Leda andra chefer

Längd
3 + 3 dagar
Pris
53 450 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
2 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
3 + 3 dagar
Pris
53 450 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
2 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Beskrivning av: Leda andra chefer

När marknaden blir alltmer snabbrörlig och ständig förändring är vardag, kräver det mer av dig som ledare. Du ska tänka strategiskt, agera med tydlighet, vara flexibel och ha förmåga att skapa resultat genom andra ledare.

För att leda och utveckla verksamheten både samarbetar du med kollegor och verkar neråt genom andra i organisationen, du rör dig över gränser mellan olika delar och får hela tiden hantera olika perspektiv.

Det är stimulerande, ibland utmanande, och helt avgörande för organisationens framgång. Du ska kunna koppla samman det strategiska perspektivet med det dagliga arbetet. Resultat skapar du genom att driva övergripande processer och effektivt leda och samarbeta med andra.

Leda andra chefer är ett tankeväckande, engagerande och givande program där du direkt kan använda de nyvunna insikterna och kunskaperna i din egen ledarskapsvardag.

Ledarutvecklingsprogrammet fokuserar på dig som leder andra chefer. Genom att leda strategiskt och skapa engagemang i det dagliga får du ett verkligt resultatrikt ledarskap. I programmet utvecklar och fördjupar du ditt ledarskap så att du målmedvetet kan lyfta fram, engagera och omsätta strategiskt tänkande i konkret handling.

Med utgångspunkt i aktuella och beprövade modeller och teorier för framgångsrikt ledarskap får du verktyg för att möta den alltmer komplexa ledarskapsvardagen. Du får utbyta erfarenheter med kollegor i liknande situation och därmed även ett utökat chefsnätverk.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2 oktober, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Programinnehåll

Delar ur innehållet:

  • Träning och teori för ett strategiskt och personligt ledarskap
  • Ledarskap som process
  • Involvera och leda genom andra
  • Leda och utveckla verksamheten
  • Lärande baserat på egna och andras situationer
  • Lär känna och leda dig själv som ledare
  • Individuell coaching (ett tillfälle)

Individuell coaching ger dig:

I samband utbildningen ingår ett tillfälle med coachning à 80 minuter där du får möjlighet till personlig fördjupning. Det kan gälla att applicera såväl det strategiska som det personliga ledarskapet. Därigenom befäster och vidareutvecklar du insikter och kunskaper som du har förvärvat under utbildningen Leda andra chefer.

Tillfället schemaläggs helt efter dig och ditt behov även om vi brukar sträva efter att det sker mellan de ordinarie modulerna. Mötena kan även ske på Skype eller telefon för den som önskar.

Målgrupp

Leda andra chefer är programmet för dig som har minst fem års erfarenhet i ledande befattningar och är chef på ledningsgruppsnivå. Du jobbar idag i en mindre organisations högre skikt eller i en större organisations mellanskikt och har ansvar för att leda andra chefer eller seniora specialister.

Mat & logi

Kost och logi tillkommer med totalt 11 500 kr (exklusive moms).

Erbjudande

Ibland sker oförutsedda händelser. Du kan bli akut sjuk eller drabbas av olycksfall. När du bokar denna utbildning har du möjlighet att komplettera med avbokningsskydd – en trygghet både för dig och för företaget/organisationen.

Du har också möjlighet att komplettera din utbildning med ytterligare efterföljande personliga coachingsamtal, för fortsatt stöd i din ledarutveckling.

Kursledare

Susanne Markovska

Susanne Markovska bidrar med ett humanistiskt och resultatinriktat ledarskap så att organisationer kan vara både mänskliga och hållbart framgångsrika. Hennes personliga ledarskap brukar beskrivas som både hårt och mjukt, vilket avspeglas i alla hennes program, som både utmanar och stöttar deltagarna i sin utvecklingsprocess.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Leda andra chefer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 44 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Mathias W
17 aug 2017
Leda andra chefer

5 av 5

4/5
Mikael S
17 aug 2017
Leda andra chefer

4 av 5

5/5
Ann P
17 aug 2017
Leda andra chefer

5 av 5

Highlights