Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Förstärk ditt ledarskap

Mgruppen
Kort om utbildningen
4 dagar
32 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-12-01 09:30 - Stockholm
Göteborg, Stockholm
Svenska
Kommande starter
Stockholm
32 000 SEK
2020-12-01

Göteborg
32 000 SEK
2021-04-26

Beskrivning av: Förstärk ditt ledarskap

Förstärk ditt ledarskap

Förstärk ditt ledarskap är en intensiv, engagerande och inspirerande ledarskapsutbildning för erfarna chefer och ledare. Du får individuellt grundade ledarskapsverktyg och konkreta modeller som gör skillnad för att skapa resultat. Innehållet i utbildningen är ett ramverk och utbildningen skräddarsys med träning utefter dina behov idag. 

Genom upplevelsebaserat lärande blandas övningar i olika sätt att agera som ledare, reflektion och samtal med andra chefer och ledare i liknande situation, träning i smågrupper, egna och andras fallbeskrivningar samt ett teoretiskt ramverk. Allt för att du direkt ska kunna använda din fördjupade kunskap och nya lärdomar i arbetet. 

lärspiral

MGRUPPENS PEDAGOGIK 

Baseras på forskning och tillgodoser behoven för olika lärstilar. En förutsättning för att samtliga deltagare ska kunna ta till sig informationen, vinna insikter och kan omsätta kunskaperna i praktiken.

Action & reflection learning är en metod för professionell utveckling. En process där man arbetar i läroteam och hjälper varandra att lära av gruppens samlade erfarenheter.

Erfarenhetsutbyte och reflektion är mycket viktiga delar när man jobbar i läroteam och genomgående i vår pedagogik. Vi blandar teori med praktik och träning.

Programinnehåll

Utveckla och leda verksamheten

 • Dynamiken i förändringsprocesser
 • Samarbetsförmåga och att skapa resultat tillsammans

Utveckla och leda andra

 • Kommunikation – Utifrån en tydlig samtalsmodell får du möjlighet att utforska olika kommunikationsnivåer och träna på tydlighet i budskapet
 • Coachande ledarskap 
 • Feedback - hur du ger och tar emot återkoppling
 • Konflikthantering när du är en del av konflikten
 • Konflikthantering när du står utanför konflikten
 • Gruppers utveckling och vikten av effektiva team
 • Relationskompetens - fördjupad förståelse för vad som krävs för att skapa tillitsfulla relationer

Utveckla och leda dig själv

 • Din ledarstil – hur kan du använda dina styrkor och arbeta med dina svagheter?
 • Självkännedom och personligt ledarskap – vad påverkar ditt beteende och beslut? Hur påverkas du av andra och hur påverkas andra av dig? 
 • Din förståelse för din personliga syn på ledarskap
 • Ökad tydlighet och stärkt mod att kliva fram som ledare

Sagt av tidigare deltagare

"Otroligt bra utbildning. Har tagit med mig väldigt mångar bra tips. Gillar att det inte endast var modeller som gick igenom, utan fokus låg på att jobba fram lösningar på verkliga case som vi deltagare hade med oss. Många av dessa casen blev väldigt djupa! Rekommenderas starkt!"
Cim H

"Bästa kursen någonsin. Gick på djupet och gav förståelse i hur vi är som människor, inte bara det vanliga med grupputvecklingsteorier."
Lina A

"Jag gick kursen Förstärk ditt Ledarskap och har alltid bemötts på ett mycket trevligt och professionellt sätt av Mgruppen. Hittills har jag aldrig blivit besviken på Mgruppen utan de kurser jag gått har överträffat mina förväntningar varje gång."
Anna K

Målgrupp

Riktar sig till dig med flera års erfarenhet som chef eller ledare. Du har tidigare gått en grundläggande ledarskapsutbildning där du har fått både verktyg och teoretiska modeller för ditt ledarskap. Nu vill du få ny inspiration, uppdatera dig och få möjlighet att fördjupa ditt ledarskap ytterligare.

Tid & plats

4 dagar på internat i Stockholm

Investering

32 000 SEK
ex. moms, kost och logi

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förstärk ditt ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mgruppen

Mgruppen

Mgruppen är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för dig som chef eller ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation.    Kontakta gärna utbildningsrådgivningen på telefon 08-731...


Läs mer om Mgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Mgruppen

Mgruppen

Sankt Eriksgatan 26
112 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 85 recensioner.

Sofia B
(5)
5 av 5
Kent L
(5)
5 av 5
Lena K
(4)
4 av 5
Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 85 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1281 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar