Executive MBA - Executive Master of Leadership & Management

Längd
15 dagar (5 x 3 dgr)
Pris
127 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
2 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
15 dagar (5 x 3 dgr)
Pris
127 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
2 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Beskrivning av: Executive MBA - Executive Master of Leadership & Management

Ta nästa steg som ledare genom en Executive MBA!

Mgruppens Executive MBA erbjuder dig ett flexibelt upplägg, väl avvägd, beprövad och forskningsbaserad kunskap med mycket tillämpning och praktisk nytta. Samtidigt får du ett värdefullt och brett chefsnätverk.

Diplomerad: Tre steg för en Executive MBA

Det finns flera vägar att nå din Executive MBA och tanken är att du och dina behov styr hur du når målet. Totalt erbjuder vi tre vetenskapsorienterade och mångårigt utvecklade masterprogram som i kombination ger dig en konkurrenskraftig Executive MBA-examen: Executive Master of Leadership & Management,Executive Master of Strategy och Executive Master of Finance.

Du bestämmer själv i vilken ordning du genomför dem och du kan också välja att endast gå ett program och känna dig för, eller boka ett helt Executive MBA-paket från start.

En Executive MBA grundad i din verklighet

Ledande för Mgruppens Executive MBA är att varje delprogram och dess moduler syftar till att fördjupa verklighetsnära kunskaper och insikter som kan appliceras direkt i din vardag.

Tack vare att vi är en fakultetsoberoende aktör med multiakademisk förankring erbjuder vi en palett av ständigt aktuell och uppdaterad kunskap för att leda och utveckla en framgångsrik verksamhet.

Du tillägnar dig samtidigt ett brett nätverk av chefer och verksamhetsledare, med aktivt erfarenhetsutbyte.

Executive Master of Leadership & Management ger dig en unik möjlighet att utveckla dig själv och ditt ledarskap för att bättre kunna möta de allt högre kraven som ställs på dig i din roll som chef och ledare.

Med vårt tredelade fokus på att leda såväl dig själv, som andra och en verksamhet, får du ett helhetsperspektiv på det moderna ledarskapet. Vi betonar också användbarheten i vardagen. Hos oss gör du en lönsam investering i dig själv och din verksamhet.

Mgruppens Executive MBA ger dig i en ledande befattning:

  • Ett helhetsperspektiv på att leda och utveckla verksamhet – med fokus på affären.
  • Stor flexibilitet i upplägg utifrån en krävande yrkesroll.
  • Praktisk nytta som du direkt från start kan koppla till din egen verksamhet.
  • Erfarna föreläsare med erfarenhet från det akademiska såväl som operativa ledarroller.
  • Ett brett nätverk av deltagare med olika positioner från såväl näringsliv som offentlig verksamhet.
  • En upplevelsebaserad pedagogik och en plattform för livslångt lärande.

International applicants: Please note that our Executive MBA programs are conducted in Swedish. The enrollment fee is not covered by any grants.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2 oktober, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Var?

Utbildningen består av fem moduler om tre dagar vardera, på plats i Stockholm.

Sagt av tidigare deltagare

”Min Executive MBA gav mig många insikter, lärdomar och värden. Men framför allt modet att våga utmana mig själv, mina medarbetare och arbetet i den egna organisationen.

Jag har därför fortsatt att skicka medarbetare och jobbar aktivt med hela ledningsgruppen utifrån det gemensamma språk och syn på verksamhetens utveckling vi fick med oss.”

Jörgen Dahlström, VD, Mercodia

”Jag hörde mycket gott om Mgruppens Executive MBA. Att kunna välja ett program i taget och samtidigt ha möjlighet att arbeta parallellt avgjorde mitt val. Sedan var det också både intressanta och företagsnyttiga områden som omfattades.

Genom utbildningen har jag fått ökad inblick över helheten, större fokus på affären och en beställarkompetens utöver mina kärnområden.”

Susanne Waleij, HR- och kommunikationschef, Balticgruppen AB

”Det är hög konkurrens om bra cheferoch dyrt med nyrekryteringar. Genom att investera i en Executive MBA som löper på några års sikt, säkras även en investering från medarbetaren.

Dessutom har jag nu ett väldigt brett nätverk med kurskompisar. Den kunskap jag har att tillgå i mitt nätverk blir därför oslagbar.”

Lina Tranevall, Product Manager, Hansen Technologies Sweden AB

”Jag ser min investering i min Executive MBA som en investering i mig själv. Något som gett mig mycket bådeprofessionellt men även personligt.

Jag ångrar inte en sekund att jag tog den möjligheten.”

Maria Bagge, Business Unit Director CVRM, AstraZeneca

Film

Målgrupp

Vi erbjuder en Executive MBA, vilket innebär att du inte behöver ha högskolepoäng för att söka.

Vi ställer däremot krav på ett antal års operativ erfarenhet som ledare eller specialist. Även att du sitter i eller rapporterar till en ledningsgrupp på lokal eller central nivå.

Kontakta oss för att stämma av om upplägget verkar rätt för just dig – vi erbjuder en rad gedigna ledarskapsutbildningar för chefer och ledare på alla nivåer.

Investering

Pris: 127 000 SEK. Längd: 15 dagar (5 x 3 dgr). Moms, kost och logi tillkommer.

Kursledare

Caroline Lornudd, programansvarig, är filosofie doktor i Medical Management vid Karolinska Institutet och har en gedigen praktisk bakgrund inom det arbets- och organisationspsykologiska fältet. Fokus, både i arbete och forskning, är ledarskap, ledning och styrning av ett hållbart arbetsliv liksom hur man skapar effekter av ledarutveckling.

Caroline är hyllad för sitt pedagogiska sätt att göra det komplicerade begripligt och möjliggöra att teorier kan omsättas till praktiska beteenden. Att både deltagare och organisationer får verklig utväxling av investerad ledarskapsutveckling är något som Caroline är mån om att säkerställa när hon utvecklar chefer.

Examen, diplom m.m.

De tre delprogrammen i Mgruppens Executive MBA är fristående och du kan läsa dem oavsett inbördes ordning. Varje program löper mellan 7 och 10 månader vardera och innehåller ett projektarbete som görs i grupp och är en del av examinationen. När du blivit godkänd i tre program blir du diplomerad Executive Master of Business Administration.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Executive MBA - Executive Master of Leadership & Management, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 138 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Hanna H
19 okt 2016
Executive Master of Leadership & Management

5 av 5

4/5
Lisa S
17 okt 2016
Executive Master of Leadership & Management

4 av 5

4/5
Magnus D
17 okt 2016
Executive Master of Leadership & Management

4 av 5

Chefakademin – tidigare Mgruppen

Gedigna ledarskapsutbildningar för ett personligt ledarskap

Chefakademin, tidigare Mgruppen, är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för chefer och ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation. Med rötter från 1931 är vi...

Läs mer om Chefakademin – tidigare Mgruppen och visa alla utbildningar.

Highlights