Executive MBA - Executive Master of Leadership & Management

Chefakademin – tidigare Mgruppen
Kort om utbildningen
18 dagar (6 x 3 dgr)
122 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-04-24 09:00 - Stockholm
Stockholm
Öppen utbildning

Kommande starter
Stockholm
122 000 SEK
2023-04-24

Stockholm
122 000 SEK
2023-10-04

Beskrivning av: Executive MBA - Executive Master of Leadership & Management

En organisations lönsamhet och framgång kan direkt kopplas till ledarens beteende. Att utveckla ditt eget ledarskap är därför av största betydelse för att framgångsrikt kunna vidareutveckla dig själv och dina medarbetare, den verksamhet du ansvarar för och därigenom skapa resultat.

Executive Master of Leadership & Management ger dig en unik möjlighet att utveckla dig själv och ditt ledarskap för att bättre kunna möta de allt högre kraven som ställs på dig i din roll som chef och ledare.

Med vårt tredelade fokus på att leda såväl dig själv, som andra och en verksamhet, får du ett helhetsperspektiv på det moderna ledarskapet. Vi betonar också användbarheten i vardagen. Hos oss gör du en lönsam investering i dig själv och din verksamhet.

Var?

Utbildningen består av fem moduler om tre dagar vardera, på plats i Stockholm.

Programinnehåll

Delar ur innehållet:

  • Framgångsrikt ledarskap
  • Affärsledarskap
  • Engagemang, kultur och ledning 
  • Change Management
  • Nya perspektiv på ledarskap
  • Integrerat ledarskap

Sagt av tidigare deltagare

"För varje del av programmet Executive Master of Leadership kunde vi direkt omvandla det in i verksamheten och diskutera vidare med ledningsgruppen."

Jimmy Norrlinder, vd, Momentum

"Med min Executive MBA har jag fått det jag behövde för att ta nästa steg i min karriär."

Magnus Dickson, Head of Product Management, Tieto Smart Utilities

Executive MBA

Du som väljer att gå vår Executive MBA kommer att få en utbildning som utvecklas tillsammans och med hjälp av våra deltagare. På frågan om deltagarna skulle rekommendera programmet så har alla genomgående svarat 10 av 10 vid utvärderingarna och ger oss betyget 100 av 100 i Net Promoter Score som mäter kundlojalitet. För kundnöjdhet rankar de oss 5,5 av 6 i genomsnittligt betyg.

Det gör våra deltagare till våra starkaste ambassadörer som alla skulle rekommendera masterprogrammen vidare, vilket är något vi är väldigt stolta över! 

Film

Målgrupp

Programmet riktar sig till dig som är chef och/eller medlem i en operativ ledningsgrupp eller som vill förbereda dig för en sådan position. Du kan också, på annat sätt, aktivt arbeta med och bidra till att driva och leda verksamheten.

Investering

Pris: 122 000 SEK. Längd: 15 dagar (5 x 3 dgr). Moms, kost och logi tillkommer.

Erbjudande

När du går ett av Mgruppens masterprogram blir du automatiskt medlem i Mgruppen Executive Club – Ett nätverk för nuvarande och tidigare deltagare i Mgruppens Executive MBA. Mgruppen arrangerar gemensamma träffar en till två gånger om året då vi bjuder in föreläsare i världsklass som berättar om högaktuella ämnen.

Kursledare

Caroline Lornudd, programansvarig, är filosofie doktor i Medical Management vid Karolinska Institutet och har en gedigen praktisk bakgrund inom det arbets- och organisationspsykologiska fältet. Fokus, både i arbete och forskning, är ledarskap, ledning och styrning av ett hållbart arbetsliv liksom hur man skapar effekter av ledarutveckling.

Caroline är hyllad för sitt pedagogiska sätt att göra det komplicerade begripligt och möjliggöra att teorier kan omsättas till praktiska beteenden. Att både deltagare och organisationer får verklig utväxling av investerad ledarskapsutveckling är något som Caroline är mån om att säkerställa när hon utvecklar chefer.

Examen, diplom m.m.

Executive Master of Finance är en del av vår Executive MBA som består av tre program. De övriga två är Executive Master of Leadership & Management samt Executive Master of Strategy.

Programmen är fristående och du kan läsa dem oavsett inbördes ordning. Varje program löper mellan 7 och 10 månader vardera och innehåller ett projektarbete som görs i grupp och är en del av examinationen. När du blivit godkänd i tre program blir du diplomerad Executive Master of Business Administration.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Executive MBA - Executive Master of Leadership & Management, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chefakademin – tidigare Mgruppen

Gedigna ledarskapsutbildningar för ett personligt ledarskap

Chefakademin, tidigare Mgruppen, är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för dig som chef eller ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation. Med rötter från 1931...


Läs mer om Chefakademin – tidigare Mgruppen och visa alla utbildningar.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 138 recensioner.

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 138 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1281 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Executive MBA - Executive Master of Leadership & Management från Chefakademin – tidigare Mgruppen, fyll i dina uppgifter: