Visa utbildning.se som: Mobil

Lift och fallskydd kombiutbildning

Kunskapskontoret
Kort om utbildningen
1 dag
Nästa tillfälle: Kontakta oss för att boka er utbildning - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Mobila arbetsplattformar (skyliftar) är inblandade i många arbetsplatsolyckor i Sverige och därför finns regler som ställer krav för att få köra lift. Utbildningen följer  (AFS 2006:6). Vanliga olyckor är allt från klämskador till fallolyckor med dödlig utgång. Eftersom det finns krav på att använda fallskyddsutrustning även i lift om det finns påkörningsrisk så har vi valt att erbjuda en kombiutbildning som både ger Liftutbildning (behörighet A1, A3, B1, B3) och Fallskyddsutbildning A. Det blir en lite längre dag men samtidigt slipper ni att ha er personal borta vid två tillfällen. Vid fallskyddsdelen går vi igenom det som krävs enligt  British Standard 8454:2006 samt Skydd motskada genom fall (AFS 1981:14). 

Fallskyddsutbildning

Målgrupp

Personal som arbetar på höjd med t.ex.

  • Ställning
  • Lift
  • Tak
  • Snöröjning
  • Besiktning
  • Kontroll
  • Underhåll

Certifikat

liftutbildning

Liftutbildning LLP

LLP är en läroplan för liftutbildning framtagen av det oberoende organet  Liftutbildningsrådet (LUR). LUR är även de som förvaltar och utvecklar  LLP. LLP beskriver vad som bör ingå i en grundläggande utbildning för arbete med liftar och mobila arbetsplattformar.

Läs mer om Liftutbildning LLP

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Lift och fallskydd kombiutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kunskapskontoret

Kunskapskontoret

Kunskapskontoret AB erbjuder ett brett sortiment av utbildningar inom arbetsmiljö, kemikaliehantering, och brandskydd på svenska eller engelska. Vi är certifierade genom Brandskyddsföreningen för heta arbeten, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap för alla våra utbildningar om farligt gods. Vi håller oss...


Läs mer om Kunskapskontoret och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapskontoret

Smålandsgatan 19
21430 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lift och fallskydd kombiutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 81 recensioner.
Alla recensioner för arrangören