Onlineföreläsning: Samsjuklighet och samverkan

Längd
75 minuter
Pris
2 995 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: Starta när du vill
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
75 minuter
Pris
2 995 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: Starta när du vill
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Detta är en inspelning av en föreläsning om samsjuklighet och samverkan. Föreläsningen hölls vid en konferens i Helsingborg 2023 och föreläsare är Camilla Johansson. Total föreläsningstid är en timma och tio minuter. Föreläsningen är uppdelad i sex delar vilket gör det enkelt att till exempel se ett avsnitt i taget på APT.

Till skillnad från våra webbutbildningar (där priset gäller per person och varje deltagare får en egen inloggning) är denna föreläsning tänkt att ses av en hel arbetsgrupp samtidigt och priset gäller oavsett antal deltagare. Köparen har obegränsad tillgång till föreläsningen i tre månader alternativt ett år.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Starta när du vill

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Sista ansökan: Starta när du vill

Varför välja Quam Utbildning AB?

Distansutbildningar

Välj studietakt

Du väljer startdatum

Målgrupp

Denna webbutbildning vänder sig till alla som arbetar i verksamheter där samverkan mellan olika huvudmän är en viktig del i arbetet, till exempel verksamheter inom socialtjänst, LSS, socialpsykiatri, hälso- och sjukvård, äldreomsorg eller skola.

Kursinnehåll

Följande ämnen tas upp i föreläsningen:
Samsjuklighet 21 minuter
Samverkan 10 minuter
Samordnad individuell plan 16 minuter
Vård- och stödsamordning 14 minuter
Delat beslutsfattande 5 minuter
Feedback informed treatment 6 minuter

Video

Fortsatta studier

I Quam Utbildnings kurskatalog finns också tre webbutbildningar om samsjuklighet och samverkan:

Funktionsnedsättningar, samsjuklighet och samverkan
Samsjuklighet och samverkan
Samverkan och samverkansmodeller

Upplägg

Kunden har tillgång till utbildningen under tre månader (alternativt ett år). Det är möjligt att genomgå de olika avsnitten i vilken ordning man vill och man kan också besöka varje avsnitt flera gånger.

Full ångerrätt gäller inom 14 dagar från det att kunden mottagit bekräftelsemejlet, förutsatt att distansutbildningen inte är påbörjad. När kursen är startad i Quams utbildningsplattform upphör ångerrätten att gälla

Investering

Priset för föreläsningen är 2995:- (oavsett antal deltagare) för obegränsad tillgång till föreläsningen under tre månader. Det går också att köpa föreläsningen för tillgång i ett år för 9 995:-.

Till skillnad från våra utbildningar (där priset gäller per person och varje deltagare får en egen inloggning) är denna föreläsning tänkt att ses av en hel arbetsgrupp samtidigt.

Kursens mål

Syftet med onlineföreläsningen är att ge kunskap om samverkan och samverkansmodeller och hur man kommer igång med arbetet.

Kursledare

Camilla Johansson: Jag har arbetat inom verksamheter för personer med funktionsnedsättningar sedan 2005, främst som boendestödjare, samordnare, metodutvecklare och enhetschef inom områdena neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt psykiska funktionsnedsättningar och samsjuklighet. Sedan 2015 arbetar jag som enhetschef för bostäder med särskild service enligt SOL och boendestöd för personer med psykiska funktionsnedsättningar och/eller samsjuklighet. Genom åren har jag bland annat hållit föreläsningar på stödpedagogutbildningen i Göteborg samt för personalgrupper inom socialpsykiatrin i rollen som metodutvecklare.Jag är utbildad beteendevetare med inriktning psykologi och har kompletterat med universitetsstudier om autism.

Jag har i 13 år jobbat med modellen Vård- och stödsamordning för en strukturerad samverkan med andra huvudmän. Denna modell ger en ram för hur samverkan kan bedrivas för att öka fokus på individen som står i centrum. Samverkan är en viktig del för att kunna uppnå individens mål och för att skapa en samsyn över hur stöd och vård ska ges för att uppnå bästa nyttan.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Onlineföreläsning: Samsjuklighet och samverkan, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Thomas Nybom
14 feb 2024
Oerhört "matnyttig" föreläsning

Camillas föreläsning om samsjuklighet och samverkan är mycket viktig. Föreläsningen bidrar till en rejäl kunskapshöjning inom ett område som jag tycker känns bortglömt. Camilla ...

Visa mer
Quam Utbildning AB
Bråttensby Norensberg
524 91 Herrljunga

Välkommen till Quam Utbildning AB

Quam Utbildning AB erbjuder onlineföreläsningar, fysiska föreläsningar och webbutbildningar om neuropsykiatriska och psykiska funktionsnedsättningar, kognitiva funktioner, samsjuklighet, samverkan och samverkansmodeller. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi också erbjuda onlineföreläsningar och webbutbildningar om LSS, IBIC, medvetet bemötande och anhörigskap. Vi vänder...

Läs mer om Quam Utbildning AB och visa alla utbildningar.

Highlights