Sök utbildning

Projektledarprogrammet

Längd
2+2+2 dagar
Pris
44 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2+2+2 dagar
Pris
44 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Projektledarprogrammet

Verksamheter organiserar sig alltmer i projekt och tillfälliga team. Att leda ett projekt från start till mål är därför en kompetens i sig. Det krävs ledarskap, ett strukturerat arbetssätt och verktyg för att gå från ord till handling. 

I denna utbildning får du praktisk kunskap om vad som krävs och träning i hur man leder effektiva och lönsamma projekt. Med vår projektledarutbildning kan du lyckas som projektledare redan imorgon, och skapar samtidigt din framtida karriär. 

Projektledarutbildningen ger dig praktiska modeller och verktyg för projekthantering och ledarskap samt lär dig använda dessa effektivt tillsammans.

Du kommer bli mer bekväm i projektplanerandet, projektstrukturen och i mötet med kund, projektgrupp och övriga intressenter. Du kommer helt enkelt att kunna driva stora projekt självständigt och effektivt.

Dagens projektledare verkar under högt tryck och med begränsade resurser. Vi har därför lagt in stresshantering som ett viktigt och uppskattat avsnitt. Du tränar strategier och förhållningssätt för att kunna, vilja och orka vara projektledare över tid trots ibland hög press.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

14 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Programinnehåll

Ur innehållet:

  • Projekt som arbetsform
  • Projektmodeller
  • Intressenter och mål
  • Uppskatta resurser och tid
  • Riskanalysering
  • Gruppers utveckling

Målgrupp

Programmet riktar sig till dig som vill gå en komplett projektledarutbildning där du får metoder, verktyg och erfarenheter för att hantera hela livscykeln i ett projekt. Du jobbar eller ska påbörja en roll som projektledare. Alternativ att du leder projekt under en del av din arbetstid.

Projektledarutbildningen rustar dig att leda projekt oavsett bransch eller typ av projekt. Utbildningen ger förutsättningar för att ta fram en egen projektmodell likväl som att arbeta med den egna organisationens modeller om de redan finns.

Investering

Pris: 29 950 SEK. Längd: 2+1+2 dagar. Moms, kost och logi tillkommer.

Mat & logi

Kost och logi tillkommer med totalt 6250kr. Priser exklusive moms. 

Erbjudande

Ibland sker oförutsedda händelser. Du kan bli akut sjuk eller drabbas av olycksfall. När du bokar denna utbildning har du möjlighet att komplettera med avbokningsskydd – en trygghet både för dig och för företaget/organisationen.

Chefakademin+ på köpet i tre månader!

Som deltagare på denna utbildning får du tre månaders kostnadsfri tillgång till hela vår värld: Chefakademin+ – en tjänst för dig som chef och ledare där du får aktuell omvärldsspaning, relevanta verktyg och kvalitativ ledarskapsutveckling. Du får också tidningen Chef hem i brevlådan.

Provperioden startar i samband med att utbildningen hålls, och din kostnadsfria period avslutas automatiskt om du inte väljer att fortsätta.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektledarprogrammet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 89 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
Johan A
5/5
12 jul 2018
Projektledarprogrammet

5 av 5

Pernilla E
5/5
02 jul 2018
Projektledarprogrammet

5 av 5

Felix
4/5
02 jul 2018
Projektledarprogrammet

4 av 5

Chefakademin – tidigare Mgruppen
Sankt Eriksgatan 26
112 39 Stockholm

Gedigna ledarskapsutbildningar för ett personligt ledarskap

Chefakademin, tidigare Mgruppen, är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för chefer och ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation. Med rötter från 1931 är vi...

Läs mer om Chefakademin – tidigare Mgruppen och visa alla utbildningar.

Highlights