansutbildningar

Kurslitteratur ingår

Bli diplomerad/certifierad

Vad kursen ger dig

Genom att genomgå vår certifiering så säkerställer du att du har en hög nivå av förståelse och kunskap om att genomföra processutveckling. Detta gynnar verksamheten du arbetar för och ger även dig som processutvecklare en personlig konkurrensfördel.

Under programmet lär du dig att…

  • Identifiera förbättringsmöjligheter inom din verksamhet samt att verkställa och driva ett förändringsarbete som leder till bestående resultat.
  • Rita processkartor och skapa hållbara samarbeten över organisatoriska gränser. Du får metoder och verktyg som hjälper dig att skapa en samsyn av verksamheten. 
  • Jobba kontinuerligt med att förbättra verksamheten utifrån kund, medborgare eller brukare samt att agera agilt och anpassa verksamheten efter dagens snabba utvecklingstakt.
  • Utveckla mätsystem för verksamhetens processer. Du lär dig avgöra vad som är viktigt att mäta, hur du ska gå tillväga och följa upp resultat.   

Kursanmälan och information

Anmälan sker på Trivectors hemsida men du kan även skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Kursinnehåll

Praktisk tillämpning i fokus

Det är ett praktiskt certifieringsprogram där du får testa dina kunskaper samt olika metoder och verktyg under kurserna. Programmet innehåller fyra kurser: Skapa fungerande processer, Kartlägga och dokumentera processer, Utveckla processer för bestående förändring och Utveckla mätsystem för processer. Alla praktiskt utformade och profilerade med inriktning mot handling utifrån vanliga situationer. Under programmet utförs även två hemuppgifter som tillämpas i den egna verksamheten, vilket göra att du direkt kan dra nytta av det du lär dig. Resultatet av uppgifterna kan du sen använda i ditt framtida processarbete. Efter varje hemuppgift får du feedback av din personliga coach.

När du gått samtliga kurser och utfört hemarbetet avslutas utbildningsprogrammet med ett certifieringsprov. Omfattningen av hemarbetet, förberedelser och certifieringsprovet motsvarar totalt ca 10 arbetsdagar.  

Är du redan kund hos oss och har gått någon av kurserna som ingår i programmet? -hör då av dig till oss så tar vi fram en anpassad utbildningsplan.  

En mer detaljerad beskrivning av alla moment i utbildningsprogrammet finner du nedan.

Din personliga coach

När man går certifieringsprogrammet tilldelas man en personlig coach som hjälper en och svara på frågor som berör programmet. Du och din coach har löpande coachtillfällen där ni diskuterar och reflekterar över de moment du jobbar med. Fördelen med att få coaching är att du får ett helt annat djup och förståelse av teori och metoder för att kunna tillämpa dem effektivt i din verksamhet. Coachen finns till för att säkerställa att du som deltagare får ut maximal nytta av programmet.

En mer detaljerad programbeskrivning finner du på Trivectors hemsida. trivector.se/utbildningar/certifierad-processutvecklare/

Programkomponenter - Certifierad processutvecklare

Upplägg

Du bestämmer själv när programmet ska starta och väljer vilka kurstillfällen du vill delta på. Vi kan självklart stödja dig i processen och ge dig ett skräddarsytt programförslag med kursdatum och tidsplan. Du kan gå samtliga kurser och utföra alla uppgifter under en termin (6 månader) eller välja att göra det över två terminer. Du måste dock ha utfört samtliga moment inom tre terminer (18 månader).

Examen, diplom m.m.

Certifieringsprogrammet utförs utifrån boken "Processbaserad verksamhetsutveckling" - den svenska bibeln om processer. Boken är den mest använda inom området och används på fler än 20 olika universitet och högskolor. Certifieringen utfärdas av författarna Anders Ljungberg och Everth Larsson

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad processutvecklare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Trivector LogiQ
Vävaregatan 21
222 36 LUND

Trivector LogiQ AB är ett konsult- och utbildningsföretag inom området processbaserad verksamhetsutveckling. Genom ständig kunskapsuppbyggnad och ett vetenskapligt angreppssätt ligger vi steget före våra konkurrenter med att utveckla lösningar som tillfredsställer våra kunders behov och stärker deras konkurrenskraft. Vårt angreppssätt...

Läs mer om Trivector LogiQ och visa alla utbildningar.

Highlights