Visa utbildning.se som: Mobil
Quam Utbildning

Välkommen till Quam Utbildning AB

Quam Utbildning AB erbjuder föreläsningar, uppdragsutbildningar och webbutbildningar inom områdena neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, psykiska funktionsnedsättningar och sjukdomar, kognitiva funktioner samt samsjuklighet.

Vi upplever att det blir allt vanligare med en komplex problematik där en individ har flera samtidiga funktionsnedsättningar och svårigheter. Detta är någonting som allt mer uppmärksammas inom forskningen och vi är övertygade om att vi i framtiden behöver bredda kunskapen i verksamheter inom LSS, inom socialpsykiatrin och i andra verksamheter där man möter personer med funktionsnedsättningar.

Vi vänder oss till all personal som arbetar inom verksamheter för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och/eller psykiska funktionsnedsättningar eller sjukdomar, till exempel verksamheter inom socialpsykiatrin eller enligt LSS men också till andra yrkesgrupper som i sitt arbete möter personer med funktionsnedsättningar, till exempel skola, arbetsförmedling, socialtjänst, HVB-hem eller äldreomsorg, både i kommunal och privat regi.

Vi som arbetar på Quam Utbildning AB har lång erfarenhet av att arbeta inom verksamheter för personer med neuropsykiatriska och/eller psykiska funktionsnedsättningar. Vi har också lång erfarenhet av att arbeta med utbildning och handledning.

På Quam Utbildning AB:s youtubekanal kan du hitta klipp från föreläsningar och utbildninar

Visa alla utbildningar med Quam Utbildning AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Vård
Funktionsnedsättningar Längd Pris Ort Snittbetyg
ADHD 15 timmar Från 1 995 SEK Distans
5,0 (1)
Autism 18 timmar Från 2 595 SEK Distans
4,5 (2)
Föreläsning om autism 4 timmar Från 2 995 SEK Distans
5,0 (3)
Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar 22 timmar Från 2 995 SEK Distans
5,0 (2)
Neuropsykiatriska och psykiska funktionsnedsättningar; Samsjuklighet, kognitiva funktioner och strategier 35 timmar Från 3 995 SEK Distans
4,8 (6)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Quam Utbildning AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Quam Utbildning AB

Bråttensby Norensberg
524 91 Herrljunga

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 16 recensioner.

Emma, enhetschef inom socialpsykiatri
(5)
Gedigen och matnyttig utbildning. Smart uppdelad i sektioner där en kan ta till sig bit för bit och i vilken ordning en har behov av. Kompetenta föreläsare som blandar både teori och erfarenhet utifrån verkligheten. Ser stor nytta av den här utbildningen för medarbetare som på olika sätt arbetare med funktionsstöd.
Susanne Simonsson Stödpedagogutbildningen YH Söderköping
(5)
Anne har på ett pedagogiskt och värdefullt sätt gett mig mer förståelse och kunskap inom autism. Upplägget av kursen är väldigt bra då Anne ger mycket konkreta exempel från verkligheten på det hon föreläser om, och man har möjlighet att ta pauser och gå tillbaka om det är någonting man inte riktigt förstod. Stort tack!
Anita Engström, Utbildningsledare Stödpedagogsutbildning inom funktionshinderområdet, Söderköping
(5)
Jag blev inte besviken denna gång heller. Anne levererar som hon brukar. Anne som föreläsare är otroligt kunnig och pedagogisk. Utbildningen ger nya kunskaper, insikter och tankeställare om autism och många nya verktyg att arbeta med. Den ger dig en utmaning som heter duga. Ett stort tack! Jag rekommenderar denna utbildning varmt till alla som...
Visa mer
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 16 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Quam Utbildning AB, fyll i dina uppgifter: