Personlig ledarskapscoaching

Längd
3-10 samtalstillfällen
Pris
24 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Samtalen genomförs under 6-12 månader. se detaljer
Utbildningsform
Distans med träffar
Längd
3-10 samtalstillfällen
Pris
24 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Samtalen genomförs under 6-12 månader. se detaljer
Utbildningsform
Distans med träffar
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Personligt ledarstöd hjälper dig med dina specifika chefsutmaningar

Personligt anpassat ledarstöd – eller coaching – är en möjlighet att utvecklas utifrån dina egna unika förutsättningar. Det är ditt jobb att motivera, inspirera och skapa resultat. När du växer som ledare kommer din organisation att växa med dig. Tillsammans med en erfaren ledarutvecklare eller coach så får du möjlighet att reflektera kring ditt ledarskap och hur du kan ta ansvar för att ta din verksamhet vidare. Som att ha en personlig tränare i ledarskap – det gör dig starkare och skapar resultat.

Dina utmaningar är unika. Personligt anpassat ledarstöd ger dig möjligheter att få nya perspektiv på din egen verksamhet och utveckla din förståelse för både dig själv och din omgivning. Tillsammans med din utvalda ledarutvecklare eller coach får du analysera var du befinner dig i din utveckling som chef och ledare. Ni går på djupet för att förstå just dina förutsättningar och vad som kommer att krävas för att du ska stärka ditt ledarskap och skapa ännu bättre resultat.

Personligt anpassat ledarstöd eller coaching bokas som en serie samtal. Kontinuitet och långsiktighet är en förutsättning för bestående effekt och resultat.

Målet med personligt anpassat ledarstöd

Du vet bäst vilka mål som är viktigast för dig just nu och vi utformar din utvecklingsprocess efter dina unika behov. Målen är olika för olika individer. Exempel på effekter som tidigare deltagare upplevt är:

• Fördjupad självinsikt.
• Stärkt självförtroende.
• Förbättrad handlingskraft.
• Tillgång till konkreta verktyg och personliga
handlingsplaner.
• Nya perspektiv på sig själv och sin organisation.
• Ökad förmåga att involvera och engagera medarbetare.
• Bättre balans i rollen som chef, ledare och människa.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Samtalen genomförs under 6-12 månader.

  • Distans med träffar
  • Stockholm

Målgrupp

Personlig ledarskapscoachning passar dig som är chef eller ledare och vill vidareutvecklas med individuella samtal. Du kan ha gedigen erfarenhet i din roll och/eller ha en hög befattning i din organisation, men du kan också vara ny som ledare – vi väljer en personlig ledarutvecklare som matchar din nivå.

• Du kanske har ställts inför nya utmaningar i ditt uppdrag eller när din organisation har förändrats.
• Du söker nya perspektiv för att få inspiration och energi.
• Även du som redan deltagit på något av Chefakademins utvecklingsprogram kan ha stort utbyte av personligt anpassat ledarstöd. Det ger fördjupning och fortsatt utveckling av insikter och lärande från programmet.
• Kort sagt – för dig som ser att en personlig ledarutvecklare eller coach skulle kunna skapa värde för dig.

Upplägg

Samtalen bokas som en serie om 6 eller 10 samtal där vi avsätter 1,5 timme per samtal. Samtalen genomförs under en period av upp till 12 månader. Det första samtalet sker ”på prov” och om du upplever att matchningen med din personliga ledarutvecklare inte har blivit rätt, så får du det till godo vid en ny matchning.

Om du redan har gått ett ledarskapsprogram hos Chefakademin har du också möjlighet att boka 3 uppföljande coachingsamtal för att få fortsatt stöd av din utbildningsledare.

Samtalen äger rum antingen i Chefakademins lokaler vid Fridhemsplan i Stockholm, eller på distans via Teams/Zoom.

Kombinerat upplägg eller andra varianter

Vill du kombinera personliga möten och samtal på distans? Eller vill du träffa en personlig ledarutvecklare tillsammans med en eller flera kollegor i en liten grupp?Kontakta ossså hjälper vi dig att hitta din bästa lösning. Samtalen äger rum under en period om 6–12 månader.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Personlig ledarskapscoaching, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Highlights