Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Projektledarprogrammet

Längd
2+2+2 dagar
Pris
44 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2+2+2 dagar
Pris
44 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Projektledarprogrammet

Verksamheter organiserar sig alltmer i projekt och tillfälliga team. Att leda ett projekt från start till mål är därför en kompetens i sig. Det krävs ledarskap, ett strukturerat arbetssätt och verktyg för att gå från ord till handling. 

I denna utbildning får du praktisk kunskap om vad som krävs och träning i hur man leder effektiva och lönsamma projekt. Med vår projektledarutbildning kan du lyckas som projektledare redan imorgon, och skapar samtidigt din framtida karriär. 

Projektledarutbildningen ger dig praktiska modeller och verktyg för projekthantering och ledarskap samt lär dig använda dessa effektivt tillsammans.

Du kommer bli mer bekväm i projektplanerandet, projektstrukturen och i mötet med kund, projektgrupp och övriga intressenter. Du kommer helt enkelt att kunna driva stora projekt självständigt och effektivt.

Dagens projektledare verkar under högt tryck och med begränsade resurser. Vi har därför lagt in stresshantering som ett viktigt och uppskattat avsnitt. Du tränar strategier och förhållningssätt för att kunna, vilja och orka vara projektledare över tid trots ibland hög press.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

14 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Programinnehåll

Ur innehållet:

  • Projekt som arbetsform
  • Projektmodeller
  • Intressenter och mål
  • Uppskatta resurser och tid
  • Riskanalysering
  • Gruppers utveckling

Programmets utformning

Denna utbildning ges i flera olika format – på distans, i klassrum under dagtid och i intensivupplägg med övernattning. Välj det som passar dig och ditt inlärningssätt bäst!

Med hjälp av lite längre utbildningar, internatupplägg och 86 års erfarenhet skapar vi förutsättningar för att utveckla våra deltagares personliga ledarskap. Helt enkelt gedigna ledarskapsutbildningar.

Upplevelsebaserat lärande bygger på att vi tillsammans på plats skapar situationer och diskussioner som blir grunden för vårt lärande. När vi bearbetar och reflekterar över dessa upplevelser kan vi dra lärdomar som får en djupare förankring. Våra hjärnor aktiveras på ett annat sätt än om vi bara läser en text, tittar på en film eller lyssnar på en föreläsning.

Vi vill att deltagare och arbetsgivare skall få så stor nytta som möjligt av ert utvecklingsarbete tillsammans med Mgruppen. Utöver de fysiska sammankomsterna inkluderar ledarprogrammet på Mgruppen därför också ett ramverk med uppgifter före, under och efter utbildningen. De deltagare som får mest ut av sitt engagemang är de som fortsätter att arbeta aktivt med nya idéer och tillvägagångssätt när de kommer tillbaka till sin arbetsplats.

Tyngdpunkten på att träna under alla kursdagar ska ge förutsättningar att kunna omsätta kursens innehåll i handling direkt – för ett mer effektivt ledarskap.

Målgrupp

Programmet riktar sig till dig som vill gå en komplett projektledarutbildning där du får metoder, verktyg och erfarenheter för att hantera hela livscykeln i ett projekt. Du jobbar eller ska påbörja en roll som projektledare. Alternativ att du leder projekt under en del av din arbetstid.

Projektledarutbildningen rustar dig att leda projekt oavsett bransch eller typ av projekt. Utbildningen ger förutsättningar för att ta fram en egen projektmodell likväl som att arbeta med den egna organisationens modeller om de redan finns.

Investering

Pris: 42 000 SEK. Längd: 2+2+2 dagar. Moms, kost och logi tillkommer vid internatupplägg.

Mat & logi

Kost och logi tillkommer med totalt 9250kr, varav 3700kr avser kost och 5550kr avser logi. Priser exklusive moms. 

Erbjudande

Ibland sker oförutsedda händelser. Du kan bli akut sjuk eller drabbas av olycksfall. När du bokar denna utbildning har du möjlighet att komplettera med avbokningsskydd – en trygghet både för dig och för företaget/organisationen.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektledarprogrammet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 89 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Johan A
12 jul 2018
Projektledarprogrammet

5 av 5

5/5
Pernilla E
02 jul 2018
Projektledarprogrammet

5 av 5

4/5
Felix
02 jul 2018
Projektledarprogrammet

4 av 5

Highlights