Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Quam Utbildning AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 38 recensioner.

Erik
Mycket bra och intressant med exempel på verktyg och metoder som kommer till användning i det kommande yrkeslivet som stödpedagog.
Olga, hemtjänsten
Användbart innehåll med handfasta råd som kommer att vara till praktisk nytta. Hade önskat ett lite lugnare tempo då jag har svårt att ta in så mycket info på en gång
Rut, undersköterska äldreboende
Viktor, lärare särskolan
Intressant och givande utbildning. Lätt att ta till sig materialet. Många praktiska exempel
Kerstin Torstensson, mellan jobb
Mycket intressant. Jag har en som med ADHD och utbildningen kommer hjälpa mig hantera svårigheter i vardagen
Ina, elevassistent särskolan
Som elevassistent i särskolan kommer jag ha väldigt stor nytta av den här utbildningen. Bra blandning och lättilgängligt upplägg
Tilda, boendestödjare
En väldigt intressant tvådagarsföreläsning med mycket givande diskussioner.
Tilda, hemtjänsten
Som vikarie inom hemtjänsten var det här en väldigt givande föreläsning med massor av ny kunskap. Tack!
Madeleine Larsson
Superbra föreläsning på Sanda Assistans idag. Intressant med flera aha-upplevelser under de tre timmarna, en gedigen grund och verktyg att använda sig av.
Frida Urberg
Det var en väldigt lärorik och intressant föreläsning! Anne är väldigt rolig och behaglig att lyssna på, man tröttnar inte på att lyssna på henne. Väldigt bra föreläsning!
Anna
En motiverande föreläsning på två dagar för stödpedagog. Tydliga beskrivningar som gör det lätt att hänga med.
Kalle Stödpedagog utb
Berör och får en att tänker efter. Mycket att ta med sig vidare och in i verksamheter.
Jenny Kindberg
Intressant och mångsidig utbildning
Lund
En del orelevanta saker finns med, den riktar sig till baspersonal, en del frågor känns mer riktade till de som läser på högskola eller liknande. Videoklipp på er när ni föreläser känns inte så inspirerande, bra innehåll men kunde vara mer engagerade, lite mer ögonkontakt med åhörare och inte läsa i papperna.
Nina. Stödpedagog på servicebostad
En mycket intressant och rolig heldagsföreläsning. Mycket teori men exemplen från vardagen gjorde det ändå lättsamt och mycket kunde jag koppla direkt till mitt arbete. Tyvärr var lokalen inte den bästa och syret tog slut på eftermiddagen.
Maria Nilsson
Jag tycker att kursen hittills varit väldigt bra. Avsnitten var lagom många med kombinationen text och film. Konkret, enkel och väldigt bra information. Fick även en del aha upplevelser utefter min son som har adhd. Hade önskat att hans skola fått gå denna så de hade förstått hur han tänker.
Jenny Norrköpings kommun
Det var många år sedan jag gick denna utbildning men minns ändå nästan allt och använder fortfarande materialet som följde med. Utbildningen med Anne var fantastisk! Stor inlevelse som gjorde att man verkligen ville lyssna, hon besitter massor av kunskap och förmedlade enorm empati
Lena Svensson, stödpedagog på DV
(5)
Väldigt omfattande och innehållsrik utbildning som tog ett tag att ta sig igenom. Väldigt omväxlande med föreläsningar, filmer, text mm. Bra också med hänvisningar och länkar till artiklar, forskning och böcker. Vissa bitar ska jag visa min dotter som nyligen har fått en ADHD-diagnos.
Karin Jonsson, Undersköterska äldreboende
Hela personalgruppen har gått utbildningen som en studiecirkel och det har gett jättemycket! Mycket ny kunskap som vi har saknat tidigare, framför allt avsnitten om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som vi aldrig reflekterat över. Utbildningen har lett till helt nya diskussioner och reflektioner. Kanon!
Carl D
En adekvat utbildning som tar upp ämnen som vi inom äldreomsorgen behöver mer kunskap om. Bra och varierat.
Tina Samadi
Otroligt fin upplevelse av kursen, mycket information men gjord på ett lättlärt sätt där det även finns video för oss som har dyslexi o svårt att läsa till oss info. Väldigt fint bemötande av kursledaren o förtroende ingivande. Man känner sig trygg o lär sig väldigt mycket nytt. Tusen för en super utbildning o på återseende !
Emma, enhetschef inom socialpsykiatri
Gedigen och matnyttig utbildning. Smart uppdelad i sektioner där en kan ta till sig bit för bit och i vilken ordning en har behov av. Kompetenta föreläsare som blandar både teori och erfarenhet utifrån verkligheten. Ser stor nytta av den här utbildningen för medarbetare som på olika sätt arbetare med funktionsstöd.
Susanne Simonsson Stödpedagogutbildningen YH Söderköping
Anne har på ett pedagogiskt och värdefullt sätt gett mig mer förståelse och kunskap inom autism. Upplägget av kursen är väldigt bra då Anne ger mycket konkreta exempel från verkligheten på det hon föreläser om, och man har möjlighet att ta pauser och gå tillbaka om det är någonting man inte riktigt förstod. Stort tack!
Anita Engström, Utbildningsledare Stödpedagogsutbildning inom funktionshinderområdet, Söderköping
Jag blev inte besviken denna gång heller. Anne levererar som hon brukar. Anne som föreläsare är otroligt kunnig och pedagogisk. Utbildningen ger nya kunskaper, insikter och tankeställare om autism och många nya verktyg att arbeta med. Den ger dig en utmaning som heter duga. Ett stort tack! Jag rekommenderar denna utbildning varmt till alla som...
Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!